Snefru tarafından yazılan gönderiler

sw ye ok savunması dizdirmişlerrrrr siz portakalda vitaminken bizim veya benim küpe papuc 4lü savaş setim setimiz vardı ahhh ahhh ne günlere ne hallere kaldık :D

15 kişiden 12si ağır hasarlı laf olsun torba dolsun ağıza geleni yazın ağıza geleni söyleyin kendileri çalıp kendileri söylüyor:D

manipüle desen yüzde 1500

Aynen reis portakalda vitamin olanlar şimdilerde portakal olmuşlar iki tarafında yazılarına gülmekten katılıyorum genelde inandığınızda sizi güldürsün arkadaşlar :D sizde olmasanız haftada bir girip şuraya eğlenecek post bulamaz kimse

Hamburger canavarı sence 60 k vurmuş olsan oradaki hemen hemen herkese o damageyi vurmuş olman lazım 60k hasar yiyipde dayanabilecek bir çar göremiyorum heleki yaşamın 3 sn de basıldığını varsayarsak nedense benim çar ölmüyo şunun uzun versiyonunu atda gerçek olup olmadığını anlayalım

videoda sahte olacak kısım neresi tam olarak hasarlar görünüyor merak ettiğimden soruyorum tamamen biraz uzak kaldık diğer kesitleride izlerken ona göre izleyeyim hepiniz ekranlarınızda bu hasarları atıyorsunuz çünkü

Forumda ne oyun içerisindeki üslubunuz kimliğinizdir. Bu şekilde saygısızca konuşanların bence forumdan da loncalardan da uzaklaştırılması gerekiyor. Güzel bir savaş ortamı varken bu şekilde saygısızca yorumlar yapmak bana etik gelmiyor. "Ezme,ezik" gibi kelimeler üzerinizdeki loncaya yakışır cümleler değildir. Forum kurallarında da açıkça herkesin saygılı olması yazıyor. Lütfen saygımızı bozmayalım, saygısız arkadaşları aramızda barındırmayalım.

kral metin2 barbi giydirme oyununa döndü de benim mi haberim yok burası özgür bir ülke isteyen istediği şekilde konuşabilir varsa cezası adamı uyarırlar ve ya işlem yaparlar bunun derdinin sana düşmesi garip takıma katıl başvurusuna tıklayabilirsin, savaş ortamında kan basıncının artması olsun verdiği adrenalin olsun konuşmalara yansıyacak ki kimse kimsenin babasının oğlu değil bu yazışmalar thrash talk mesajlar olacak ki insanlar savaş ortamına daha çok katılsın :)

komik olan bu değilde bazen şey görürüm korumalı alandan ezik yazanlar işte gerçek ezik olanlar onlar zamanında çok yaşadım bu durumu ben :) gerekli platformalardan videolarımı izlersin haklı olduğumuda anlarsın sanada Satranç oyununu öneriyorum çok zevk alacaksındır veya TETRİS :)

reisler iyisiniz hoşsunuz tüm server keyifle savaşıyorsunuz izleyenleri de düşünüp yakınlaştırma yaparken video bozulmasını hesaplasanız veya kayıt alırken hd ve 2k kayıt alsanız daha mantıklı olmaz mı şahsen ben video izlemeyi seven birisiyim ancak öyle videolar yayınlıyorsunuz ki 1 2 oyuncu hariç kimsenin ki izlenmiyor

O kişiye göre değişir bu zamana kadar hep karamboldeydim ve hiç şikayetci olmadım bu durumdan hesabına güvenen biri için problem olacağını sanmıyorum

bu birisinin hesabına güvenmesinden ziyade olmaması gereken bir şekilde avantaj sağlıyor suranın büyü çözme yeteneği elinden çıktığı anda kuşağı değiştirirsen ataklı hasarın çıkıyordu ve sen hayatına devam ediyordun anlatmaya çalıştığım şey bu sadece dikkat çekmeye çalıştığım şey bu nasıl ki büyü çözme yeteneğini atarken büyü bozma taşı kullanmaması bir avantaj aynı şekilde bu şekilde item kuşak değiştirmekte olmaması gereken bir şekilde avantaj sağlıyor oyunculara

sistem henüz değişmediyse bıçak/pençe savunması birlikte olduğu için kostüme kadar bıçak pençe ayarlıyordu herkes çünkü 15 getirmek demek 30 anlamına geliyor, buna rağmen çözüldüğünüde var sayarsak videoki kesitler çözülmüş halden değildi ama olsun 63k vurduğun hasarda çözülünce 10 kya düşmüyor sonuçta 45 50 bandına düşecektir LYCAN için güzel hasarlar safir ve pet açığı kopuş efsunu ile birleşince etkili olabileceğini gösteriyor lycanların karakter çeşitliliğin olduğu bir savaşta8):thumbup:

