Kaç k istiyosun hemen yükleyebilirim videoları ya da kaça kaç attığımız vs videosu istiyorsun. sipariş usulü çalısıyorum kusura bakmayın video çekerim ama edit işi zor geliyor ne yalan söyleyeyim. Madem videoların var neden parça parça atıyosun neden illa bi problem yaşandığında atıyosun dersenizde sadece sidik yarıştırmıyorum. Ayrıca siz burda car car kavga ederken ya da oyundan chat fight yaparken ben sadece eğlenceme bakıyorum. Yalnız benim ile alakalı her attığınız videonun muadilini atarım. Adımın geçtiği her konu beni ilgilendirir. Olduğum her video nun farklı açıları elimde bulunur.
ben kendi loncam da dahil her atılan videodan aşırı keyif alıyorum. Sizin aksinize düşmanlık gütmüyorum. Genel olarakta küfür eden, götünden korkan, belki dışarıda görsem elini kaldıramayacak adamlara burda erkeklenmek saçma geliyor. Cevap vermememin sebeplerinden bazıları bunlar. Saygı çerçevesinde her türlü videomu atıp edit yapabilirsiniz. Benle bir sorunu olan bu şekilde yazışarak değil de bir çay kahve içerek erkek gibi konuşarak halledelim. Beni bilen bilir çok insanı ziyaret etmişliğim var. Tehtid olarak söylemiyorum. İnsancıl yaklaşıyorum 
Bu forum kapışmalarınada ya saygı çerçevesinde devam edelim ya da bu şekilde saçma sapan uzayacak kavgaları önleyelim. aksi taktirde hepimiz bokunu çıkartıyoruz. İş çok farklı yerlere gidecek
İyi oyunlar.
1-Öncelikle elindeki benimle alakalı olan tüm videoları bekliyorum hasar ayırt etmeksizin hepsini editsiz at ben izlerim kritiksiz 50k 60k skilin varsa postayı ozmn koyarsın , Ben 2 günde öğrendim öğrenmiyorsan editsizde atabilirsin 
2-Ben çok korkuyorum o yüzden ağzımız bozuk bana ait olan şirket telefon herşeyi biliyorsunuz
Her zaman beklerim çayla çorbayla korkacak adam değiliz ogüncüm ...
3-Bu işi youtube videosunun altında chatten ana bacıya çeviren oldplayer veledine söyleyeceksin , ben kimse aile hakarete girmediği sürece ben ailevi hakaret etmedim etmem , bilmem bilir misiniz ama sokakta bunlar kutsaldır , sence önce bu konuştuklarını kendi lonca discordunda konuş sonra beraber discordda ele alırız ne yapılması gerekiyorsa ...