şimdi karabüyü dizcem swde okçu yoktu sayemizde okçu doldu sıra karabüyüde ![]()
OLdPLayer(iStFaTiHi) tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
4545 YAZ GÖNDER TAKSİ AYAĞINA GELSİN XD
-
anlamıyorum seni velet

-
panelle işimiz yok fatix veleti
onu sen iyi bilirsin 
-
250K YERİMHA ( KRİTİKSİZ )
yemeğe alışkın tombişim

-
-
Rezilliğe bak
adamın sürekli ifşası çıkıyo
tombişim sayemizde canavar kartını yaptı büyüdüde kafa tutar olmuş 
-
sw ye ok savunması dizdirmişlerrrrr siz portakalda vitaminken bizim veya benim küpe papuc 4lü savaş setim setimiz vardı ahhh ahhh ne günlere ne hallere kaldık

15 kişiden 12si ağır hasarlı laf olsun torba dolsun ağıza geleni yazın ağıza geleni söyleyin kendileri çalıp kendileri söylüyor:D
manipüle desen yüzde 1500
potakalda vitamin benim forum adresimin kayıt olma tarihine bak o tarihden 1.5 yıl geriye git
en son ki k2de savaşta kör topal çarla anca bu kadar vuruyorum demiştin
burda atıyosunda atıyosun 
-
okçuyu kim getirmiş görelim

-
GELELIM KACARIMHANIN SÖZLERINE MADEM SVYE VİENTO GETIRMIS SENI KOVALARKEN NEDEN BENI KESEMEDI ?? :dddd BAGIRIYORDUN YASIN KURTAR BENI DOVUYORLAR DIYE AHAHAH
viento getirirmi öğlen beni gördü akşamına okçu oldu oda

-
Hamburger canavarı sence 60 k vurmuş olsan oradaki hemen hemen herkese o damageyi vurmuş olman lazım 60k hasar yiyipde dayanabilecek bir çar göremiyorum heleki yaşamın 3 sn de basıldığını varsayarsak nedense benim çar ölmüyo şunun uzun versiyonunu atda gerçek olup olmadığını anlayalım
-
MİLLETE OK KOMBİNİ YAPTIRDIK
REDEMPTİON AİLESİ

-
NOT:safirde savaşcı savunması yokmuş savaş bittikten sonra gördüm xd
-
kardeşim bunlar farmlık çar keserler anca güzel ders vermişsin eline sağlık
benim videolardaki kestiğim takım arkadaşların farmlık mı?
-
YİLİ ÖNÜ DAYAK VİDEOSU NE ZAMAN GELİR REİS
En kısa zamanda xd
-
-
VARSA BİZDEN İYİSİ ODA BİZDEN BİRİSİ

REDEMPTİON AİLESİ

-
Aradada hac çıkartıyorum 😂
-
Kardesım senın dedelerınde mı okcuydu XD , adamlara neye savunma yapacagina sasirdi bicak mi ok mu belli degil

Sersemletiyorum xd