Rohan2 Erebor xMOHIKANx ' dan Tokat gibi cevap...
-
-
Ninja kalkanı takamamış ogünden yalvar yakar almış hesabı dolanıyor ezme

-
eline sağlık dinocum
-
Kardeş eline sağlık sen bu iki Skil üstüne yoğunlaşıyorsun ama o ikisi yetmez sende biliyorsun
-
benim adım muhammet he alkşsgaklş
-
Dinocuk ismini bile söylemeye korkuyor

-
Ben Hiç Birşeyden Korkmuyorum Alicim Herşeyim Çok Net Biliyorsun tatlım ...
-
Ben Hiç Birşeyden Korkmuyorum Alicim Herşeyim Çok Net Biliyorsun tatlım ...
Sen 100k at çarı silcem diyip boş çara vuruyorsun diyip sıyrıldın sende haklısın çarın BOŞ

-
Sen 100k at çarı silcem diyip boş çara vuruyorsun diyip sıyrıldın sende haklısın çarın BOŞ

Sen Gel 100k at hala diyorum çarı sileceğim mongu bitmiş çara 100k atarak olunmuyor yediğiniz spaceleri bundan sonra daha detaylı izlersin aslan
Oradaki demek istediğim farklıydı ama senin lgs sınavı taze olunca okuduğunu çok iyi anlıyorsun alico 
-
Sen Gel 100k at hala diyorum çarı sileceğim mongu bitmiş çara 100k atarak olunmuyor yediğiniz spaceleri bundan sonra daha detaylı izlersin aslan
Oradaki demek istediğim farklıydı ama senin lgs sınavı taze olunca okuduğunu çok iyi anlıyorsun alico 
Birileri ağlıyor yine

-

Sözünde durumu sence delikanlı olsa durur ama deliğikanlı bu
-
-
-
Lan at kafası gördüm gördümde senin kadar süzme bi evlat görmedim
Fotograf asmodeus etklinliği zamanında çekildi Çarın üstünde farmlıklar var fotoda görüldüğü üzere Altın long var. Bre at kafası seni sen hasar vurcak çar mısın düne kadar lycan oynuyodun lale seni yana döne item aradığın günleri ne çabuk unuttun tek becli çakal seni hee
hadi şimdi ikile bidaha da yazma benim sayfama. Oğlan çocuğu seni -
Hazırsanız Başlıyoruz ...
Andromeda Büyük Taştır Altında Kalırsınız ...
Dıckdator Gururlar Sunar ...
-
Lan at kafası gördüm gördümde senin kadar süzme bi evlat görmedim
Fotograf asmodeus etklinliği zamanında çekildi Çarın üstünde farmlıklar var fotoda görüldüğü üzere Altın long var. Bre at kafası seni sen hasar vurcak çar mısın düne kadar lycan oynuyodun lale seni yana döne item aradığın günleri ne çabuk unuttun tek becli çakal seni hee
hadi şimdi ikile bidaha da yazma benim sayfama. Oğlan çocuğu senitek becli mi ulan carda 4 tane silah var satsam senin o ezik 1-1 itemlerinin mislini alır + git o fakir canavar kartlarını bitir öyle konuş dinocum
2 ay önce öneride komaya cansvar kartları kalksın diye yalvarıyordun simdi 3 level yapıp millete dalıyorsun 5lemeye parası ywtmez 3 levekde geziniyor ahakwksla bide 3 level ama özelliksz 3 level
adam senelerdir oynuyo bi çar dizememis ben hazirandan beri aktif oynuyorhm carı bosaltsam 3 car daha dizerim gelmis bana konusuyor 7k dino
-
dizdiğin ninja yatalak olunca simdi ki bahanen ne olacak acaba ben sana diyim
çarım bugta ondan damage yiyo owkskamama
bahaneler ve kolpa kralı dino
açelyaya olan platonik aşkı yüzünden öfke dolu
git dostum az hava al gerçek hayatla tanış cidden senin psikolojin bozuk
-
-
Meydan Dayağı Mix. Vol2
By Dıckdator !!!
İyi Seyirler ...
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!