Dıckdator e Savunma öğreten Seiju abileri 2 kişiye savunma kapatamıyor ... yBABA nın ort direnişteyken skile teke gitme şoku gibi Nice Konulu Detaylar Sizlerle ...

• By Dıckdator Gururla Sunar ...

Açıklama :

Seiju ok savunması öğrettiğin siteden bide kılıç savunması bakmanı tavsiye ederim.

HydraMAtee xDarcost xDevaja yBABA Oyunda Nick Kalmadı Aslanım sanki 50k atıyor derken 58k ile teke gidişi.

Oldplayer 1k 2k skili Atışı ve Yediği Damageler Bu arkadaş video vereceği savaşlarda bulunmayıp savaştan kaçtığı için kısıtlı videosu bulunmaktadır :)

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Jest (5 Ocak 2026 19:15).

• Jest 5 Ocak 2026 19:11

Konuyu kapattı.
  • Merhaba, Forum kuralları çerçevesinde yorumlarınızda kullandığınız kelimelere dikkat etmeniz gerekmektedir. Unutmayın ki Forum kurallarının ihlali sebebi ile oyun içerisinde de ceza alabilmeniz muhtemeldir. Uygunsuz yorumlar silinmiştir. Başlık düzeltilmiştir.

İyi forumlar dilerim.

• Jest 5 Ocak 2026 19:14

Konuyu açtı.
  • Şimdi ne yazsam bu çakal sürüsü gene zıplayacak :D o yüzden sadece Ess Lan Dayııı <3 :D

• Kaç k istiyosun hemen yükleyebilirim videoları ya da kaça kaç attığımız vs videosu istiyorsun. sipariş usulü çalısıyorum kusura bakmayın video çekerim ama edit işi zor geliyor ne yalan söyleyeyim. Madem videoların var neden parça parça atıyosun neden illa bi problem yaşandığında atıyosun dersenizde sadece sidik yarıştırmıyorum. Ayrıca siz burda car car kavga ederken ya da oyundan chat fight yaparken ben sadece eğlenceme bakıyorum. Yalnız benim ile alakalı her attığınız videonun muadilini atarım. Adımın geçtiği her konu beni ilgilendirir. Olduğum her video nun farklı açıları elimde bulunur.
    ben kendi loncam da dahil her atılan videodan aşırı keyif alıyorum. Sizin aksinize düşmanlık gütmüyorum. Genel olarakta küfür eden, götünden korkan, belki dışarıda görsem elini kaldıramayacak adamlara burda erkeklenmek saçma geliyor. Cevap vermememin sebeplerinden bazıları bunlar. Saygı çerçevesinde her türlü videomu atıp edit yapabilirsiniz. Benle bir sorunu olan bu şekilde yazışarak değil de bir çay kahve içerek erkek gibi konuşarak halledelim. Beni bilen bilir çok insanı ziyaret etmişliğim var. Tehtid olarak söylemiyorum. İnsancıl yaklaşıyorum :)

Bu forum kapışmalarınada ya saygı çerçevesinde devam edelim ya da bu şekilde saçma sapan uzayacak kavgaları önleyelim. aksi taktirde hepimiz bokunu çıkartıyoruz. İş çok farklı yerlere gidecek

İyi oyunlar.

• Kaç k istiyosun hemen yükleyebilirim videoları ya da kaça kaç attığımız vs videosu istiyorsun. sipariş usulü çalısıyorum kusura bakmayın video çekerim ama edit işi zor geliyor ne yalan söyleyeyim. Madem videoların var neden parça parça atıyosun neden illa bi problem yaşandığında atıyosun dersenizde sadece sidik yarıştırmıyorum. Ayrıca siz burda car car kavga ederken ya da oyundan chat fight yaparken ben sadece eğlenceme bakıyorum. Yalnız benim ile alakalı her attığınız videonun muadilini atarım. Adımın geçtiği her konu beni ilgilendirir. Olduğum her video nun farklı açıları elimde bulunur.
    ben kendi loncam da dahil her atılan videodan aşırı keyif alıyorum. Sizin aksinize düşmanlık gütmüyorum. Genel olarakta küfür eden, götünden korkan, belki dışarıda görsem elini kaldıramayacak adamlara burda erkeklenmek saçma geliyor. Cevap vermememin sebeplerinden bazıları bunlar. Saygı çerçevesinde her türlü videomu atıp edit yapabilirsiniz. Benle bir sorunu olan bu şekilde yazışarak değil de bir çay kahve içerek erkek gibi konuşarak halledelim. Beni bilen bilir çok insanı ziyaret etmişliğim var. Tehtid olarak söylemiyorum. İnsancıl yaklaşıyorum :)

