- YENİ
This is KOVALARIMHA
-
-
- YENİ
Kardeşim biraz ağır olmamış mı bu ya.. xD
-
- YENİ
keltoş murat abine koşş
-
- YENİ
Hamburger canavarı sence 60 k vurmuş olsan oradaki hemen hemen herkese o damageyi vurmuş olman lazım 60k hasar yiyipde dayanabilecek bir çar göremiyorum heleki yaşamın 3 sn de basıldığını varsayarsak nedense benim çar ölmüyo şunun uzun versiyonunu atda gerçek olup olmadığını anlayalım
-
- YENİ
Hamburger canavarı sence 60 k vurmuş olsan oradaki hemen hemen herkese o damageyi vurmuş olman lazım 60k hasar yiyipde dayanabilecek bir çar göremiyorum heleki yaşamın 3 sn de basıldığını varsayarsak nedense benim çar ölmüyo şunun uzun versiyonunu atda gerçek olup olmadığını anlayalım
maşallah ne bilek varmış sende arkadaş iyi yaşam basmışsın iyi kurtarmışsın

-
- YENİ
senin gibi kerizlerde inanıyo işte abicim

ah ahh dümenci kendini nasıl kandırıyorsun anlamıyorum ya

-
- YENİ
sw ye ok savunması dizdirmişlerrrrr siz portakalda vitaminken bizim veya benim küpe papuc 4lü savaş setim setimiz vardı ahhh ahhh ne günlere ne hallere kaldık

15 kişiden 12si ağır hasarlı laf olsun torba dolsun ağıza geleni yazın ağıza geleni söyleyin kendileri çalıp kendileri söylüyor:D
manipüle desen yüzde 1500
-
- YENİ
Haydaa adamda video basına o kadar yazdıydı ben 60k falan yemem diye murat insan biraz acır kardeşim adam montaj falan demeye başladı 😂
-
- YENİ
sw ye ok savunması dizdirmişlerrrrr siz portakalda vitaminken bizim veya benim küpe papuc 4lü savaş setim setimiz vardı ahhh ahhh ne günlere ne hallere kaldık

15 kişiden 12si ağır hasarlı laf olsun torba dolsun ağıza geleni yazın ağıza geleni söyleyin kendileri çalıp kendileri söylüyor:D
-
- YENİ
OK. HASAN CAN OTOPARKIN AGLAMA DUVARINA DÖNMUS ARTIK OTOPARK UCRETI YERINE SELPAK PARASI VERIYORMUŞSUN :dddd
TOPLU SAVAŞTAN SONRA ANLIYORUM ÇOK DUYGULANDIN AMA BABALAR SENI AGLATMAK ICIN GERI DÖNDU :ddd
-
- YENİ
GELELIM KACARIMHANIN SÖZLERINE MADEM SVYE VİENTO GETIRMIS SENI KOVALARKEN NEDEN BENI KESEMEDI ?? :dddd BAGIRIYORDUN YASIN KURTAR BENI DOVUYORLAR DIYE AHAHAH
-
- YENİ
-
- YENİ
YOK CÖZMECIYMSI YOK SÖYLEMIS SIZ ORDA EN AZ 20 KISIYDINIZ TOPLAMA KAMPI GIBI TUM HIRDAVATCILARI TOPLAYIPTA ONDAN SONRA GELIP BURDA LAF YAPMAYACAKSINIZ SİZ TOPLU SAVASTA 12TANE DOLU CARA YENILDINIZ :DDD
-
- YENİ
Anahtar bossu kesmeyi bilen kişiye item vererek savaşa soktunuz; o kendini biliyor; sağdan soldan yalvardınız; eski oyuncuları aradınız, geri gelin savaş var diye; annenize, kutsal insanlara küfür eden kişilerle sırt sırta savaştınız; ilk VS’de yansıtmacı getirdiniz; korkudan okçunuz sadece hesabı dizili olmayan okçudan başkasına vuramamış; sizin ezikliğiniz başa bela; yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal; 5 lonca birleştiniz utanmadan Redemption’u yenmek için; ama nerde sizde o güç; hepiniz eziksiniz; ezik kalacaksınız.
-
- YENİ
GELELIM KACARIMHANIN SÖZLERINE MADEM SVYE VİENTO GETIRMIS SENI KOVALARKEN NEDEN BENI KESEMEDI ?? :dddd BAGIRIYORDUN YASIN KURTAR BENI DOVUYORLAR DIYE AHAHAH
viento getirirmi öğlen beni gördü akşamına okçu oldu oda

-
- YENİ
okçuyu kim getirmiş görelim

-
- YENİ

Bunu senin söylüyor olman manidar oluyor az Can :)) , kusura bakma ama savaşlarda da en çok yatanda sen oluyorsun. Herneyse savaş oyunu zaten olur böyle vakalar. Heee bu arada, bakıyorum, Murti ile aran baya bir düzelmiş :)))) kanlı bıçaklıydınız ne oldu yaw??? Vaybeee ,Redemption loncasina bak, düşmanları dost yapıp sevaba giriyor. Gönül borcunuz çok bize
Değerimizi bilim 
-
- YENİ

potakalda vitamin benim forum adresimin kayıt olma tarihine bak o tarihden 1.5 yıl geriye git
en son ki k2de savaşta kör topal çarla anca bu kadar vuruyorum demiştin
burda atıyosunda atıyosun 
-
- YENİ

viento dediğiniz arkadaş ekipman bugu yapan bir zavallıdan ibaretti
o bugu yapmadığında tek yiyordu nedense o 3 kişiden biri ben değilsem bu lafım(zavallı) sanada geçerlidir.
-
- YENİ
OK. HASAN CAN OTOPARKIN AGLAMA DUVARINA DÖNMUS ARTIK OTOPARK UCRETI YERINE SELPAK PARASI VERIYORMUŞSUN :dddd
TOPLU SAVAŞTAN SONRA ANLIYORUM ÇOK DUYGULANDIN AMA BABALAR SENI AGLATMAK ICIN GERI DÖNDU :ddd
at suşiye bak sen toplu savaşta illaki açık olur bıcak olur yelpaze ok olur her türlü tek yersin senin de birr sürü tek yediğigin kesitler var toplu savaşta savunması boş olana ölür bu yaştan sonra sana bunu ben mi öğreteyim hayatsız akılsız veled
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!