5 KARAKTER GEL DEDİ 5-0 BİTTİ
Herkese iyi seyirler.Farklı loncalarda olsak da bir geçmişimiz var. Kişisel bir düşmanlık söz konusu değildir. Burada amaç sadece rakıcıya haddini bildirmekt...
www.youtube.com
Bu ufaklığa lonca olarak haddini bildirecekmisiniz yoksa benim için herhangi bir uzlaşma söz konusu bile değildir , zamanında andromedanın yaptığı güzelliği değerlendirerek yorum yapmanızı bekliyorum bakalım nasıl oluyormuş konuşup halledilecek bir mesele miymiş bu ufaklığın derdi farklı kes kes tepemde horon tep diyor ben itinayla gerekeni yapacam merak etmeyin
Zamanında ben kiminle küfürleştim saıyangod ile bana küfürleştiğim bir tane görüntü bulsana lale çekemeyince adamdan hasar yemeyi uyduruyorsun bir tarafından veled ötede oyna...
Yaş konusuna gelelim yaşla alakası yok paşamın bilmem neyin senin sorun beyinde heralde benimle kendini bir görmenden sıkıntı var bir değiliz ufaklık ort beci 2 sene sonra gördün sen anlatabiliyormuyum
Bunlar daha iyi günlerin oyun sana zindan olacak ufaklık...
Birader sen ne uzatıyon hala, kafa da kurup kurup buraya bir şeyler yazıyosun uzatma dedikçe uzatıyorsun. zamanında bizde lonca olarak yapacağımızı yaptık eskiler eskidendi sen olayı çok farklı anlamışsın. Önümüze bakalım Ne yapacaksan yap oyun mu oynatmıyon farm mı attırmıyon görelim heyecan iyidir
senle uzlaşmak isteyen kim küfür olmasın dedim, sen de aynısını dedin bitti gitti bu kadar sanki barış imzaladık
Burada kimin ne yaptığını bizde biliyoruz görüyoruz zamanında kimlerin anasına bacısına küfür edipte insanları soğuttuğunuzuda biliyoruz karıya kıza küfürleri ben gözümle gördüm kulağımla duydum neyi zorluyosun hala, derdin başka senin eğer derdin ilgi görmekse başka kapıya burası ilgi bahçesi değil haydi uzatma kapat konuyu oyunumuza bakalım
1-Öncelikle elindeki benimle alakalı olan tüm videoları bekliyorum hasar ayırt etmeksizin hepsini editsiz at ben izlerim kritiksiz 50k 60k skilin varsa postayı ozmn koyarsın , Ben 2 günde öğrendim öğrenmiyorsan editsizde atabilirsin
2-Ben çok korkuyorum o yüzden ağzımız bozuk bana ait olan şirket telefon herşeyi biliyorsunuz
Her zaman beklerim çayla çorbayla korkacak adam değiliz ogüncüm ...
3-Bu işi youtube videosunun altında chatten ana bacıya çeviren oldplayer veledine söyleyeceksin , ben kimse aile hakarete girmediği sürece ben ailevi hakaret etmedim etmem , bilmem bilir misiniz ama sokakta bunlar kutsaldır , sence önce bu konuştuklarını kendi lonca discordunda konuş sonra beraber discordda ele alırız ne yapılması gerekiyorsa ...
Ben sana söylüyorum işte yıllardır süren rekabetimizi bozmayalım. küfrün ve dahi aşağılamanın olduğu hiç bir yerde rekabet olmaz. Allah kimseyi o kadar düşürmesin.
Ben senin ne işini bilirim, ne de telefonunu bilirim. Sana kimsenin korkak dediği de yok herkes babasının oğlu, çayla çorbayla ancak karın doyar sende biliyorsun ![]()
Discord konusuna gelince, İkimizde gerekli uyarılarda bulunalım. Bu alttan almak değil gereğini yapmak olur. benim daha önce küfürden bir vukuatım olmadı olsun da istemem. şahsıma çok kez edildi ayrı konu. Gereğini yine senin loncan yaptı biletini kesti doğruya doğru derim. yapılan güzellikleri unutmam. Gücüm yettiği kadarıyla da kimsenin Anasına Bacısına küfür ettirtmem. Sende bilirsin sokakta bunlar kutsaldır. Aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum.
Bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. iyi oyunlar videon güzel olmuş e.s
Kaç k istiyosun hemen yükleyebilirim videoları ya da kaça kaç attığımız vs videosu istiyorsun. sipariş usulü çalısıyorum kusura bakmayın video çekerim ama edit işi zor geliyor ne yalan söyleyeyim. Madem videoların var neden parça parça atıyosun neden illa bi problem yaşandığında atıyosun dersenizde sadece sidik yarıştırmıyorum. Ayrıca siz burda car car kavga ederken ya da oyundan chat fight yaparken ben sadece eğlenceme bakıyorum. Yalnız benim ile alakalı her attığınız videonun muadilini atarım. Adımın geçtiği her konu beni ilgilendirir. Olduğum her video nun farklı açıları elimde bulunur.
ben kendi loncam da dahil her atılan videodan aşırı keyif alıyorum. Sizin aksinize düşmanlık gütmüyorum. Genel olarakta küfür eden, götünden korkan, belki dışarıda görsem elini kaldıramayacak adamlara burda erkeklenmek saçma geliyor. Cevap vermememin sebeplerinden bazıları bunlar. Saygı çerçevesinde her türlü videomu atıp edit yapabilirsiniz. Benle bir sorunu olan bu şekilde yazışarak değil de bir çay kahve içerek erkek gibi konuşarak halledelim. Beni bilen bilir çok insanı ziyaret etmişliğim var. Tehtid olarak söylemiyorum. İnsancıl yaklaşıyorum ![]()
Bu forum kapışmalarınada ya saygı çerçevesinde devam edelim ya da bu şekilde saçma sapan uzayacak kavgaları önleyelim. aksi taktirde hepimiz bokunu çıkartıyoruz. İş çok farklı yerlere gidecek
İyi oyunlar.
Aslan kardeşim AFFETEMİYOR ![]()
eline sağlık keke ![]()
10 Kere savaştıysak 10 unda da yenildiniz bi kere de tebrik etmediniz. Burada saygı edebiyatı yapıyorsunuz. Engin yaşını başını almış adamsın patlak olmayan kalkanı patlak diye yalan söyleyip satmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk adamsın senin hiç konuşmaya hakkın yok. Oldplayer sen iftira atacağına önce bi satıp tr ye geçtiğini tr de barınamayınca tekrardan illegal alıp dizebildiğini anlat bi 😂😂 Allah herkese düşmanının karakterlisini nasip etsin.
#dengimizdeğilsiniz
Abuk subuk konuşma birader. Ne zamandır, belki yıllardır savaşır, sonunda herkes birbirini tebrik eder dağılırız biz. Bunu andromeda biliyor. Seni tebrik etmedik çünkü savaşlarda bir icraatini göremedik. Öyle olsaydı biz karakterli insanlarız tebriğimizi ederiz. Uzatma daha fazla iftiralarını kendine sakla.
Ne egosu var ne kibri var. Asla hak yemez, zaten görüldüğü gibi hakları tek tek vermiş.
Eline sağlı kardeşim ![]()
Gerilir zorlu bir yay, Oku fırlatmak için
eline sağlık kardeşim güzel Video olmuş.
simyası mı kapalı acaba, bu kadar hasar yemesi çok garip. ya da zırhında yarı direnç'te olmayabilir.:). ama vs de bunları bahane sunamayacağına göre TeekSura hakkını vermiş'te diyebiliriz:) peki yaptığı chatiin komikliğine ne demeli, bir bakıma doğruyu söylüyor, tek space ile çeyrek can gidiyordur. yaşam olmasa muhtemelen 4 düz vuruşa ölürmüş hahahaha. eline sağlık TeekSura.
Kim baş edebilir ki :), eline sağlık![]()
Zor Yarışırlar.. ![]()