Erebor savaşlar Szef (Kamera Arkası)
-
-
meğersem gidiyormuş

-
Kuşakta yakalanmamak için doğru düzgün zehirli bulut vurmuyo 😂böyle korkak çocuk
-
baya içerlemiş gibisin git bir bardak su iç
Dehşet ve kritik bufuda olmasa haliniz harap ortsuz hançerden yediğin 15k spaceye şaman bufuyla gizlemende güzel

-
Kuşakta yakalanmamak için doğru düzgün zehirli bulut vurmuyo 😂böyle korkak çocuk
senin topladığın bütün çarları kestim baya zoruna gitmiş demekki nick değiştirmekten bıkmadınmı onu söyle

-
Hala nasıl ağlıyonuz la siz ya adamlar elek gibi ediyor sizi :):)
-
meğersem gidiyormuş

sen git maradondaki simyacıdan etp görevi al

-
Varsa bizi kötü anlatan vardır bizde olup onda olmayan çocuk adamlar sizi

-
zoruna giden yoruma gelmiş adam kaykay cekmiş gene bi cacık yapamamıs kralsın Iqs
-
zoruna giden yoruma gelmiş adam kaykay cekmiş gene bi cacık yapamamıs kralsın Iqs

-
baya içerlemiş gibisin git bir bardak su iç
Dehşet ve kritik bufuda olmasa haliniz harap ortsuz hançerden yediğin 15k spaceye şaman bufuyla gizlemende güzel

Al sana bufsuz dehşetsiz halim. Sen böyle yalan konuşmaya devam ettikçe ben sana doğrularını kanıtlarımla sunmaya devam ederdim. Ama ciddiye alınacak birisi değilsin
-
sen git maradondaki simyacıdan etp görevi al

olm siz niye her şeye kılıf buluyorsunuz böyle hallere girmenize gerek yok oyun mu oynuyorsunuz şaklabanlık mı ediyorsunuz belli değil otoya attığınız hesaplar benim değil yani 
-
senin topladığın bütün çarları kestim baya zoruna gitmiş demekki nick değiştirmekten bıkmadınmı onu söyle

Nick ne zaman değişmişim ben be kardeşim oyunda 2 karakterim var biri sura biri şaman sura hover şaman oldplayer ne nickinden behsediyon sen kafan çalışmıyo senin hiç ben onu anladım artık sende olmamış şeyleri oldu olarak hayal ediyosun güzel kafa ÇOCUK😂
-
Ellerinize sağlık tebrikler,havuç yerken izledim👏🏻 ancak Ninjayı izlerken üzüldüm
Halbuki bu videodan sonra bir heves ile ninja karakterine geçilmişti.
-
Ellerinize sağlık tebrikler,havuç yerken izledim👏🏻 ancak Ninjayı izlerken üzüldüm
Halbuki bu videodan sonra bir heves ile ninja karakterine geçilmişti.
Emin 18k zehirli bulut atmayı nasıl beceriyorsun ağzında hıyar varken anlatsana denedim denedim olmadı

-
Emin 18k zehirli bulut atmayı nasıl beceriyorsun ağzında hıyar varken anlatsana denedim denedim olmadı

Peki sen çözme 94k yemeyi nasil becerdin? Söz konusu "Hiyari" agzinla yemiyordun o esnada😄
-
Alan ve dengeli çar dizmek için daha çok Havuç yemek lazım Sura 🥇
Gözlerini az dinlendir, Savunma kuşağı ile Düz vuruş 12-15 k ,36-39k zehir damage attığım çarsın Szef
“Sura” sürekli kuşak değiştirsen 94 k damage yer,bu ortamda eğlence konusu olursun😁
-
Havuç, A vitamini açısından zengin bir besindir. Günlük A vitamini ihtiyacının %51'ini içermektedir. Bu da göz sağlığını destekleyerek, görme kaybı ve gece körlüğüne karşı koruma sağlamaya yarar. Ercan bol bol yemelisin
-
Adanalı Hedefi Şaşırmaz

-
Havuç, A vitamini açısından zengin bir besindir. Günlük A vitamini ihtiyacının %51'ini içermektedir. Bu da göz sağlığını destekleyerek, görme kaybı ve gece körlüğüne karşı koruma sağlamaya yarar. Ercan bol bol yemelisin
bence sen omega 3ü ( beyin ve göz sağılığı için gerekli vitamin) eksik etme beyinsiz kalacan bu gidişle

-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!