cair dizcem ben
KASAP tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
bu arkadaş sureklı benden saklanıyor bende ona pusu kurdum iyi seyirler
-
-
oyuna 8 senesini verip 65 70 k space yiyen sunucudaki tek eleman

😂😂😂 çok doğru
-
karslı bu hasarlardan sonra carı kapadı gıttı

kışı özledik keşke böyle vsler dönse
-
107k ne la wqoeqwkeqwkeeqwkewqqew elıne saglık
-
tamam ben izleyeceğim ama sizde artık hırsızlık ve kekoluk boş işler yapmayın tamammı
papağan mısın sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsun ? Cici kuş benim hırsızlık yaptığımı kanıtla hadi
-
hangi konudan bahsediyorsun sen ne farmı ne metni ne bossu ben bırakalı 3 sene geçti senin pis ağız kokunu ne çekcem ben ahahaha suna bak sizin gibi eziklerin pis agız kokulu ortamına oynuna girermiyim ben kötürümler sizi

o zaman uzaktan ızlemeye devam et kola cipsini al o karınnı doyur zaten girsende bır sey degısmeyecek ayak bagı olacaksın
-
hahahha çalıp çırpmaya devam kötülüğü yapın yapın bişiler kanıtlamaya bişşiler göstermek çabalarına devam edin eziksss lerrrrrr
kim calıp cırptıysa banane ben mı caldım çocuksun o 5 kurusluk carınla hidra anahtar dönmeye devam et.
sabahtan aksama metın ve boss keserek anca 5 yıla bıze yetısırsın dedıgım gıbı uzaktan ızlemeye devam et .D
-
asıl çarım yok oyunda yokum suçluyu suçlu destekler demekki sende tanışısın karaktersiz ekip vah halinize yalamalar sizi

yoksa o zaman burdan kaybol öyle uzaktan ızlersin
-
durmak yok çırpmaya devam
laflara bak 😂 konuşmak için konuş koca kulak
asıl carından yazsana görelim
-
o damage ne öyle helal olsun
-
KES BOŞU KES VER ADRESİNİ BOŞ BOŞ YAZMA BANA HAYATSIZ VELED SENİ İCRAATA GEÇ ULAŞ BANA POLİSTEN ADRESİNİ CIKARIP GELCEM SADECE ULAŞ BANA
DC BAKABILIRSIN
-
BİR ASIRDIR AYNI MUHABBET :d
-
-
TAMAM VER NUMARANI VER ADRESİNİ ASLAN PARÇASI
GELECEGINI BILSEM VERIRIM ? SEN HANGI SOZUNU TUTTUNDA BEN SANA TELEFON VE ADRES VERECEM LA

HELYUM GAZI SENI IPINI COZDUM MU UCARSIN

-
6 AYDIR OYUNU BIRAKMIŞ HALDEYİM BU VELEDLER ORDUSU ÖLMÜŞ AİLE FERTLERİME VE BANA YALAN YANLIŞ BİR BİÇİMDE HAKARET RENCİDE EDİCİ AŞAĞILAYICI LAFLARDA BULUNUYOR 6 AY YAN ÇARLARLA YAZIP LEKELİ LEKELİ YAZIYORSUNUZ SİZ KENDİNİZİ NE SANIYORSUNUZ OLM SONRA AZ BUCUK CHAT YAPINCA SAÇMA SAPAN BOŞ BELEŞ LAFLARLA LAF ATMAYA CALISIYORSUNUZ BİDE LAFTA ETTİRMİYORLAR KENDİLERİNE ULAN HAYSİYETSİZ ŞEREFSİZLER 6 AYDIR DEMEDİĞİNİZ KALMADI CAN YILMAZ LAF EDİNCE BİDE ÜSTE CIKMALAR PARAZİTLERE BAK YA ETME BULMA DÜNYASI OLUM LAF ATACAKSINIZ LAF YEMEYECEKSİNİZ ÖYLEMİ REALİTEDE Bİ GRAM YANIMA YANAŞAMAYACAK İNSANLAR KLAVYEDEN BABAANNE GİBİ ELİNE GELENİ YAZIYORLAR OLM BANA ULAŞIN SİZİ BULCAM SİZİ SATIN ALCAM SİZİ KÖLEM ETCEM BEN GERCEK HAYATTA KARŞIMA CIKIN O ÖLEN FERTLERİME SÖVENİ BUGÜN YARIN BULCAM SAVAŞIN GEÇİN BOŞ KARI ÇENESİ YAPMAYIN KONUYU KAPATIN SÖZÜM SÖZDÜR
OLM SEN HASTA MISIN ? KIM ETTIYSE AT SS BURDA KONUSTUGUN ADAM KARŞINDA OLMAZ HABERIN OLSUN SENIN KI GUCSE BENDEKI 3 KATI GEL HELE
-
-
kes lan sünepe seni savaşa katıldıgın mı var 20 dk lık savaş oluyor yarılı kostüm takıp bi skil latıp kacıyorsun yarım saatte bir geliyorsun savas alanına elimde foto ve videolar var bidahaki yüklememe bakarsın senin için kılımı kıpırdatmam editini izlersin attığım zaman
hadı adamsan atarsın :DD