Babalar TIRT çıktı :DDDD

• Rohan2’yi uzun yıllardır oynuyoruz. Şahsım adına, Escanor adlı arkadaşıma sonsuz kefilim. “Babalarını çağır” şeklinde ithamda bulunularak, bel altı vuruşlarla ve tahrik ederek bir yola çıkılmıştır. Arkadaşımızın verdiği karşılık cümlesi nedeniyle Rohan2 yöneticileri tarafından gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

Ancak karşı taraftaki arkadaş, kaos yaratmak amacıyla bu olayı; kutsal olan ailevi değerlere, özellikle de anneye edilmiş bir küfür gibi oyunda gündeme getirerek, hem oyun içindeki arkadaşlarımıza hem de loncamıza kelime oyunlarıyla zarar verme çabası içine girmiştir.

Bizler oyunda bulunma amacımızın zevk almak ve anın tadını çıkarmak olduğunu her zaman savunduk. Oyunun dışına taşan cümleler ve davranışlar ise hem bizleri hem de Rohan2’yi zedeler duruma gelmiştir.

Eline koluna sağlık Kardeşim iyi dedin.

• Şimdi bir saniye, madem okunan herhalde anlasilmiyor gibi, adam sana babalarini cagir veya abilerini cagir dedigi zaman, sen Anneni cagir ben ona yapacagimi biliyorum demen mi gerekiyor ? Nedir bukadar ana baci katacak mevzu ben anlam veremedim. Kardesim madem dertlisin bu arkadastan engelle gitsin gorme degil mi ?

Korhancım sana biri babalarını çağır derse -Tamam gidip çağırıyorum dersin kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın , bana öyle diyen birine benim vereceğim cevap ssdeki, şimdi diyorsun ki onu kastetmedi yazdığı cümle bu kardeşim, babalarını çağır başka bir cümlemi yazmış, neyi kastettiğini herkes kendine göre yorumlar, tıpki benim yazdığım cevabı sanki ana bacı küfür etmişim diye yorumladığın gibi

• Korhancım sana biri babalarını çağır derse -Tamam gidip çağırıyorum dersin kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın , bana öyle diyen birine benim vereceğim cevap ssdeki, şimdi diyorsun ki onu kastetmedi yazdığı cümle bu kardeşim, babalarını çağır başka bir cümlemi yazmış, neyi kastettiğini herkes kendine göre yorumlar, tıpki benim yazdığım cevabı sanki ana bacı küfür etmişim diye yorumladığın gibi

Valla Kursatcigim senin okudugunu anlamada cok buyuk porblemin var. Ayrica, kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın ? Nedemek ! Halen anabaci katiyorsun yazik kafana, seni bu oyunda barindirana... Bu saat den sonra az laf cok is.

• Korhancım sana biri babalarını çağır derse -Tamam gidip çağırıyorum dersin kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın , bana öyle diyen birine benim vereceğim cevap ssdeki, şimdi diyorsun ki onu kastetmedi yazdığı cümle bu kardeşim, babalarını çağır başka bir cümlemi yazmış, neyi kastettiğini herkes kendine göre yorumlar, tıpki benim yazdığım cevabı sanki ana bacı küfür etmişim diye yorumladığın gibi

iğrenç cümlenizi, bizim oyun içi bir laf eş değer tutmaya çalışarak zeytinyağı gibi üste çıkamazsın. Kimin neyi kastettiği de, kimin seviyesinin nereye indiği de o ekran görüntüsünde kabak gibi ortada. Bu saatten sonra bu rezilliğini kelime oyunuyla kapatmaya çalışma, sadece daha fazla batıyorsun. dansöz gibi kıvırmayın artık duruşunuz olsun hangi taraftasınız belli değil, biz tek siz hepiniz

• Valla Kursatcigim senin okudugunu anlamada cok buyuk porblemin var. Ayrica, kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın ? Nedemek ! Halen anabaci katiyorsun yazik kafana, seni bu oyunda barindirana... Bu saat den sonra az laf cok is.

yazıp konuyu uzatmayayım diyorum, bak nasılmış ben babalarını diyince küfür hakaret siz diyince farklı muhabbet , ki demiyorum da diyorumki sana babalarını cagır diyen olursa bunu yazar geçersin diyorum, ben yazmam benim diyeceğim cevap sstekiydi diyorum lafı cektiğin yer fizan halen anabacı katıyorsun diyip üste çıkıyorsun, hep az laf cok iş ama hiçbir zaman cok iş yok hep cok laf var

• yazıp konuyu uzatmayayım diyorum, bak nasılmış ben babalarını diyince küfür hakaret siz diyince farklı muhabbet , ki demiyorum da diyorumki sana babalarını cagır diyen olursa bunu yazar geçersin diyorum, ben yazmam benim diyeceğim cevap sstekiydi diyorum lafı cektiğin yer fizan halen anabacı katıyorsun diyip üste çıkıyorsun, hep az laf cok iş ama hiçbir zaman cok iş yok hep cok laf var

japon b. lafı daha fazla uzatma. Oyun içerisinde cezanı yedin, bari form'da uslu dur burdan da ceza alma

• Aynen dostum, sen bazı olayları oyun dışına taşımazsın ama nedense her terbiyesizlik, tehdit ve küfür sizden geliyor.

😂😂gerçek ruh hastaları adamları küfür eden söver

sonra ravenguard gelir oyun içinden karşı tarafı manipüle eder neymiş efendim chatı biz yapmışız

ben olmasam ağızları susmayan insanlar ben gelince kaçıyor neden chatgptye laf yazana kadar suşi saplıyor😂😂

yokuş aşağıya dostum.

• yazıp konuyu uzatmayayım diyorum, bak nasılmış ben babalarını diyince küfür hakaret siz diyince farklı muhabbet , ki demiyorum da diyorumki sana babalarını cagır diyen olursa bunu yazar geçersin diyorum, ben yazmam benim diyeceğim cevap sstekiydi diyorum lafı cektiğin yer fizan halen anabacı katıyorsun diyip üste çıkıyorsun, hep az laf cok iş ama hiçbir zaman cok iş yok hep cok laf var

güzel kardeşim benim o zaman o viento abine söyle "BABAYLA ZOR YARIŞIRLAR" diye avaz avaz bağırmayacak tamam mı abisi ?

• adam burda babalarını çağır derken oyundaki arkadaşlardan bahsediyor ama sen direk sen anneni çağır işim var biraz onunla diyorsun. burada savunulacak bişey yok kardeş. oyun cezanı vermiştir illaki ama şu yukarıdaki yorumları yazılanları okuyorum da hep bir tehdit hep bi üstten üstten mesajlar. kıbrıs ülkü ocakları yaşasın yazmışsınız hepiniz ne olacak kıbrıs ülkü ocakları yiğite zarar mı verecek hemde bir oyunda ülkü ocakları mensubu birilileri ile atıştığı için ha? yaw siz bu ocaklara neden gittiniz zamanında herkesi tehdit etmek için mi? dokuz ışıpın dokuzuncusu adam kaldırmak mı? oğlum yapmayın böyle şeyler ortada bir anneye hakaret var demişsinki anneni çağır onunla işim var hadi açıklayın bu kısmı lütfen

ꀘꋬ꓄ꋬꂚꋬ

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!