hahahah ellerine sağlık
acinz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yoruma bile gerek yok; bize düşman olan kişi bile farkında olmadan fanlık yapıyor.
-
Anahtar bossu kesmeyi bilen kişiye item vererek savaşa soktunuz; o kendini biliyor; sağdan soldan yalvardınız; eski oyuncuları aradınız, geri gelin savaş var diye; annenize, kutsal insanlara küfür eden kişilerle sırt sırta savaştınız; ilk VS’de yansıtmacı getirdiniz; korkudan okçunuz sadece hesabı dizili olmayan okçudan başkasına vuramamış; sizin ezikliğiniz başa bela; yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal; 5 lonca birleştiniz utanmadan Redemption’u yenmek için; ama nerde sizde o güç; hepiniz eziksiniz; ezik kalacaksınız.
-
KOCAMAN SV'YE OK SAVUNMASI DİZDİREN ADAMA SELAMLAR
-
ya nerde bunlarda o yürek
-
SV'nin en iyi okçusu olmanın farkı budur.
-
EĞİLMEZ BÜKÜLMEZ REDEMPTİON
-
hahahha dinoşka gel gel
-
sv nin en sağlam şamanıymış bu arkadaş öyle diyor
-
video olmasa inanmaz murti frutti
-
hem yayından korkulur hem hançerindenh ne yapsın bu adamalr sana karşı bilemedim
-
çok kötü bızımla dığılsın
-
jahahahaha ellerine sağlık bunların hakkından sen gelirsin jajajaja
-
Sv'nin en iyi okçusu olmak nasıl bir duygu sana özenilerek açılan okçular sana vurduğunda gıdıklanmak nasıl bir his
-
-
insan arkadaşına böyle dermi cidden utanç verici cidden seju yerinde olsam hasancanı atarım loncadan maddi manevi hiç bir şekilde desteklemeyeceğim diyor aman allahım aman allahım sejunun gözleri kör olsaydı bunları okumasydı
-
vidieoyu bile yükleyememş hhaha
-
gündüz vakti sarıydı coğunluk kırmızıya geçince elbise değişir gibi kırmızı oldu utanç verici bir durum
-
BEN OLSAM OYUNU BIRAKIRDIM
-
hahahahahahahhahahaha hahahahahahah hahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaah