Babalar TIRT çıktı :DDDD
-
-
mmmmhh ohhh -
Rakipleri kovalamışsın kaçmışlar senden
Eline sağlık kardeşim. 👊
-
Güzel Hasarlar Atsuu eline saglık
-
Atsudan dayak show adamım eline sağlık

-
Escanor için video atıp bizi koymayan dangalak insan
-
senin neyini koyacam kardeş senle yarıştıracak bir şeyim yok buffsuz 2vurusa giden adamsın xddddddd senin videonu cekecegime gider argos kesip atarım daha iyi
-
-
Atsuşi temsilen koydun galiba bunu ?
-
Atsuşi temsilen koydun galiba bunu ?
yok o senin ortağın japon balığı var ya onu temsilen koydum
-
yok o senin ortağın japon balığı var ya onu temsilen koydum
Bi tek balık var oda suşi boş konuşma istersen
-
-
laf atman komik olmuş. (Dostuna) dikkatli bakmanı tavsiye ederim; gerçek siyah teleskop balığı orada yüzüyor.
-
git babalarını cağır diyen birine yazılacak şey budur
oyun içerisinden anama küfür ediyor diye algı yapma acık bir küfür yok, babalarını cagır demek ne demek karsılıgında alacağın cevap odur tabii ki ben cezamı da yedim açık bir küfür olmadığı halde imadan dolayı ama aynı imayı kendisi yapıyor yaptığı tek fark ana* değil de baba* kelimesini kullanıyor kaldı ki beni tanıyan bilen bilir 7 yıllık oyuncuyum kimseye küfür kullanmadım kullanmam da kendisi bana öyle bir şey yazmasa ben öyle bir cümle kurmam -
Rohan2’yi uzun yıllardır oynuyoruz. Şahsım adına, Escanor adlı arkadaşıma sonsuz kefilim. “Babalarını çağır” şeklinde ithamda bulunularak, bel altı vuruşlarla ve tahrik ederek bir yola çıkılmıştır. Arkadaşımızın verdiği karşılık cümlesi nedeniyle Rohan2 yöneticileri tarafından gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
Ancak karşı taraftaki arkadaş, kaos yaratmak amacıyla bu olayı; kutsal olan ailevi değerlere, özellikle de anneye edilmiş bir küfür gibi oyunda gündeme getirerek, hem oyun içindeki arkadaşlarımıza hem de loncamıza kelime oyunlarıyla zarar verme çabası içine girmiştir.
Bizler oyunda bulunma amacımızın zevk almak ve anın tadını çıkarmak olduğunu her zaman savunduk. Oyunun dışına taşan cümleler ve davranışlar ise hem bizleri hem de Rohan2’yi zedeler duruma gelmiştir. -
Rohan2’yi uzun yıllardır oynuyoruz. Şahsım adına, Escanor adlı arkadaşıma sonsuz kefilim. “Babalarını çağır” şeklinde ithamda bulunularak, bel altı vuruşlarla ve tahrik ederek bir yola çıkılmıştır. Arkadaşımızın verdiği karşılık cümlesi nedeniyle Rohan2 yöneticileri tarafından gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
Ancak karşı taraftaki arkadaş, kaos yaratmak amacıyla bu olayı; kutsal olan ailevi değerlere, özellikle de anneye edilmiş bir küfür gibi oyunda gündeme getirerek, hem oyun içindeki arkadaşlarımıza hem de loncamıza kelime oyunlarıyla zarar verme çabası içine girmiştir.
Bizler oyunda bulunma amacımızın zevk almak ve anın tadını çıkarmak olduğunu her zaman savunduk. Oyunun dışına taşan cümleler ve davranışlar ise hem bizleri hem de Rohan2’yi zedeler duruma gelmiştir.Kanka loncada ki arkadaşımıza kıbrıs ülkü ocakları dediğin zamanları hatırlatırım. Oyun dışına taşmamasını hepimiz gönülden istiyoruz lakin söylediğiniz cümleler ve düşünceleriniz çekişiyor bence bunu düşünün.
-
Çelişiyor*
-
Bizler oyunda bulunma amacımızın zevk almak ve anın tadını çıkarmak olduğunu her zaman savunduk. Oyunun dışına taşan cümleler ve davranışlar ise hem bizleri hem de Rohan2’yi zedeler duruma gelmiştir.kanka chatgbt olmadanda yazabilirsin.
-
git babalarını cağır diyen birine yazılacak şey budur
oyun içerisinden anama küfür ediyor diye algı yapma acık bir küfür yok, babalarını cagır demek ne demek karsılıgında alacağın cevap odur tabii ki ben cezamı da yedim açık bir küfür olmadığı halde imadan dolayı ama aynı imayı kendisi yapıyor yaptığı tek fark ana* değil de baba* kelimesini kullanıyor kaldı ki beni tanıyan bilen bilir 7 yıllık oyuncuyum kimseye küfür kullanmadım kullanmam da kendisi bana öyle bir şey yazmasa ben öyle bir cümle kurmamŞimdi bir saniye, madem okunan herhalde anlasilmiyor gibi, adam sana babalarini cagir veya abilerini cagir dedigi zaman, sen Anneni cagir ben ona yapacagimi biliyorum demen mi gerekiyor ? Nedir bukadar ana baci katacak mevzu ben anlam veremedim. Kardesim madem dertlisin bu arkadastan engelle gitsin gorme degil mi ?
-
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!