Isi gucu kamuda gezmek, bu ninja da en cok sana gitti ya lan JOTEM, anlayana
Abin kadar değilim ama 😁
Isi gucu kamuda gezmek, bu ninja da en cok sana gitti ya lan JOTEM, anlayana
Abin kadar değilim ama 😁
1 yıldır korumalı alandan dısarı cıkamadın bıde
1-1 vslere salca olarak vıdeo cekıyo eqoewqkwqeewqk neyse beğendım eline sağlık
Farm hesaplarını kesip atmıyorum dostum 1-1 mevsuzuda yok orada
https://youtu.be/macdWt8sWy4?si=iJLbs9I60zjAUn3X
Su arkadası atarken utandın mı acaba merak ettim ?
Bunlarda ne arasın o utanç duygusu farmlık hesaplara damega atıp buraya atmaya nasıl yüz buluyorlar bilmiyorum
Şamana noldu kanka elit çanını satıp bıcağa mı döndun gene mı dayak yemek ıstıyon xddd
benı gördugunde dırek ısınlanarak kacan ınsa
10 tane hesap pm attınız yayı almak için verdim kemiginizi takılın😁
Arkaya koyduğun ses yaşını belli etti çocuk adam 3 lonca gelıp baş edemeyıp ReDeMPTioN dan kaçtıgınız gunun vıdeosunu ıstersen ozelden ıletebılırım burdan herkese sızı reklam etmeyim sütünü iç yat saat 10 oldu
Sanada aynı seste cekeirm bukadar sevdiysen sorun yok kardeşim 😁
yakında şamanıda bozar xd bu gidişle
Yayı aldıgına mutlusun bakıyomda agladınız alabilmek için farklı farklı hesaplarla yazıp durdunuz tadını cıkar eskidende 5 para etmezdin simdide iyi kötü bi hesap dizmişsin mutlu ol canım😁
Bütün aileni fistanla gezdiririm senin bakıyorum forumda gezerek hakaret öğrenmişsin ne kadar delikanlısın göreceğiz
Kaç yaşına gelmişsin adamlıktan 1 gram ekmek yememişsin böyle sözlere devam et seni takmıyorum klavyede yazarsın böyle kelimeler anca 😁
Kardeşim yapma böyle şeyler bütün server okçu olacak senin yüzünden
Sizi ben abi yaptım sana gelince de fistanı cıkartıgın zaman konuşuruz söz hakkı yok sana😁
Bu işin hakkını verenlerdensin ,çekemeyenler anca kötüler eline saglıkk
Sizi biz istemedik sabun gibisiniz
Anlıyorum cok zorunuza gittik yarası olan gocunur abilik böyle yapılmaz semt abisi seni
Eline saglik cok guzel video olmus, simdi derler laycan safiri yoktu elde tas yoktu
Bizim öyle lafımız yok engin abinle karıştırdın heralde onun böyle lafları vardı bi tekrar bak istersen 😁
azazil ve jothem elimde cok güzel videonuz var valla 1v1 cok güzel tokatladıgım video hemde
Abinizi tokatladığımdan daha güzel ozaman 😁
yaşamlarınız bitti dün gece kaçtığınız için mi paylaştınız bu videoları utanma arlanmaya bekliyorum sizi
Sen item topla milletten,sonra görüşürüz canım 😁