By Dıckdator ![]()
Rohan2 Erebor ...
Keyifli Seyirler ...
Attığımız Hasar ile Birlikte Vurdukları Hasarlarıda Görmenizi istedim 95k Space Yiyen Atsushi 50k yiyen yBABAnın Anıları ...
By Dıckdator ![]()
Rohan2 Erebor ...
Keyifli Seyirler ...
Attığımız Hasar ile Birlikte Vurdukları Hasarlarıda Görmenizi istedim 95k Space Yiyen Atsushi 50k yiyen yBABAnın Anıları ...
Çarım diye övünen, Karakterim sağlam diye gezen milletin savunma takmadığı karakterle milletin açığını yakalayıp video çekip atan veletler izleyin de birazcık savunma yapın boş tenekeler sizi ![]()
%40 fazladan hazar veren Tapınak Armasına göre normal. Yine de Başarınızdan dolayı tebrik ederim.
Çarım diye övünen, Karakterim sağlam diye gezen milletin savunma takmadığı karakterle milletin açığını yakalayıp video çekip atan veletler izleyin de birazcık savunma yapın boş tenekeler sizi
Yine -200İQ şeklinde yorum yapmış bu arkadaş ![]()
%40 fazladan hazar veren Tapınak Armasına göre normal. Yine de Başarınızdan dolayı tebrik ederim.
1-Tapınak Arması %40 vermiyor hasarı %10 veriyor
2-Tapınak Arması nesneye sadece bana gelmiyor herkes çekiyor ...
3-Sizde böyle hasar vuran varsa paylaşsın doya doya izlerim çar burda oyun burda...
4-Oyunla ilgili bir sıkıntınız olursa yetkililer gerekli açıklamayla düzeltiyorlar tapınak arması oyunu bozuyor diyorsanız kaldırılabilir No Problem ...
5- Tebrik Edebildiğinize Şaşırdım EYVALLAH ...
Güzel kardeşim oyunu takip etmediniğinizi bu kadar belli etmeyin. O Tapınak Arması %40 dan %10 düşürüldü hiç mi görmüyosunuz
Eyvallah size de tebrikler.
Yine -200İQ şeklinde yorum yapmış bu arkadaş
Eyvallah ali kardeş, senin yorumları da görüyorum merak etme ![]()
Arkadaşı tebrik ederiz fakat Ony hakkında yorum yazarken kelimeleri seçmenizide şiddetle tavsiye ederim. Emeğinize sağlık. Uğraş verilen emek çekilen çar tebriği sonuna kadar hakediyor.
Arkadaşı tebrik ederiz fakat Ony hakkında yorum yazarken kelimeleri seçmenizide şiddetle tavsiye ederim. Emeğinize sağlık. Uğraş verilen emek çekilen çar tebriği sonuna kadar hakediyor.
Engin Bey öncelikle tebrik dilekleriniz için teşekkür ederim ...
Ony kimdir değildir biz bilmeyiz saygı gösteren herkese saygım sonsuzdur bunu en iyi sen bilirsin , (ŞİDDETLE) tavsiye edilecek bir durum söz konusu bile değil konuşmalarda ama benden bir tavsiye sanırım ben biraz haylaz bir karakterim yapma denilen şeyleri yapmayı seviyorum ...
tek skillik asansör xd büyümüşte video atar olmuş ![]()
tek skillik asansör xd büyümüşte video atar olmuş
Tek skillik derken ufaklık senin üstüne giyemediğin zırhı ben kuşağa basıyordum bec büyü yarı itemi dün gördünüz daha düne kadar tek bec takılıyordunuz lale
Sen git Ort çöl canavarlı silahtan geçtiğin itemlerin kutlamasını yap ufaklık ... Video çekmeye yeni başlamadım , yüklemeye yeni başladım .
Geçmişe dönük istersen sana bir klip yapayım ufaklık ![]()
Tek skillik derken ufaklık senin üstüne giyemediğin zırhı ben kuşağa basıyordum bec büyü yarı itemi dün gördünüz daha düne kadar tek bec takılıyordunuz lale
Sen git Ort çöl canavarlı silahtan geçtiğin itemlerin kutlamasını yap ufaklık ... Video çekmeye yeni başlamadım , yüklemeye yeni başladım .
