"bu hasarlar ne lan" bir ölünün son sözleri olmuş, güzel damageler eline sağlık
AZAZ1L31 tarafından yazılan gönderiler
-
-
sanırım bu montaj olabilir, 60 61k spaceyi çözmeci çarlar yiyor hem eleman ne diyor ben o kadar hasar yemem atabilen varsa alsın atsın videoyu foruma izleyelim, montajsız bir video atsanız şuraya izleyip göreceğiz, yok illada montaj video üzerinde oynamalar boş çara space atıp istfatihasını oraya koymalar , koskoca adam, yalan borcu yok sonuçta yediği damageleri görüyordur ekranda(!) yok yok ben inandım kesin montajdır bu , 30 40k olsaydı yine inandırıcı olurdu(!) 60 61k da yemezsin sonuçta
eline sağlık ağır bir video olmuş bu, biraz zaman tanı hazmetmeleri uzun sürebilir -
hayırlı bayramlar
-
Suranın vakkosusun kardeşim
-
tebrikler bu kemer envaterini nasıl açıcaz envater genişletme ile mi

kemer takman lazım , ne kadar yüksek levelli kemer o kadar çok açık slot olur
-
ruh madalyonu kullan pazarda vardır 3 gün veya 7 günlük
-
kar yazar oda cebe yakışır h. o
(15k epe 6/7 10 yarı atılır :D) -
-
-
-
eline sağlık güzel video
-
Rohanın en SAĞLAM SURASI beton beton eline sağlık başkan
-
eline sağlık başkan , suranın ligden düştüğü şu zamanlarda çok güzel hasarlar
-
rohanın rönesans tablosu olmuş birliğimiz daim olsun
-
redempin basına gelen en kötü şey IQSuz olabilir
başka lafa gerek yok ondan önceye ve sonraya bakan herkes görebilir
Çapsız çirkef -
Valla Kursatcigim senin okudugunu anlamada cok buyuk porblemin var. Ayrica, kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın ? Nedemek ! Halen anabaci katiyorsun yazik kafana, seni bu oyunda barindirana... Bu saat den sonra az laf cok is.
yazıp konuyu uzatmayayım diyorum, bak nasılmış ben babalarını diyince küfür hakaret siz diyince farklı muhabbet , ki demiyorum da diyorumki sana babalarını cagır diyen olursa bunu yazar geçersin diyorum, ben yazmam benim diyeceğim cevap sstekiydi diyorum lafı cektiğin yer fizan halen anabacı katıyorsun diyip üste çıkıyorsun, hep az laf cok iş ama hiçbir zaman cok iş yok hep cok laf var
-
Şimdi bir saniye, madem okunan herhalde anlasilmiyor gibi, adam sana babalarini cagir veya abilerini cagir dedigi zaman, sen Anneni cagir ben ona yapacagimi biliyorum demen mi gerekiyor ? Nedir bukadar ana baci katacak mevzu ben anlam veremedim. Kardesim madem dertlisin bu arkadastan engelle gitsin gorme degil mi ?
Korhancım sana biri babalarını çağır derse -Tamam gidip çağırıyorum dersin kaç baban varsa gidip hepsini çağırırsın , bana öyle diyen birine benim vereceğim cevap ssdeki, şimdi diyorsun ki onu kastetmedi yazdığı cümle bu kardeşim, babalarını çağır başka bir cümlemi yazmış, neyi kastettiğini herkes kendine göre yorumlar, tıpki benim yazdığım cevabı sanki ana bacı küfür etmişim diye yorumladığın gibi
-
git babalarını cağır diyen birine yazılacak şey budur
oyun içerisinden anama küfür ediyor diye algı yapma acık bir küfür yok, babalarını cagır demek ne demek karsılıgında alacağın cevap odur tabii ki ben cezamı da yedim açık bir küfür olmadığı halde imadan dolayı ama aynı imayı kendisi yapıyor yaptığı tek fark ana* değil de baba* kelimesini kullanıyor kaldı ki beni tanıyan bilen bilir 7 yıllık oyuncuyum kimseye küfür kullanmadım kullanmam da kendisi bana öyle bir şey yazmasa ben öyle bir cümle kurmam -
Saygı duyulacak ya da sevgi gösterilecek bir dostluğumuz olacaktı ama sizler farklı yolları seçtiniz kardeş. Şimdi kurabiye kek ne varsa hepsini açıklamalı olarak göreceksiniz şüphesiz. Emrullah ile yasin yanınızda olmadan piyasaya zaten çıkamıyorsunuz da çıkarsanızda betondan dışarı o zaman göreceğiz el mi yaman bey mi
reis biz tek olsakta çıkıyoruz cok cok kesersiniz ama siz loncada aktif sayısı 3 ten az oldugunda oyun sonu atıp çıkıyorsunuz 2 3 kişi toplanmadan saga sola adım atmıyorsunuz vuracaksan başka yerden vur burdan tutmaz
-
Aleyküm selam başkan eline sağlık