Tek Parmak Yeter size
-
-
Bak bu defa da sura dizmeye başlarlar 😂 eline sağlık kardeşim başka bir seviye olmuş bu
-
Obaa artık Sahaların TekParmak Surası sensin
gzl video e.s 

-
çok fazla iyi eline sağlık
-
PARMAĞINA SAĞLIK KARDEŞİM

-
Hey maşallah hey

-
kardesım bu hasar ne boyle
-
asansörcü 74k yelpazeden,ryan 75k, karslı 88k, szef teke gitti
bunlar bana video vermemek için kılıcı, canı, yelpazeyı, evde unutmuşlar 
'' Enlere Bak Enlere Kime Göre En,Enim Ben Diyenlerin Cesetlerini Kazıyın Lan Yerden.''
-
daha tonla video varda bu ezmeler dengım olmadıgı ıcın edıtleyıp paylaşmıyorum. bunuda çok istedikleri için attım

-
reisler iyisiniz hoşsunuz tüm server keyifle savaşıyorsunuz izleyenleri de düşünüp yakınlaştırma yaparken video bozulmasını hesaplasanız veya kayıt alırken hd ve 2k kayıt alsanız daha mantıklı olmaz mı şahsen ben video izlemeyi seven birisiyim ancak öyle videolar yayınlıyorsunuz ki 1 2 oyuncu hariç kimsenin ki izlenmiyor
-
reisler iyisiniz hoşsunuz tüm server keyifle savaşıyorsunuz izleyenleri de düşünüp yakınlaştırma yaparken video bozulmasını hesaplasanız veya kayıt alırken hd ve 2k kayıt alsanız daha mantıklı olmaz mı şahsen ben video izlemeyi seven birisiyim ancak öyle videolar yayınlıyorsunuz ki 1 2 oyuncu hariç kimsenin ki izlenmiyor
yediği hasarı rakip görüp kendınden utansın yeter dostum başkasının görmesine gerek yok oyunda gereken kişileri yeteri kadar rezil rüsva ediyoruz zaten forumdada etmeyelım

Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!