Elinize sağlık kardeşim ![]()
DiNo36 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık kardeşim
-
abi dediklerimize sonradan çakal sürüsü filan yazmayalım derim
Vaayy engin abime bak sen video atmış
Keşke seni kestiğim kısmı da koyaydın daha bi tatlı olurdu
Yinede Eline Sağlık Reis 
-
-
Bu ağlamaların sebebini biliyorum tunoş

Dağılın la hadi oyunda karı gibi dırdır ettiğiniz yetmiyo bir de burda yapıyonuz aw. Kadından betersiniz hııımmınaa

-
Rohan2’yi uzun yıllardır oynuyoruz. Şahsım adına, Escanor adlı arkadaşıma sonsuz kefilim. “Babalarını çağır” şeklinde ithamda bulunularak, bel altı vuruşlarla ve tahrik ederek bir yola çıkılmıştır. Arkadaşımızın verdiği karşılık cümlesi nedeniyle Rohan2 yöneticileri tarafından gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
Ancak karşı taraftaki arkadaş, kaos yaratmak amacıyla bu olayı; kutsal olan ailevi değerlere, özellikle de anneye edilmiş bir küfür gibi oyunda gündeme getirerek, hem oyun içindeki arkadaşlarımıza hem de loncamıza kelime oyunlarıyla zarar verme çabası içine girmiştir.
Bizler oyunda bulunma amacımızın zevk almak ve anın tadını çıkarmak olduğunu her zaman savunduk. Oyunun dışına taşan cümleler ve davranışlar ise hem bizleri hem de Rohan2’yi zedeler duruma gelmiştir.Eline koluna sağlık Kardeşim iyi dedin.
-
Daha Çok Göster
By Dıckdator Gururla Sunar ...
Açıklama :
Seiju ok savunması öğrettiğin siteden bide kılıç savunması bakmanı tavsiye ederim.
HydraMAtee xDarcost xDevaja yBABA Oyunda Nick Kalmadı Aslanım sanki 50k atıyor derken 58k ile teke gidişi.
Oldplayer 1k 2k skili Atışı ve Yediği Damageler Bu arkadaş video vereceği savaşlarda bulunmayıp savaştan kaçtığı için kısıtlı videosu bulunmaktadır

Şimdi ne yazsam bu çakal sürüsü gene zıplayacak
o yüzden sadece Ess Lan Dayııı

-
Daha Çok Göster
By Dıckdator Gururla Sunar ...
Açıklama :
Seiju ok savunması öğrettiğin siteden bide kılıç savunması bakmanı tavsiye ederim.
HydraMAtee xDarcost xDevaja yBABA Oyunda Nick Kalmadı Aslanım sanki 50k atıyor derken 58k ile teke gidişi.
Oldplayer 1k 2k skili Atışı ve Yediği Damageler Bu arkadaş video vereceği savaşlarda bulunmayıp savaştan kaçtığı için kısıtlı videosu bulunmaktadır

-
sen insanları oyundan canavar kartları ıcın rahatsız edecegıne carını bı dız ondan sonra gel burda laf gevele
öyle lcden celık yelek almaya benzemez :DDD
Rahatsız etmek mi ? Lunor gayet efendi saygılı bi adam gayet düzgünce konuştuk sen (Karı) gibi laf yapıyosun. Benden o kadar nefret etmişsin ki Adama gidip işte dino almasın daha fazla fiyata kur falan muhabbeti yapmışsın
Merak etme senin gibi dilenci değilim, düne kadar bizim adamlara reis hoş geldin beş gittin dediğini hatırlatırım 
Lc'den almış olmam neyi değiştirir. Sen nerden alıyosun bu dilenciliğinle 'Mavi' den mi yoksa Altınyıldızdan falan mı ? Bi profil fotoğrafını koyucak cesaretin yok burda kem küm yapıyosun at kafası seni

-
öncelikle şunu belirtiyim lycan savunması takıp takmamak senin elinde, yediğin hasarlar ortada
kibrit çöpü mevzusuna gelecek olursak düz 4k 5k atan dino mu söylüyor bunları
youtube.com/watch?v=lQPK_YfxXv0&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fboard.rohan2.global%2FKorkudan hepiniz kılıç ve çiftel savı full tutmuşsunuz Seju gibi TeekSura gibi azıcık açık verin de bakalım nasıl hasarlar yiyosunuz
Ayrıca bana sav yapmış olman diğer arkadaşlara açık vermen demektir Mesela space yelpazeden ya da Çan'dan 40-50 k yemeniz gibi. At kafasını söylemiyorum bile 90 k space mi yenilir 
-
1-Öncelikle Eline Sağlık Demenle,Kendimle Gurur Duydum Çünkü Dayak Atarak Bir Kesim Grubu Mütevazi Hale Getirdim O yüzden Teşekkür Ediyorum Kendime