Bu forum kapışmalarınada ya saygı çerçevesinde devam edelim ya da bu şekilde saçma sapan uzayacak kavgaları önleyelim. aksi taktirde hepimiz bokunu çıkartıyoruz. İş çok farklı yerlere gidecek

İyi oyunlar.

Çok güzel yerinde bir açıklama olmuş, oyunu herkes bukadar stabil tutabilip keşke aşırı kişiselleştirimese, ama bu Dickdator nick'li arkadaş şimdi senide Konya Fight Cluba cağirmaz ise bende TekSura değilim. XDD

İyi oyunlar.

1-Öncelikle elindeki benimle alakalı olan tüm videoları bekliyorum hasar ayırt etmeksizin hepsini editsiz at ben izlerim kritiksiz 50k 60k skilin varsa postayı ozmn koyarsın , Ben 2 günde öğrendim öğrenmiyorsan editsizde atabilirsin :)

2-Ben çok korkuyorum o yüzden ağzımız bozuk bana ait olan şirket telefon herşeyi biliyorsunuz ;) Her zaman beklerim çayla çorbayla korkacak adam değiliz ogüncüm ...

3-Bu işi youtube videosunun altında chatten ana bacıya çeviren oldplayer veledine söyleyeceksin , ben kimse aile hakarete girmediği sürece ben ailevi hakaret etmedim etmem , bilmem bilir misiniz ama sokakta bunlar kutsaldır , sence önce bu konuştuklarını kendi lonca discordunda konuş sonra beraber discordda ele alırız ne yapılması gerekiyorsa ...

• Çok güzel yerinde bir açıklama olmuş, oyunu herkes bukadar stabil tutabilip keşke aşırı kişiselleştirimese, ama bu Dickdator nick'li arkadaş şimdi senide Konya Fight Cluba cağirmaz ise bende TekSura değilim. XDD

Seni rezil ederim korki yazdığın şeyleri inkar etme durduk yere kaşınma ben ispatsız konuşmam ufaklık :)

• 1-Öncelikle elindeki benimle alakalı olan tüm videoları bekliyorum hasar ayırt etmeksizin hepsini editsiz at ben izlerim kritiksiz 50k 60k skilin varsa postayı ozmn koyarsın , Ben 2 günde öğrendim öğrenmiyorsan editsizde atabilirsin :)

2-Ben çok korkuyorum o yüzden ağzımız bozuk bana ait olan şirket telefon herşeyi biliyorsunuz ;) Her zaman beklerim çayla çorbayla korkacak adam değiliz ogüncüm ...

3-Bu işi youtube videosunun altında chatten ana bacıya çeviren oldplayer veledine söyleyeceksin , ben kimse aile hakarete girmediği sürece ben ailevi hakaret etmedim etmem , bilmem bilir misiniz ama sokakta bunlar kutsaldır , sence önce bu konuştuklarını kendi lonca discordunda konuş sonra beraber discordda ele alırız ne yapılması gerekiyorsa ...

Yalan söylemede bir numarasınız kimse senin ailevi değerlerine küfür etmedi kardeş sallama istersen ailevi küfüre gelecek olursakda sizin parayla tuttuğunuz enes denilen şahış ilk o ailevi değerlere küfür etti haberin olsun

• Yalan söylemede bir numarasınız kimse senin ailevi değerlerine küfür etmedi kardeş sallama istersen ailevi küfüre gelecek olursakda sizin parayla tuttuğunuz enes denilen şahış ilk o ailevi değerlere küfür etti haberin olsun

Enesten önce bu muhabbet youtube videosunda benim kaldırılan mesajla senin mesajı paylaşmamı ister misin ?

