Rohan2 Erebor xKARSLIx 'dan Minik Bir Fragman... :)
-
-
dinocum evrim geçirmişsin sanki biraz atushi cosplay olmuş xd
-
yok beğenmedim
-
Eline sağlık 👍
-
-
Atsushiye özenen dinocuk dc öneri kısmında yalvaran sendin yetkililere böyle bir şey olmasın diye şimdi görüyorum ki Atsushiye özeniyorsun taklitler aslını yaşatır
-
Bu işin hakkını verenlerdensin ,çekemeyenler anca kötüler eline saglıkk
-
Bu işin hakkını verenlerdensin ,çekemeyenler anca kötüler eline saglıkk
Sağolasın dostum canavar kartımın bitik olmamasına rağmen + 90 - 94 kılıç çiftel savunmalarına rağmen yedikleri damageler ortada...
-
Eline sağlık 👍
Eyvallah kral sağolasın
Bu daha bir başlangıç 
-
Atsushiye özenen dinocuk dc öneri kısmında yalvaran sendin yetkililere böyle bir şey olmasın diye şimdi görüyorum ki Atsushiye özeniyorsun taklitler aslını yaşatır
Bunu o başlattı normal karakteriyle 10 k vuran suşi canavar kartıyla teke giden bi çöp maalesef. Ben de cevabını verdim. Sen de tek skillik çarsın bunu unutma

-
Seni kaile alıp savunma takmadığım videoları paylaşıp bununla övünen acizin tekisin sen at kafası
full sav taksam canavarla bile vurduğun hasar 10 k Çarım diye ortalarda gezinme boş bir tenekeden farkın yok 
-
yok beğenmedim
Sen beğen diye yapmadık zaten koçum. Lycan tırt olunca ninja geçtin inan bana onunla da vuramayacaksın

-
dinocum evrim geçirmişsin sanki biraz atushi cosplay olmuşat
Valla onu at kafası ile ogün abinize sormak lazım onlar başlattı ben bitirdim
Karakter vs karakter konuşturalım ama o da siz de yok maalesef 
-
Seni kaile alıp savunma takmadığım videoları paylaşıp bununla övünen acizin tekisin sen at kafası
full sav taksam canavarla bile vurduğun hasar 10 k Çarım diye ortalarda gezinme boş bir tenekeden farkın yok 
aynen kanka o gun nesnesız bı sekılde benı kestın dıye övunuyordun nesneyı cekınce yerın dıbını öptun 19k atıyorum derken 9k attıgın vıdeoda da var xddd hayallerle yasayanı gercekler öpermis kardes
cok hayal kurma o kurdugun hayallerde senınle gider emin ol
-
-
Attığım videoları izlersen eğer dinocum karakteri görebilirsin eline sağlık dinocum rakipden video gelince oyun daha keyifli hale geliyo benim açımdan
-
-
Çocuk bir cümlede efendi gibi konuşabilmeyi öğrenmen lazım
-
Çocuk bir cümlede efendi gibi konuşabilmeyi öğrenmen lazım
Hakedene hakettiği gibi konuşurum ben kardeş rahat ol. İlk defa bi video paylaştık bu kadar zorunuza gidiyosa her gün paylaşalım

-
Attığım videoları izlersen eğer dinocum karakteri görebilirsin eline sağlık dinocum rakipden video gelince oyun daha keyifli hale geliyo benim açımdan
Keşke aciz ve zavallı takım arkadaşların da böyle karakterli şekilde efendi adabına göre Eline sağlık diyip konuyu böyle boş boş uzatmasalar. Savaş alanında Es diyip geçebiliyoken burada bu kin nefret ne anlamış değilim ama hiç sorun değil nasıl gelirsen öyle gidersin ben de Saygılar vesselam..
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!