NOT: VURULAN HASARLAR KRİTİKSİZ HASARLARDIR KRİTİK GELEN BİRKAÇ YER VARDIR VİDEODA HERŞEY ORTADA.
vOLdPLayer & iStFaTiHi DAMAGE ŞÖLENİ
-
-
Kardeşim yapma böyle şeyler bütün server okçu olacak senin yüzünden
-
HERKES OKÇU OLABİLİR AMA HERKES BEN OLAMAZ ABİ

-
babayla zor yarışırlar diyen arkadaş izlesinde az oldplayerin elinden su içsin
belki bir şeyler kapar
-
Patates Beni Görünce Işınlanmak İçin Kamuflaja Girdi

-
Sizi ben abi yaptım sana gelince de fistanı cıkartıgın zaman konuşuruz söz hakkı yok sana😁
-
Hakkı verilmiş bir video daha eline sağlık

-
Patates Beni Görünce Işınlanmak İçin Kamuflaja Girdi

Neden acaba 😂😂
-
Sizi ben abi yaptım sana gelince de fistanı cıkartıgın zaman konuşuruz söz hakkı yok sana😁
Savaşta topuk yapmassan da şu laflarının arkasında kalsan :D:D
-
Bütün aileni fistanla gezdiririm senin bakıyorum forumda gezerek hakaret öğrenmişsin ne kadar delikanlısın göreceğiz
-
Bütün aileni fistanla gezdiririm senin bakıyorum forumda gezerek hakaret öğrenmişsin ne kadar delikanlısın göreceğiz
Kaç yaşına gelmişsin adamlıktan 1 gram ekmek yememişsin böyle sözlere devam et seni takmıyorum klavyede yazarsın böyle kelimeler anca 😁
-
Sen kimsinde abi yapmis onu yapmis ? lavuga bak XD aralarinda en dandik hesabi olan sensin en cok konusanda sensin.
-
Sen kimsinde abi yapmis onu yapmis ? lavuga bak XD aralarinda en dandik hesabi olan sensin en cok konusanda sensin.
Bu arkadaş oyundan pm atıyordu yüzüne bakmıyordum aşiglsalşisglşia
-
Kaç yaşına gelmişsin adamlıktan 1 gram ekmek yememişsin böyle sözlere devam et seni takmıyorum klavyede yazarsın böyle kelimeler anca 😁
Emre sen çöpte değilsin biliyorsun değil mi ulan oyundan ya da nurdan ban aldırsan ne olur iki gram aklın yok senin sen adam olsan adam gibi konuşuruz seninle ama sabrımın ayarları ile oynama kitabıma özür videonu şhow tivide izler arkadaşların
-
NOT: VURULAN HASARLAR KRİTİKSİZ HASARLARDIR KRİTİK GELEN BİRKAÇ YER VARDIR VİDEODA HERŞEY ORTADA.
Bro Oklari fulleyecekler simdi
Eline saglik fena video olmus -
kardeşim oyunda bile bu evcil hayvanın arkasına saklanarak oynuyorsun. Burda milletin adamlığını mı sorguluyorsun he adamlık bekçisi. Madam gibi hayvanın arkasına saklanarak oyun oynayan kişi bak adam demiyorum
-
Bro Oklari fulleyecekler simdi
Eline saglik fena video olmusEyvallah fark edermi cano bizim lonca için xd
-
Emre sen çöpte değilsin biliyorsun değil mi ulan oyundan ya da nurdan ban aldırsan ne olur iki gram aklın yok senin sen adam olsan adam gibi konuşuruz seninle ama sabrımın ayarları ile oynama kitabıma özür videonu şhow tivide izler arkadaşların
Abi bunları takmaya bile değmez bırak kendi hallerinde havlayıp dursunlar kâle alınacak insan değiller.Önce kendileri adam olsun sonra biz gösteririz adamlığı onlara
-
Gerilir zorlu bir yay, Oku fırlatmak için
eline sağlık kardeşim güzel Video olmuş. -
Gerilir zorlu bir yay, Oku fırlatmak için
eline sağlık kardeşim güzel Video olmuş.Eyvallah cano 👊
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!