eline sağlık kardeşim de bu başka bir ninja olmuş valla
xXaLiTaXx tarafından yazılan gönderiler
-
-
edep mi? bunlarda karakter yok edep mi arıyorsun xD
Biz bir kişinin yaptığı işi herkese yüklemeyiz kardeşim o yüzden redemption da karakter yok demek yerine karakteri olmadığını düşündüğün kişiyi belirtmen daha uygun olur
-
Edebinizle oyunu oynayın bence bu işlere girmeyin
-
Eline sağlık kardeşim arkadaşın da eline sağlık iyi mücadele
-
Merak etmeyiniz, herkes aynı değil zaten… Ama bazıları özellikle zorlayıp sonra “neden böyle oldu?” diye sormayı da pek seviyor. Kelimeleri seçmek güzel de, keşke davranışlar da biraz özenli seçilse......
Şöyle söyleyelim de konuyu bitirelim bence. Seni var eden ya da kendini kanıtlamada katkısı büyük olan arkadaşlarına karşı ( bahsettiğim ben değilim) kullandığın kelimelere, ayrıca da abilerine karşı kullandığın kelimelere dikkat etmekte fayda var. Cesaret ile cahilliği, özgüven ile de egoistliği karıştırmayalım. Aslında ben seni aramıza almayı bir tık erteleyip Raven ve arkadaşlarının gönlünü yapıp seni alacaktım ama Ogün kardeşimiz tercihini senden yana yaptı ve Raven ve arkadaşları ile yolları ayırdık. İyi çocuksun hoş çocuksun ama saygıyı kaybetmemelisin. Kimseyi sevmek zorunda değilsin fakat saygı önemli
-
Kelimeleri seçerek kullanalım bu herkese bir tavsiyedir üstüne üstüne gidilen kızdırılan çocuklarla karıştırmayalım herkesi
-
Lafı vurup vurup neden üstüne alındın demende bir değil iki değil
-
Maalesef politika kuralları nedeniyle isim veremiyoruz abi, iyi oyunlar!
Sizlere de iyi oyunlar biz kimseyi yarı yolda bırakmadık yolda bize denk gelenlerde buna dahil
-
Bizi yarı yolda bırakanlar düşünsün, pişmanlık onlara yakışır 😉🔥
kim onlar kardeş?
-
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanasın..
-
Başkan geliyor kaldır 🫣🫣
-
Maşallah eter hiç eksik olmuyor ha birde sürekli indi bindi yapıyorsunuz yeni açık mı var oyunda yoksa gençler yine de elinize sağlık
-
Kardeşim eline sağlık maşallahın var her zamanki gibi…
-
sendemi başladın kardeşim hayırlı olsun eline sağlık
-
-
Emeğine sağlık kardeşim yine şovunu yapmışsın maşallah
-
Bak bu defa da sura dizmeye başlarlar 😂 eline sağlık kardeşim başka bir seviye olmuş bu
-
Abin kadar değilim ama 😁
Lafı bana atıyorsan buyur beklerim kardeşim maradondayız sürekli
-
Eline sağlık kardeşim. Dönüşüm fixlenmesi ile ilgili yazanlar var dc de ticket oluşturun yönetici arkadaşlar size dönüş yapacaklardır iyi oyunlar dileriz
-
Eline sağlık kardeşim