Rohan2 İyi Seyirler :)

• tak tak tak tak babayla zzor yarışırlarrr. Kral eline sağlık bir daha video koyarken Jothem isimli ninjayı koyma onun zaten rezilliğini bütüns erver biliyor :) bak burdada zıplamış gelmiş hemen maksat kendini göstermek. aimshot isimli kullanıcıyı da geçti bu çocuk. düşünüyorum da iyi ki lonca birleştirmemişiz bu arkadaşlarla. hakkını veren oynuyor valla ama sen üstüne alınma jothem çünkü sen o loncanın en zayıf halkasısın ve hep öyle kalacaksın. cenaze nakil arkadaşımız gelsin sizin loncaya okçu nedir nasıl oynanır dersi versin bari yoksa emeklerinize yazık hayatında bir kere damage atmış adamlar forumda alikesen başkıran olmuşlar :)

ꀘꋬ꓄ꋬꂚꋬ

• tak tak tak tak babayla zzor yarışırlarrr. Kral eline sağlık bir daha video koyarken Jothem isimli ninjayı koyma onun zaten rezilliğini bütüns erver biliyor :) bak burdada zıplamış gelmiş hemen maksat kendini göstermek. aimshot isimli kullanıcıyı da geçti bu çocuk. düşünüyorum da iyi ki lonca birleştirmemişiz bu arkadaşlarla. hakkını veren oynuyor valla ama sen üstüne alınma jothem çünkü sen o loncanın en zayıf halkasısın ve hep öyle kalacaksın. cenaze nakil arkadaşımız gelsin sizin loncaya okçu nedir nasıl oynanır dersi versin bari yoksa emeklerinize yazık hayatında bir kere damage atmış adamlar forumda alikesen başkıran olmuşlar :)

Niyetimiz Kimseyi Kırmak Değildi Oysaki,Arkadaşın Farmlık İtem Takılıyken Bizlere Attığı Damageyi , Ben Tutup Onların En Dolu Haline Attmamdı :)

• Sizi biz istemedik sabun gibisiniz

Anlıyorum cok zorunuza gittik yarası olan gocunur abilik böyle yapılmaz semt abisi seni

Iqstr nickli arkadaş hakkındaki düşünceleriniz için birleşme olmadı ufaklık yoksa siz portakalda vitaminken biz yasin ile oyun oynuyorduk hala daha oyunu silmediysen benim Çara benim evlat girecek artık onunla kapışırsınız. Bi abilik te sen benim evlada yap bakalım görelim nasıl abisiniz ne kadar abisiniz

ꀘꋬ꓄ꋬꂚꋬ

• Siz ryness ile iyi geçinirsiniz bak ama o senden bi tık daha karakterli canım. Sen 50 vonluk adamsın ona nu konuda paha biçilemez ama o da sen gibi her konunun altına yazıp kendini göstermek istiyor bu aralar ana bacı söven yok heralde şikayetlerin görünmüyor arkadaşlara söyle söven olursa birde benim için sövsünler senin gibi delikanlıları oyunda görmek isteriz betonun dışında ama diğerleri gibi beton konuşması yapacaksan hiç girmeyelim

ꀘꋬ꓄ꋬꂚꋬ

• xXaLiTaXx ya sen varya 2 3 item alıp kendini bi.. zaneden kekonun tekisin biri senin o olmayan beyini patlatıcak ama karı gibi burda küfürden ordan burdan bahsedip miiletin 50 wonu çalmya çalışan abilik yapmaya çalışan karakter yoksunu bir varlıksın ve zavallısın adam olsan miletin sandıklarını çalmata çalışmazsın bide 2 3 çakal kendi adamını oyuna tutunmya çalışan oyunculara kendi kafanca musallat ediyorsun senin itemin olmasa çöp bile degilsin bu yaşa kadar yaşamışsın ama boşa yaşamışsın engin 50 wona karakater satıyorum sana indirim yaparım knk 40 wona bırakım sana :)))

ꀘꋬ꓄ꋬꂚꋬ

• Metheus 16 Aralık 2025 23:20

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Rohan2'nin Babası İyi Seyirler :)” Yeni Başlık: “Rohan2 İyi Seyirler :)”.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!