• Geçen xDarcost un yaptığı ailevi hakaretide paylaşabilirim , senin ercana yaptığın panel muhabbetide bence gayet yeterli ben kimseye durduk yere ailevi küfür etmem yalancı konumuna düşürmeye çalışma rezil ederim ...

• Enesten önce bu muhabbet youtube videosunda benim kaldırılan mesajla senin mesajı paylaşmamı ister misin ?

Youtuba kanalıma gelip benim paylaştığım gönderimin altına küfür ettiysen aynı şekilde karşılık almışsındır bu kadar basit ama gelipde bana durduk yere küfür ettin diyemezsin dar şortlu uslu durursan eğer kimse sana bişey yapmaz paşam bide hem ilk küfür eden siz oluyorsunuz sonrada küfür yiyince zorunuza gidiyo zamanında küfürleştiğin adamla koyun koyunasın o sana yorum atıyo sende ona kalp hatırlatırım.

• 1-Öncelikle elindeki benimle alakalı olan tüm videoları bekliyorum hasar ayırt etmeksizin hepsini editsiz at ben izlerim kritiksiz 50k 60k skilin varsa postayı ozmn koyarsın , Ben 2 günde öğrendim öğrenmiyorsan editsizde atabilirsin :)

Ben sana söylüyorum işte yıllardır süren rekabetimizi bozmayalım. küfrün ve dahi aşağılamanın olduğu hiç bir yerde rekabet olmaz. Allah kimseyi o kadar düşürmesin.
    Ben senin ne işini bilirim, ne de telefonunu bilirim. Sana kimsenin korkak dediği de yok herkes babasının oğlu, çayla çorbayla ancak karın doyar sende biliyorsun :)
    Discord konusuna gelince, İkimizde gerekli uyarılarda bulunalım. Bu alttan almak değil gereğini yapmak olur. benim daha önce küfürden bir vukuatım olmadı olsun da istemem. şahsıma çok kez edildi ayrı konu. Gereğini yine senin loncan yaptı biletini kesti doğruya doğru derim. yapılan güzellikleri unutmam. Gücüm yettiği kadarıyla da kimsenin Anasına Bacısına küfür ettirtmem. Sende bilirsin sokakta bunlar kutsaldır. Aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum.
    Bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. iyi oyunlar videon güzel olmuş e.s

• Geçen xDarcost un yaptığı ailevi hakaretide paylaşabilirim , senin ercana yaptığın panel muhabbetide bence gayet yeterli ben kimseye durduk yere ailevi küfür etmem yalancı konumuna düşürmeye çalışma rezil ederim ...

Panel konusuna gelirsek en iyi siz bilirsiniz o işleri zamanında milletin karısına kızına küfür eden sizlerdiniz biz değil milletin karısını arayanda sizlerdiniz yine biz değil o yüzden burda boşuna algı yaratma bozarım seni çocuk

• Youtuba kanalıma gelip benim paylaştığım gönderimin altına küfür ettiysen aynı şekilde karşılık almışsındır bu kadar basit ama gelipde bana durduk yere küfür ettin diyemezsin dar şortlu uslu durursan eğer kimse sana bişey yapmaz paşam bide hem ilk küfür eden siz oluyorsunuz sonrada küfür yiyince zorunuza gidiyo zamanında küfürleştiğin adamla koyun koyunasın o sana yorum atıyo sende ona kalp hatırlatırım.

Yav veled benim ağzımdan küfürü boşver ailevi hakaret çıkmadan senin ağzından çıktıysa dc gelip tüm loncadan özür dileyip elini öpecen mi ?

Paşam felan sen hayırdır kimsinde paşam çekiyorsun yaşın kaç başın kaç senin veled panel yapan kimmiş bizde açık açığa konuş elinde ispat varsa konuş boş yapma bana panel kullandığını bile kabul ediyorsun nasıl yüzse anlamadım gitti ...

Sen hiç bişeyi bozamazsın aslan parçası ;)

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!