Onlar severler 1 kişiye 4-5 kişiye dalmayı, sayılar eşit olunca hepsi çil yavrusu gibi dağılırlar ama.
Aferin ama dizmişler biraz ok savunması bu sefer teke gitmemişler, kafalarına vura vura öğrettin ok savunması yapmaları gerektiğini ![]()
Ref1ect tarafından yazılan gönderiler
-
-
kendilerini okçu zannedenlere gelsin bu video, biraz ders alsınlar ama zor

-
-
hadi bakalım bizi neler bekliyor heyecanla beklemedeyiz kardeşimm
-
Yigite saygım ve sevgim olmasa şuan onun aracılıgı ile yalvardıgınız ısrarla çağırdınız SS leri buraya atardım ama hiç gerek yok

normal olmadigini soylemistim

-
kardes buyuk buyuk yaziyon hakliymis gibi de senin kafa gitmis belli ki sen kimsin de biz sana yalvarcaz senin omurgan yok ki dun bizim yanimizdaydin bugun baska taraftasin gelip dcye ustten ustten konusuyosun hakettigin sekilde cevabini aliyosun insanlari yermeye, ezmeye calisiyosun sonra cevabini alinca burda otuyosun bul bul gibi. sen bizi senin yanindaki siginti eleman gibi zannettin heralde konuyu baska yerlere hic cekme senin omurgan yok. sana yalvardigimiz kisma ozellikle cok guldum sen ve yanindakiler icin uzuluyorum sizofrenik
-
kardes buyuk buyuk yaziyon hakliymis gibi de senin kafa gitmis belli ki sen kimsin de biz sana yalvarcaz senin omurgan yok ki dun bizim yanimizdaydin bugun baska taraftasin gelip dcye ustten ustten konusuyosun hakettigin sekilde cevabini aliyosun insanlari yermeye, ezmeye calisiyosun sonra cevabini alinca burda otuyosun bul bul gibi. sen bizi senin yanindaki siginti eleman gibi zannettin heralde konuyu baska yerlere hic cekme senin omurgan yok. sana yalvardigimiz kisma ozellikle cok guldum sen ve yanindakiler icin uzuluyorum sizofrenik bir vakasin sen
-
tüm birlikleri bize olan korkudan, yine de çözüm olmadı
-
-
Eline sağlık ihtiyar'a selam
ihtiyar alıştı artık

-
eline sağlık
-
Erebor'dan selamlar, yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz
-
kanka sussana adamın amcası milletvekili
oyun oynuyoruz bizene her kimse, arkadas tam bir sisirilmis balon
-
124k space yedikten sonra hala en iyi okçuyum diye gezmek büyük cesaret, tebrik etmek lazım. Ama cesaret yetmiyor, biraz da savunma lazım. Arkadaşımın dediği gibi 3 dakika savaşıp kaçacaksanız hiç yormayın bizi biz oyun oynamaya geliyoruz. Her neyse siz daha bu gidisle betondan çıkamazsınız oyle gozukuyor denk degiliz malesef ayakta duramıyosunuz biraz daha gelișin

-
eline sağlık mücom
-
Eline sağlık on numara video olmuş.
-
bence de söze gerek yok 4v15de patır patır dustugunuz vıdeolar gelecek xd
kucumsedıgınız carlar bazılarınızın ustunden gectı
guzel vsydı
sen ve karslı harıc tum andromedanın elıne saglık
sayıca ustun savasta el bugu yapacak kadar aciz olan dino biraz utanma duygusuna sahip ol arkadaşım o halde yatıyorsun :DD
kanka sakin, çok sert vurdun şunlara sonra can havliyle ne yapacaklarını şaşırıp buga yapıyolar
15 kişiyle 4 kişiden dayak yemenin şokunu atlatamaz garipler, fazla üstlerine gitmeyin -
Anaya sövüp adamlık taslama, o gevşek ağzını dikerler. Rezi herif seni
-
Azıcık karakterli bi insan olsanız zaten 5-10 dakikalık video atarsınız. "elinize sağlık" der geçeriz.Hadi burada boş chat yap. Rohan çok gördü balon adamları bi yerde patlarsın

Sen uzun film istiyosun gibi doymadin heralde

-
Azıcık karakterli bi insan olsanız zaten 5-10 dakikalık video atarsınız. "elinize sağlık" der geçeriz.Hadi burada boş chat yap. Rohan çok gördü balon adamları bi yerde patlarsın

Tamam en büyük sensin, şimdi git ötede oyna
Bu arada siz cooktan patladiniz 🤣