o damage ne öyle helal olsun
KASAP tarafından yazılan gönderiler
-
-
KES BOŞU KES VER ADRESİNİ BOŞ BOŞ YAZMA BANA HAYATSIZ VELED SENİ İCRAATA GEÇ ULAŞ BANA POLİSTEN ADRESİNİ CIKARIP GELCEM SADECE ULAŞ BANA
DC BAKABILIRSIN
-
BİR ASIRDIR AYNI MUHABBET :d
-
-
TAMAM VER NUMARANI VER ADRESİNİ ASLAN PARÇASI
GELECEGINI BILSEM VERIRIM ? SEN HANGI SOZUNU TUTTUNDA BEN SANA TELEFON VE ADRES VERECEM LA

HELYUM GAZI SENI IPINI COZDUM MU UCARSIN

-
6 AYDIR OYUNU BIRAKMIŞ HALDEYİM BU VELEDLER ORDUSU ÖLMÜŞ AİLE FERTLERİME VE BANA YALAN YANLIŞ BİR BİÇİMDE HAKARET RENCİDE EDİCİ AŞAĞILAYICI LAFLARDA BULUNUYOR 6 AY YAN ÇARLARLA YAZIP LEKELİ LEKELİ YAZIYORSUNUZ SİZ KENDİNİZİ NE SANIYORSUNUZ OLM SONRA AZ BUCUK CHAT YAPINCA SAÇMA SAPAN BOŞ BELEŞ LAFLARLA LAF ATMAYA CALISIYORSUNUZ BİDE LAFTA ETTİRMİYORLAR KENDİLERİNE ULAN HAYSİYETSİZ ŞEREFSİZLER 6 AYDIR DEMEDİĞİNİZ KALMADI CAN YILMAZ LAF EDİNCE BİDE ÜSTE CIKMALAR PARAZİTLERE BAK YA ETME BULMA DÜNYASI OLUM LAF ATACAKSINIZ LAF YEMEYECEKSİNİZ ÖYLEMİ REALİTEDE Bİ GRAM YANIMA YANAŞAMAYACAK İNSANLAR KLAVYEDEN BABAANNE GİBİ ELİNE GELENİ YAZIYORLAR OLM BANA ULAŞIN SİZİ BULCAM SİZİ SATIN ALCAM SİZİ KÖLEM ETCEM BEN GERCEK HAYATTA KARŞIMA CIKIN O ÖLEN FERTLERİME SÖVENİ BUGÜN YARIN BULCAM SAVAŞIN GEÇİN BOŞ KARI ÇENESİ YAPMAYIN KONUYU KAPATIN SÖZÜM SÖZDÜR
OLM SEN HASTA MISIN ? KIM ETTIYSE AT SS BURDA KONUSTUGUN ADAM KARŞINDA OLMAZ HABERIN OLSUN SENIN KI GUCSE BENDEKI 3 KATI GEL HELE
-
-
kes lan sünepe seni savaşa katıldıgın mı var 20 dk lık savaş oluyor yarılı kostüm takıp bi skil latıp kacıyorsun yarım saatte bir geliyorsun savas alanına elimde foto ve videolar var bidahaki yüklememe bakarsın senin için kılımı kıpırdatmam editini izlersin attığım zaman
hadı adamsan atarsın :DD
-
6 aydır oyunu saldıgım halde yan çarlardan bana hakaret rencide edici ve en özeli vefat etmiş bireylerime laf ediyorsunuz siz bana 6 aydır yazın ben size yazmicam öylemi ? savaşın geçin olm gercek hayatta hiç bişi degilsiniz ana baba işine giriyorsunuz adres istiyorum korkudan vermıyorsunuz alırım canınızı
varsa kanıtın at hadı tek yedıgım vıdeoyu at sonra bunun sslerını at boş konusma burda
kendını acındıran ınsanlara saygım yok
-
-
samsun infosu bile yanlış knkaağğğ buroooğğğğğğğğğğğğ yalamaya devam et
dostum adamsan sözunde durda su tek yedıgım kesıtı at hadı orda burda yazacagına lafının arkasında dur delikanlı

-
ne var bunda ahahahahahahah ahraz cocuk
Sen kımsınde mesela bana yazıp merakını gıderıyorsun ? takıldıgını fılan mı sanıyorsun ıtemsiz

-
seni galaya alan yok hala laf atarak saçma sapan laflar kurarak ergen ergen bişiler söylüyorsun bizimkiler toplasın sizinkiler zaten hazır savaş geç boş hayal boş laflar kurma bana tripkolik çocuk
??? D:DDDDD:DD FAZLA MERAK IYI DEGILDIR ONA GÖRE

-
zavallım bıcak pençesiz adama vurduguyla seviniyor ahahahahahha bunu izleyen adam anlar zaten olmayan aklına gülüyorum seni veya beni boş kesen kim varsa sevindirdiysem ne mutlu bana güzel kardeşim
4set ıtemı olan bı adamın pence yelpaze kombını yok mu :DDD o zaman cok konusmayacan hasan can kardeşim 3 efsunlu ıtemlerın benım gozumde bes para etmez diz de gel :=)
-
-
puhahhaha
-
doğru söylüyorsun yatıyorum çünkü 6 ay oyunu saldım zirvede bıraktım oyuna updateler gelmiş geri dönünce geri kaldık normal
yatmam da normal herkes bana bilenmiş 5 kişi bana dalıyor sanada beş kişi dalınca yerde yattıgını görüyoruz korhanım savaşın geçin başından beri söylüyorum yenilirsin kazanırsın tebrik et geç yok anadan babadan tut kişisel hakaret ve rencide edici laflara bütün server ne oldugunuzu biliyor manipüleye yalan yanlıs laf atmalara gerek yok tebrik et geç vız vız öttürme şu çoluk çoçuğu
Zirve diyor :DD insan bı eskı vıdeolarını gızler 2 yıl önce düz 10k atacan car gene 2yıl sonra 10k atıyor
bide zengınlıkle övunur car dızemez edemez

-
at suşiye bak sen toplu savaşta illaki açık olur bıcak olur yelpaze ok olur her türlü tek yersin senin de birr sürü tek yediğigin kesitler var toplu savaşta savunması boş olana ölür bu yaştan sonra sana bunu ben mi öğreteyim hayatsız akılsız veled
hadı madem tek yedıgım kesıtler var at atmazsan adam degılsın kabul mu ?
-
ADAM DENİZ BAYKAL GIBI İFSALANDI :DDDDDD
-
YOK CÖZMECIYMSI YOK SÖYLEMIS SIZ ORDA EN AZ 20 KISIYDINIZ TOPLAMA KAMPI GIBI TUM HIRDAVATCILARI TOPLAYIPTA ONDAN SONRA GELIP BURDA LAF YAPMAYACAKSINIZ SİZ TOPLU SAVASTA 12TANE DOLU CARA YENILDINIZ :DDD