Rohan2 Savunma SanaTı yBABA İyi Seyirler.
-
-
eline sağlık başkan

-
eline sağlık keke

-
Eline sağlık reis
-
Kardeşim sen tek başına bir ordusun.
-
Harika video olmuş eline sağlık
-
Eline saglık babacık keşke lycanı adamdan sayıp safir pet savunma takıp bir de öyle vursan
Unutma artisliğin sadece ÇÖZÜLENE kadar 
-
Eline saglık babacık keşke lycanı adamdan sayıp safir pet savunma takıp bir de öyle vursan
Unutma artisliğin sadece ÇÖZÜLENE kadar 
Polemıge Girme Sorun Yaratıp Kaosa Sürükleme Muhabbeti.Tebrık et geç Sizlerde video atın tebrık edelım.Şimdiden elinize Sağlık.
-
Polemıge Girme Sorun Yaratıp Kaosa Sürükleme Muhabbeti.Tebrık et geç Sizlerde video atın tebrık edelım.Şimdiden elinize Sağlık.
Chat yapan it diyen köpek diyen sensin polemik yaratan benim öyle mi, ne aciz adamsın lan. Azıcık saygılı ve kalıbının adamı ol.
-
Chat yapan it diyen köpek diyen sensin polemik yaratan benim öyle mi, ne aciz adamsın lan. Azıcık saygılı ve kalıbının adamı ol.
Yine boş yapmış dinocuk
-
Yine boş yapmış dinocuk
Bundan sonra seni kaile dahi almayacağım lorkecik. Askere git gel sonra konuşalım bel ki 2-3 dayak da askerde yiyip adam olursun

-
Bundan sonra seni kaile dahi almayacağım lorkecik. Askere git gel sonra konuşalım bel ki 2-3 dayak da askerde yiyip adam olursun

Dayakla adam olunsaydı sen şimdiye olurdun diye düşünüyorum

-
Tyt' ye çalışmayı aksatma abisi

-
Dinocuk aklıma gelmişken sen askere gitmemek için üniversiteye hazırlanıyorsun değil mi

-
Dinocuk aklıma gelmişken sen askere gitmemek için üniversiteye hazırlanıyorsun değil mi

Benim yaşım 30 lorkecik ben lise mezunuyum O youtube da gördüğünüz 20 yaşındaki yeğenimin kaydettiği bir video Youtubum Premium olduğu için yeğene de vermiştim siz söyleyene kadar benim haberim bile yoktu
senin yaşında yeğenim var anlacağın kardeşim abine saygısızlık yapma bir an önce askerliğini yap gel sonra konuşalım canım hayırlı tezkereleer 
-

Dip not: Askerliğim biteli tam 10 sene oldu kardeşim

-
Benim yaşım 30 lorkecik ben lise mezunuyum O youtube da gördüğünüz 20 yaşındaki yeğenimin kaydettiği bir video Youtubum Premium olduğu için yeğene de vermiştim siz söyleyene kadar benim haberim bile yoktu
senin yaşında yeğenim var anlacağın kardeşim abine saygısızlık yapma bir an önce askerliğini yap gel sonra konuşalım canım hayırlı tezkereleer 
Anlıyorum seni

-
Seni haftanın hergünü döverim pazar günü 2 defa,ismin gibi finoluk peşindesin ama sana kemık yok bu saaatten sonra.
-
-
Sevgili Dingo36
Yalan ağzına yuva yapmış ninjaya geçersin ismih muhammet olur
yatalak olunca 2 yıllık çara 2 günlük eksiklerim var diye ağlarsın
tyt aytye hazırlanırsın lorke yaşında kardeşin olur
baba sadece porshe biner dersin daha altında araç yok
be kardeşim madem bu kadar sallıyorsun madem seni kolpaçino 6 seçmelerine filan kayıt ettireyim ? Hem belki askerlikten hemde psikolojini bozan adamdan uzaklaşmış olursun ne dersin ?
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!