insanlar hp bugu yapmayı öğrenmiş oyunu öğreniyor olmanız gözlerimi yaşartıyor gerçekten keyifli savaşlar herkese birbirinizin kıymetini bilin arkadaşlar ben düşmanım dediğim kişi ile savaşamıyordum siz en azından savaşabiliyorsunuz :D :D :D: D :D

içerik mutlaka eğlencelidir ancak görüntü kalitesini artırabilirsen izlenebilir hale gelecektir diye düşünüyorum sanırım hd olarak kaydetmişsin 2k veya 4k olarak rander alabilirsen daha iyi olur hız artıp kalitede düşük olunca rahatsız edici oluyor iyi eğlenceler

emin kardeşinize çok yüklenmeyin epin kese ağzını açar üzer sizi sonra 1e1 ws atıp full can kaybedip hesabı sessizden devir eder, hoş full hp kesebilir misiniz onu bilemem ama konu emin olunca size güveniyorum :)

Herkese iyi eğlenceler (:!:)

Kaç zamandır bu oyunu oynadığımı ve ne kadar çok şey denediğimi hatırlamıyorum bile ancak hala değişmeyen tek şey ben şaman karakterimde Petime Zırhıma ve Silahıma büyü bozma kitabı ve taşları eklemeden rakibime hasar vermek için attığım yeteneklere sayısal değerler bile göremez iken(bunları yaptığımızda da gördüğümüz değerler 100 200 oluyor eşit güçteki karakterler için bahsediyorum. ) videoda görmüş olduğunuz sura karakter(her hangi bir sura karakterde olabilirdi videoyu baz alarak konuşuyorum) hiç bir şey yapmadan sadece büyü bozma yeteneğine basarak bütün itemlerini büyülü saldırı değeri bonusu ile donatarak absürt değerler görebiliyor sorun bu değerleri görmesi de değil büyülü saldırı değeri ile hasar vuran bir karaktere büyü savunması yaptığınızda (şebnem basmak gibi ) hiç bir işe yaramıyor neden çünkü hasarını sadece beceri hasarına karşı koyma özelliği düşürebiliyor şaka gibi değil mi hasarı hem beceri hasarı( bu eşyaya gelebilen sabit oranlı bonus) hem büyülü saldırı değeri ile artar iken savunması sadece beceri hasarına karşı koyma olması ironisi ile karşı karşıya kalarak oyun oynuyorsunuz. silahına 1 adet fazladan karakter taşı ekleyip zırhına fazladan yaşam taşı ekleyip petine de fazladan 1 adet karakter savunması ekleme fırsatını bulmasından bahsetmiyorum bile.. :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Ellerine ve emeğine sağlık :thumbup:

İyileştirmeci Şaman karakterinin vs de ölümsüz olmadığını bir kez daha delillendiren video,

Nitekim Şaman karakterinin Vs de iyileşme dışında vasfı olmadığını ve ne kadar aciz olduğunu gösteren bir çalışma.

sura karakterinin çözme yeteneğinden başka ne işe yaradığını anlatabilir misin bana belki sayende metin2 oyunundan bir şeyler öğrenmiş oluruz

Bence sura karakterinde saçma olan bir durum da yarı insan efsunun ve karakter atak efsunun çözme skilini işlememesi, sura full yarı insanken ve full atakken full savunma bir çara (full savunmadan kastım, yılan zırh, yılan zırhlı kuşak ve aura da kara ayakkabı) 30 31k atak vurmalı ve çözme skili ona göre düzenlenmeli, sunucu da oynamıyor olsam arada girdiğimde görüyorum. Sura karakterleri diğer karakterler gibi ne silahında yarı insan efsununa, ne de zırhında yarı insan efsununa gerek duymuyor. Bu da diğer karakterlere adaletsizlik oluyor.

oynadığı dönemde sura karakterini kullanan birisi daha mantıklı şekilde açıklamış durumu ben kendi açımdan şaman olarak düşünüyordum kendisi daha objektif şeyler söylemiş söylediği gibi 6. ve 7. özelliklerde olsun bir çok özellikte sura karakteri bağımsız ve rahat şekilde oynayabiliyor oyunu şaman oynarken hem beceri hem ortalama zararlı yılan silaha ihtiyaç duyarken surada bu pekte önemsenmiyor çünkü basic vurma ihtiyacı duymuyor karakter