Geçmişe dönük istersen sana bir klip yapayım ufaklık
Atsana allah için asansörcüm varsa tabi 😀 sizi zamanında tek ortla zıplatıyodum şimdi ort becle zıplatıyorum demekki zamanında hepinize çok sokmuşum ondan bu kuyruk acınız 😀 içinizde çevirip durun belki çıkartırsınız 😀 gelde bugün sana bi dayak atayım 😀
Geçmişe dönük istersen sana bir klip yapayım ufaklık
Tek Bec hee XD Asansor Bızde Tek Bec varken Karalı ıtemlerı takıp kacan benmıydım =) Ata bınıp tuyen hahaha keske o tek bec zamanına gerı donsek
Veled Senin Ereborda
Tek Bec hee XD Asansor Bızde Tek Bec varken Karalı ıtemlerı takıp kacan benmıydım =) Ata bınıp tuyen hahaha keske o tek bec zamanına gerı donsek
Velet senin elinde tek bec varken ben valinordan ort becle geldim lale 1 hafta sonra bec büyü yarı zırh vardı kuşağımda 1 ay yalvardığın almaya çalıştığın itemi bildin mi korkiiii , Aklını alırım korki taşın üstünden çıkamadığınız günleri kulenin önünde tek tek kaçtığınız günleri unutma kışlamam ben basar geçerim ![]()
[media]
[/media
Asansör butonu kulenin önünde kafana basıp gönderdiği videoyuda koysana köye kaça kaça gidip pm blokladığın videoyuda koysana askerden gelmiş kim hangi tuşa basmış bir bakalım ![]()
Videoya öyle 2 skil çekmekle olmuyor 7-2 spaceyle hasar çıkarmaklada olmuyor beni dellendirme insanların yüzüne bakacak halin kalmaz ufaklık ...
Asansör butonu kulenin önünde kafana basıp gönderdiği videoyuda koysana köye kaça kaça gidip pm blokladığın videoyuda koysana askerden gelmiş kim hangi tuşa basmış bir bakalım
Videoya öyle 2 skil çekmekle olmuyor 7-2 spaceyle hasar çıkarmaklada olmuyor beni dellendirme insanların yüzüne bakacak halin kalmaz ufaklık ...
bana diyosun ergenmisin laflara bak diye ama sen yazdığın şeyi hiç okumuyosun heralde denk gelirsek sana özel klip yapcam başrolde sen xd
Veled Senin Ereborda
Velet senin elinde tek bec varken ben valinordan ort becle geldim lale 1 hafta sonra bec büyü yarı zırh vardı kuşağımda 1 ay yalvardığın almaya çalıştığın itemi bildin mi korkiiii , Aklını alırım korki taşın üstünden çıkamadığınız günleri kulenin önünde tek tek kaçtığınız günleri unutma kışlamam ben basar geçerim
Asansorcugum ufak atda civcivler yesin gelde veriyim eline =), Bu isler bole beni Konyada Fight Cluba cagirmaya benemez tek atarim sana. Bu arada dandik Samannin olmamis geri Suraya don bence o daha iyidi en azindan XD
Asansorcugum ufak atda civcivler yesin gelde veriyim eline =), Bu isler bole beni Konyada Fight Cluba cagirmaya benemez tek atarim sana. Bu arada dandik Samannin olmamis geri Suraya don bence o daha iyidi en azindan XD
en azından surayla çözme atıyodu benim çözmeci gibi ::D ahsdhahdas
Yakınlardayım dedin adres sordun bende o vakitler arası geçeğim yeri söyledim sana keşke az olaydında doğruları konuşaydın veled, az daha ufak atayım sen yersin sana fazla bile gelir
Yakınlardayım dedin adres sordun bende o vakitler arası geçeğim yeri söyledim sana keşke az olaydında doğruları konuşaydın veled, az daha ufak atayım sen yersin sana fazla bile geli
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!