Tarih tekerrürden ibarettir,Keyifle İzledim Eline Emeğine Sağlık..
RavenGuarD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Böyle güzel dostluklar kurmamıza vesile olan Rohan2 yönetimine ve değerli sağlayıcılarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Her desteğe ihtiyaç duyduğumuzda bizlerle ivedilikle ilgilenip her konuda yardımcı olan tüm değerli yetkililerimize de ayrıca teşekkür ederiz.
Başta Vega, Jest ve kıymetli ekibi olmak üzere, emeği geçen tüm yetkililerimize destekleri, ilgileri ve özverileri için sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz.
İyi ki Rohan2, iyi ki bu güzel ailenin bir parçasıyız.
Rohan2 ailesi olarak nice güzel günlere ve nice güzel dostluklara…
-
-
Birkaç ay önce, hepimizin bu denli keyifli vakit geçirdiği ve güzel ortamların sürekli oluştuğu günleri yaşıyorduk. Yazın gelmesiyle mi, yoksa farklı bir sebepten mi bilmiyorum; ancak bu tadın ve eski hareketliliğin oyuna yeniden kazandırılması gerektiğini düşünüyorum.
Bu noktada Rohan2 yönetiminden gerekli aksiyonların alınmasını ve oyunun eski keyifli ortamına yeniden kavuşması adına gereken çalışmaların yapılmasını rica ediyoruz.
Biz bir aileyiz.
Her ailede olduğu gibi zaman zaman düşüşler yaşayabiliriz. Ancak bu durumun üstesinden hep birlikte gelebileceğimize ve Rohan2 yönetiminin gereken adımları ivedilikle atacağına inanıyoruz.Rohan2 ailesine selamlar, sevgiler.
-
-
Selamlar herkese,
Tam 3 yıldır severek oynadığım ROHAN2’ye artık ara verme zamanı geldi. Hatta bıraktım da diyebiliriz.
Bu oyunda güzel dostluklar edindim, güzel anılar biriktirdim. Elbette zaman zaman tatsızlıklar da oldu ama hepsi oyunun bir parçasıydı. Birlikte yol yürüdüğüm, sohbet ettiğim, aynı ekipte mücadele ettiğim herkese teşekkür ederim.
Benden yana hakkım varsa herkese helal olsun.
Herkese bol şans, güzel droplar ve keyifli oyunlar diliyorum. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.
Yolun bahtın açık ola Dostluğun, Saygın, Saygımız ve sevgimiz daima seninle Allaha Emanet..
Dost bî-pervâ felek bî-rahm ü devran bî-sükûn...
-
-
Kardeşim biraz ağır olmamış mı bu ya.. xD
-
Eline Emeğine sağlık kardeşim..
-
Kurban bayramınız Kutlu Olsun Sağlık Sıhhat daima sizinle olsun Saygılarımla RavenGuarD
-
1e1 davete icap edilmiyor
üzücü, ins toplu savaşlara riayet edilir sonuç ne olursa olsun :))Genelde 1/1 Savaşta Yenilgiye uğradığın zaman İtem Çıkardım Sırf kazandığını sansın diye Dedikodular Yaptıgınız için, ve Kibriniz Boyunuzdan Büyük Olduğu için Rohan2 De TeeKSura daima sen ol kardeşim biz olmasakta olur..
-
-
Eline sağlık kardeşim..
-
-
Tebriklerr, sıra da kask denemesi mi var

Teşekkürler,Nasibi de fazla zorlamamak gerek..

-
-
Eline sağlık Kardeşim..
-
-
Eline Emeğine Sağlık..
-