hangi farm işte onu açık söyle biraz
kardeşim metin kesicen kesebildigin boosları kesıcen extra bısı yok yani
hangi farm işte onu açık söyle biraz
kardeşim metin kesicen kesebildigin boosları kesıcen extra bısı yok yani
sunucuya yeni başladım daha önce pvp server oynamadım nasıl gelişebilirim
Hayatsız gibi farm yaparak
redep lezetli heralde bu kadar chat yaptığına göre burda yalayan varsa sensindir kardeşim emin ol
Burdanda yaladıkların olmuş galiba
lezzetli oldugunu belirttiğine göre
Anromeda zaten benim eski ekibim abilerine sor
hee yabancıyı yalıyacağıma eski ekibimdekileri yalıyorum diyorsun yani Anladım... Farklı lezzetler ararsan haber et ![]()
Andromedayı Yalamaktan Ağzın Genişledi yeter artık ![]()
üzerindeki ilgiyi kaybetmek istemeyen tiktok kızları gibisin
Sonuna kadar haklısın katılıyorum sana en ufak eleştiride ban yiyoruz
[…]
olayla senın ılgın bıle yok ıhtıyar hırsızlıgınızla övunuyorsunuz hemde konusuyorsunuz ![]()
Az bile vurmussun bunlara eline sağlık
beni kesme kardeşim artık özür dilerim bırak farmımızı atalım dedıgın gunlerı ne çabuk unuttun ihtiyar
Tamam karaktersiz arkadaşım. İyi forumlar. Tanımadığın kişilere de birdaha hırsız ithamında bulunma. Karaktersiz yoksunu.
discord ver ordan konusalım sesli bir şekilde pazarcı yalaka seni öyle anonim hesaplardan yazıp erkeklık yapma abilerini dövdüğüm gibi senide döverim 143K yermisin orasını bilmem ama
Bu EZİK olduğunuzu değiştirmiyor boş pazarcılar
Forumda ne oyun içerisindeki üslubunuz kimliğinizdir. Bu şekilde saygısızca konuşanların bence forumdan da loncalardan da uzaklaştırılması gerekiyor. Güzel bir savaş ortamı varken bu şekilde saygısızca yorumlar yapmak bana etik gelmiyor. "Ezme,ezik" gibi kelimeler üzerinizdeki loncaya yakışır cümleler değildir. Forum kurallarında da açıkça herkesin saygılı olması yazıyor. Lütfen saygımızı bozmayalım, saygısız arkadaşları aramızda barındırmayalım.
EZİKSİNİZ
Eline Sağlık Ezmelere Dayak Niteliginde bir video olmuş yarın birgün in bin bugları fixlenınce savaşamaz hale gelir bu ezmeler
nice savaşlara hepinizi savaşlarda görmek dileğiyle birliğiniz daim olsun
kanka istanbul beyfendisimisin ![]()
Muro yapmaz ole seyler yaw :((
bunlardan herşey beklenir dün airfit bizim çarımız değil deyip bugun airfitin KAÇARIMHA ile ws atarken içime girmeside ayrı bir olay
her toplu savaşa yansıtmacı sokuyorsunuz anlarımda 4v1 atıyorum orada orayada sokmazsın be yansıtmacı
ezikLER. en sonunda dayanamayıp quit atıyor