Aimshot tarafından yazılan gönderiler

iShowDarbe 3 .5 çakal birleşimiş bir aslanı nasıl yeriz derdine düşmüşler farkedermi biz hayatı korkusuz ca yaşayıp ölme yolunda olan insanlarız kimseyi tongaya düşüp ss atma gibi bir derdim gayem yok küfür edeni çeker atarım bu Kralını ilgilendirmez saygızılık yaparsan oyunda ezerim knk çarını geliştir sonra konuşuruz :) başarılar..

iShowDarbe kardeşim çarını geliştir benim yaptıgım sadece oyundan keyif almak hiç kimseyle şahsi bir problemim yok senin mesaj olarak degil bagırarak kışkıtmalarının kaydı var az deli kanlı olun erkek olun karakterli olun kimseyle şahsi bir sorunum yok oyundan nasıl keyif alısam öyle oyanrım sana iyi aglamalar .:)

hakan05 Ya kardeşim sen akıl sorunun mu var giden benim itemim sorun degil sen palantir kapanalı çok oldu benim durmum iyi çok şükür ep çeker yine yerine koyarım burda senlik bir durum yok rezil gibi orlatıgı karıştırma yazık o kafana senin yazık geçmişe takılı kalmış bir zavallısın :) başarılar

zeyl Bakma bilader ozaman sana batan ne kardeş bakma ozaman sana bak diyen mi var oyununu oyna benim atığım Ss ler seni hiç ilgilendirmiyor yazacak bir şeyin yok burda çingene gibi suyu bulandırma bak dalgana dostum konun nele alakası yok senin de benim le alakan yok anladınmı işne bak sadece...

thekral21 Ya sen kadar gevşek karaktersiz bir insan görmedim türkçe küfür edemicek kadar korkak zavallısın sen ama senin dilinden anladığım için işin patladın bana telefonunu ver diye Tehtit eden sen gelmiş burda yag gibi üste çıkmak Bunların tek Sebebi vardır O Da engin deden şahsın piskolojik sorunları var milleti kışkırıp bana yazdırıyor bunu zaten deffatle söyledim xXaLiTaXx bu şahıs Haddini aşmıştır oyunun bana verdigi sandıgı tehtit şantaj yaparak benden çalmaya çalışmıştır hidraya çıktık diye sana o sandığı vermek zorunda degilim ki vericektim sen Hakaret etmeye başladın yok seni şöye yapıcam yaptırıcam diye tehitit ettin Ticaret yoluylya senden aldıgım Çaldığım bir item varsa kanıtla ben razıyırm Ama Kendi beyninde kurudugun yalana inanıp benim adımı karayalayamazsın Herkez kendince bir yatırım yapıyor az .. çok herkez emek veriyor 3 .5 yandaş topalyıp benim üsütme iftira atıp karalamaya çalışman erkek adama yakışmaz bir sonun varsa şahsi Kİ Benim oyun harici Hiç kimseyle bir alış verişim ticaretim olmamıştır ben tanıdıklarımı buraya yazdırmıyorum Senin gibi Engin çünkü şuçlu hissetmiyorum sen tutuştugun için milllete afiş ediyorsun yazdırıyorsun keşke o ss leri alsaydım zorla sandıkları istedigini tehitilerini ama senin kadar ucuz olmadıgım için kayıt altına Almadım ama keşke alsaydım Son olarak şunu dicem bu saçma sapan şeylerlerle uğraşmak istemiyorum Suçlusun Engin Piskolojin zaten belli ediyor zeyl bu şahısı ne oyunda nede burdan tanımıyorum ama benim hakkımda rahat ça yorum yapabiliyor şimdi buda enginin şakşakçılarından umurumda mı değil benim Milletin etigi küfürleri atmam niya batıyorsa bu şahıslara onuda anlamış degilim neyse BENİM KİMSEYLE BİR ŞAHSİ SORUNUM YOKTUR Bazı insanlar bunun oyun oldugunu unutuyor ben istemedikten sonra kimse benden benim olan bir itemi isteyemez ve beni karalayamaz xXaLiTaXx Engin bu davranışlarına son ver ben 30 yaşında bir bireyim böyle yalan dolan atmya devam edersen seni savcılıga vericem hakkımda zanda bulunduğun için bilgin olsun böyle basit şeyleri Bırakıp oyunumuza Bakalım Rohan2 Ailesi saygılar sevgiler...

xXaLiTaXx Senin yapmadıgın ne malum sen öyle karaket yoksunu birisinki 50 won için kaç gündür aglıyorsun farklı kişilere mesaj attırıyorsun öyle basit bir insan sın ki yemin derim Senin gibi erkek kılgına girmişlerin şerinden Rabbim korusun her türlü fitne fesat iftira düşürme beklenir senden bundan sonra bana her gelen mesaj da senle alakalı hep ifişa edicem sende rezil olcaksın foruma çünkü senin ederim 50 woncuk Engin....:)

xXaLiTaXx Hem seni ilgilendiren bir konu yok yönetime atılmış bir mesajdır sen k.. sinde herşeye atlıyorsun iftiracı kolpacı az efendi ol senin yiyecegin biri degilim ben işine gücüne bak yaşının adamı ol

yaw engin seninde herkez anana bacına sövüyor ama senin haberin yok kardeşim ben bu şahsı tanımıyorum mesajına cevap vermedim diye sövüyor Yine Fistanını giymişsin az erkek ol pusya yatmış tilki gibi hata arama sen neysen ben de oyum oyuncuyum ama hoşuma giden bir şey var senin gibi kendini bir şey zanneden avam ların hakkını veriyorum 1 kaç itemin var diye kendini bir şey zannediyorsun ama bi.. degilsin agalamaya devam et engin İFTİRACI Kolpacı..

Bir hırsız var sa oda sensin engin milleti hidraya çıkartıp zorla sandıklarını GASP EDEN SENSİN AZ ADAM OL YAŞININ ADAMI OL BEN SANA SANDIGI VERİCEKTİM HAKARET ETİGİN İÇİN VERMEDİM VERMEKTE ZORUNDA DEGİLİM SONUÇTA OYUN ATMIŞ BANA HIRSIZ DİYORSUN KANITLA YOK SA ADAM DEGİLSİN SEN TAMAMI KARI GİBİ MİLLETE YAZDIRIP YAZDIRIP DURMA BU ŞAHISTA SENİN ADINA YAZDI TANIMYORUM AMA BENİ MİİLETE AFİŞ EDİYORSUN 50 YAŞINDA FELAN DEGİLSİN SEN ZAVALLISIN DOSTUM SANA DİYİM AZ ADAM OL ERKEK OL KARI GİBİ MİLLETE İFTİRA ATMA VARSA KANITIN SUN HIRSIZLIGIMA DAİR YOKSA BEN BU ŞAHISTAN İFİTİRA ATIYOR DİYE .. ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM MAHALLE KARI LARI GİBİ 50 WOLUK SANDIK İÇİN AFİŞ EDİYORSUN Kİ OYUN ATMIŞ BANA SEN ZORLA SANDIGIMI İSTEDİN Kİ BEN ACIYARAK SANA VERİCEKTİM SEN HAKARET EDİNCE VAZ GEÇTİM AZ ADAM OL KARI GİBİ İFİTRA ATMA ALTINDA KALIRSIN BİR GÜN.. FİSTANLI ENGİN SENİ