Hoşgeldin Emre tekrardan🤛🏼
9 aydır yoktum, 1 haftaya inşallah yanınızdayım.
Hoşgeldin Emre tekrardan🤛🏼
9 aydır yoktum, 1 haftaya inşallah yanınızdayım.
7.8 güncelleme oyuna entegre edilmesi ile; ok kopuşun özelliği hakkında;%17 oktan kopuş vurduğu ile damage ile %10 ok kopuş özelliğin vurduğu değer aynı kontrol edilmesi gerekiyor.
Ellerinize sağlık, fazla vurmayın oyundan soğucaklar
1 haftada 5 elit item, 3 ü elitin eliti ellerine sağlık kardeşim hayırlı olsun 👏🏻
Birliğimizin ve emeklerimizin yansıması Hepimizin ellerine sağlık👏🏻
Genel Kullanım Şartları
Kullanım Şartlarının Konusu, Geçerlilik Alanı
4.Oyun, forum vb. topluluğumuzda küfür etmeniz durumunda süreli olarak hesaplarınız yasaklanır, ağır küfür etmeniz durumunda bütün hesaplarınız süresiz şekilde ve bir daha oyuna erişim sağlayamayacağınız şekilde yasaklanırsınız
Genel Kullanım Şartları
4.Oyun, forum vb. topluluğumuzda küfür etmeniz durumunda süreli olarak hesaplarınız yasaklanır, ağır küfür etmeniz durumunda bütün hesaplarınız süresiz şekilde ve bir daha oyuna erişim sağlayamayacağınız şekilde yasaklanırsınız
Genel Kullanım Şartları
İki adet daha iftira video mevcut
Ninja - Savaşçı 1-1 🆚 (Potsuz)
KISA SAVAŞ KESİTLERİ İYİ SEYİRLER
Ellerine sağlık 👏🏻 düz vuruşların şekil, bir zahmet önünden çekilmişler (kaçmışlar) kovalamaktan yorulmuşsun
Video alışkanlık yaptı günün belli bölümlerinde izliyorum devamını bekliyoruz 👏🏻