2-Metin2 Oyunu Hem Savunma Hem Atağa Dayalı Bir Oyundur, Gerek Pette Gerek Safirde Gerek Kuşakta İster Atak Oyna,İster Defance.Senin Kombin Bilgin Pek Olmadığından Böyle Kombinden Falan Çok Uzaklardasın.3 Sav Safirde Örneğin Sav. Şam. Ninja Varken, Pette Tam Tersi Lycan.Sura 3.cü Seçilim Senin Tercıhındır.
3-Oyunda En Çok Savunma Lycan Karakterıne Karşı Dizilmektedir.Sabit Bıçak/Pençe Kostüme Kadar Konmaktadır Bunun Sebebi Hem Nınja Hemde Lycanı Aynı Anda Tek Efsunla Egale Etmektir.
4-Çözülme Meselesine Gelirsek,Videoyu Rica Etsem GÖZÜNLE Tekrar İzlermisin ? Videonun Yarısı Zaten Çözükken Vurduğum Hasarlar

5-Bana Hazırlık Yapıp Geldiğiniz Her Savaş,Hayatınızın En Boşa Harcanmış Zamanı Olacak.
Anlıyorum Hocam
-
Öncelikle Eline sağlık babacık. Bilmeni sterim ki Lycana hiç bir şekilde ne pet ne de safirde sav takıyoruz. Bir bıçak savuması kırık olduğunda bu hasarları vurman gayet normal Unutma ki savunma takıldığında ve çözme yediğinde lycan bir kibrit çöpü gibidir bunu sen de iyi biliyosun. Ayrıca savaşmanın da bi edebi adabı var Kesersin kesilirsin eyvallah mesele bu değil Karı gibi chat yapma. Oyununu oyna
-
Yine -200İQ şeklinde yorum yapmış bu arkadaş

Eyvallah ali kardeş, senin yorumları da görüyorum merak etme

-
%40 fazladan hazar veren Tapınak Armasına göre normal. Yine de Başarınızdan dolayı tebrik ederim.
Güzel kardeşim oyunu takip etmediniğinizi bu kadar belli etmeyin. O Tapınak Arması %40 dan %10 düşürüldü hiç mi görmüyosunuz
Eyvallah size de tebrikler. -
Çarım diye övünen, Karakterim sağlam diye gezen milletin savunma takmadığı karakterle milletin açığını yakalayıp video çekip atan veletler izleyin de birazcık savunma yapın boş tenekeler sizi

-
Benim client kapandı ama bunlar ciddi ciddi kaçıyolar aw

-
Meydan Dayağı Mix. Vol2
By Dıckdator !!!
İyi Seyirler ...
Hard Dikiş diye ben buna derim
Ess Lan Dayıı

-
Lan at kafası gördüm gördümde senin kadar süzme bi evlat görmedim
Fotograf asmodeus etklinliği zamanında çekildi Çarın üstünde farmlıklar var fotoda görüldüğü üzere Altın long var. Bre at kafası seni sen hasar vurcak çar mısın düne kadar lycan oynuyodun lale seni yana döne item aradığın günleri ne çabuk unuttun tek becli çakal seni hee
hadi şimdi ikile bidaha da yazma benim sayfama. Oğlan çocuğu seni -
Dinocuk aklıma gelmişken sen askere gitmemek için üniversiteye hazırlanıyorsun değil mi

Dip not: Askerliğim biteli tam 10 sene oldu kardeşim

-
Dinocuk aklıma gelmişken sen askere gitmemek için üniversiteye hazırlanıyorsun değil mi

Benim yaşım 30 lorkecik ben lise mezunuyum O youtube da gördüğünüz 20 yaşındaki yeğenimin kaydettiği bir video Youtubum Premium olduğu için yeğene de vermiştim siz söyleyene kadar benim haberim bile yoktu
senin yaşında yeğenim var anlacağın kardeşim abine saygısızlık yapma bir an önce askerliğini yap gel sonra konuşalım canım hayırlı tezkereleer