İncitmişsin eline sağlık 👍👍
C88C tarafından yazılan gönderiler
-
-
Haydaa adamda video basına o kadar yazdıydı ben 60k falan yemem diye murat insan biraz acır kardeşim adam montaj falan demeye başladı 😂
-
Güzel damageler eline sağlık 👍👍
-
Güzel damageler eline sağlık 👍👍
-
-
-
Sen kendini o vurduğun 2 3 k spacelerle savaşta mı sanıyorsun?

Ayrıca bizim olayımız sayı olsa, son 3 dakikayı izleyince ne demek istediğimi anlarsın.
Sayı fazla olmasına rağmen yansıtmacı getiriyorsunuz. Taksici, halihazırda müşterin çıkmadan önce bu yazdıklarımı oku.
İyi işler, yollar riskli dikkat et

Bern herzaman Savaş meydanındayım senin gibi betona kusup da vur kaç yapmıyorum çık biraz dışarıda Savaş da erkekliğini görelim
-
-
Eline saglik cok guzel video olmus, isin traji komik tarafi, fark ettiyseniz zaten 2 vs 6 atiyoruz, Kari taraf belki daha fazla , birde utanmaz gibi yansitma hesabi getirmisler, gozleri gormeyen arkdasalar dakika 15:00 a zoom yapabilir
Codex midir nedir carin adida nediyim yazik 

Biz aylarca 10a 4 10a 5 savaştık hic sizin kadar bunu dile getirmedik sayılara bu kadar takılmadık ağlıcaksanız oynamayalım
-
Nick in hakkını verenlerde bugün eline sağlık kardeşim 😉
-
Eline sağlık 👍👍
-
Nasıl Elıne saglık yaw vıdeo yok XD Gızlı dıyor...
Ben ilk actıgımda vardı 😂
-
Eline sağlık 👍
-
Bende niye yavaş yürüyorsun diyorum ağır gelmiş ağır 👍👍
-
bütün bugcular toplandık toplandık toplandık sorduk neden hasar yemedik bugcuyuz bugcuyuz
-
sen git farm yap , formda fazla dolaşma
Senin bu halimle bile beni kesmen imkansız o gıdıklayan hesabınla 😂
-
Ama sana yakıstıramadım suikastte ölmüş zaten öldükten sonra ölüsüne tükürmen hoş değil 😂
-
Eline sağlık 👏👏
-
-