Hahaha eline sağlık kanka izlerken eğlendim çaresizce vurmaya çalışıyorlar :d
lorke tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yerim sanmam
Yerim*
-
kım 12 vs 20 gelmıs var mısın 50k epıne 5vs2 ?
Yerim sanmam
-
Seni şimdi hatırladım videonun sonunda kesilmemek için bizim gruba loncaya gelmeye çalışıyordun... Anlıyorum tutarsız bir çocuksun laf sokmaya çalışıyorsun kendince

-
seni bekliyoruz...
Sen gelince cehennem olacak
Yanarrr

-
Ortalık alev alev 😈
-
Kardeşim bu tür videolarla oyuna daha çok vakit ayırasımız geliyor ki sizlere oyunu ögreteyim bu vs videosu tamamiyle kör dövüşüdür.
Bir kere de ağlama ne aglak çıktın sen...
-
Huh sen insan değilsin xD
-
Neredeyse 5 aydir yokum aziz hala aynı ne ağlamissin ne birader

-
hahahaha korktu muu yoksa xD
-
Yoharada 250 kritik yapmama rağmen kritik atmadığı zamanı bilirim aşşa bosslarda 100 yapman gerekiyorda yoharada stabil değil kankam
-
Eline sağlık abi

-
İstersen Youtube üzerinden sana Türkçe hocası önerebilirim?
-
Dağılın la hadi oyunda karı gibi dırdır ettiğiniz yetmiyo bir de burda yapıyonuz aw. Kadından betersiniz hııımmınaa

Bir cümlenizde yok karı gibi, yok at kafası yok... tarzı argo gibi vb. kelimeler olmadan cümle kurmayı bilmiyor musunuz? meraktan sordum
-
Çelişiyor*
-
Rohan2’yi uzun yıllardır oynuyoruz. Şahsım adına, Escanor adlı arkadaşıma sonsuz kefilim. “Babalarını çağır” şeklinde ithamda bulunularak, bel altı vuruşlarla ve tahrik ederek bir yola çıkılmıştır. Arkadaşımızın verdiği karşılık cümlesi nedeniyle Rohan2 yöneticileri tarafından gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
Ancak karşı taraftaki arkadaş, kaos yaratmak amacıyla bu olayı; kutsal olan ailevi değerlere, özellikle de anneye edilmiş bir küfür gibi oyunda gündeme getirerek, hem oyun içindeki arkadaşlarımıza hem de loncamıza kelime oyunlarıyla zarar verme çabası içine girmiştir.
Bizler oyunda bulunma amacımızın zevk almak ve anın tadını çıkarmak olduğunu her zaman savunduk. Oyunun dışına taşan cümleler ve davranışlar ise hem bizleri hem de Rohan2’yi zedeler duruma gelmiştir.Kanka loncada ki arkadaşımıza kıbrıs ülkü ocakları dediğin zamanları hatırlatırım. Oyun dışına taşmamasını hepimiz gönülden istiyoruz lakin söylediğiniz cümleler ve düşünceleriniz çekişiyor bence bunu düşünün.
-
ya 100k atamazsın alico sen koyuyorsun ortaya

Bu ağlamaların sebebini biliyorum tunoş

-
Atsudan dayak show adamım eline sağlık

-
Yine dayak atılmış eline sağlık

-
Elinde Hasar videosu olmayınca kendini bunlarla mı avutuyorsun sen ufaklık

Tunoş ben lafımın arkasında durup attım videonu delikanlı olmayıp silmeyen sensin