Birgün space attığını görebilirsem ciddiye alabilirim seni
Crax tarafından yazılan gönderiler
-
-
6.56 Lord'a 1k space atan IMHACI'nın dramı
Yelpazeni dizebildin mi sen 45 yemiyorsundur umarım şuanda
-
-
150 farkla 2 günde kazandık ve sayılar eşitti, sanırsam orada ironi yaptın

-
Böyle seyler olmaması için standart bi happy oranı belirlenmeli sadece özel günlerde farklılık göstermesi herkes için uygun olur bence
-
Daha Çok Göster
Bildiriminiz için teşekkürler, gözden geçireceğiz.
Çarşamba: Ayışığı Define Sandığı 19.00 - 20.00
Cumartesi: Ayışığı Define Sandığı 22.00 - 23.00
Pazar: Ayışığı Define Sandığı 14.00 - 15.00
Güncel etkinlik takvimine oyun içi Seçenekler(ESC)->Erişilebilirlik->Etkinlik Takvimi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.500 lü açılabilir olursa ayışığı çok güzel olur
-
Katılıyorum ek olarak ayışığı 500 lü açılabilir olmalı
-
-
tamamdır teşekkürler
-
bu videoda nasıl hakaret küfür yok biz birisine mal bile yazsak anında 8 saat chat banı yediğimiz oluyordu
-
Önceki video ile beraberdir söylediklerim
-
İmalar, Argo ve Kırıcı Sözler - Oyun Dışı Tehdit -Ağır Hakaret bunların olduğu belli yani nasıl bi yargılama yapıyorsunuz anlayamıyoruz
-
Güzel video eline sağlık
-
Sen git 4/2/4 ellerim var de şöyle böyle itemlerim var de artislik yap sonra ws de böyle spaceler ye olacak iş mi yani :DDDD güzel video eline sağlık
-
Maşallah kardeşim emeğine sağlık

-
Tamam artık chat yapmayalım senin seviyene düştükçe rahatsız oluyorum sensin

-
Havuç, A vitamini açısından zengin bir besindir. Günlük A vitamini ihtiyacının %51'ini içermektedir. Bu da göz sağlığını destekleyerek, görme kaybı ve gece körlüğüne karşı koruma sağlamaya yarar. Ercan bol bol yemelisin
-
baya içerlemiş gibisin git bir bardak su iç
Dehşet ve kritik bufuda olmasa haliniz harap ortsuz hançerden yediğin 15k spaceye şaman bufuyla gizlemende güzel

Al sana bufsuz dehşetsiz halim. Sen böyle yalan konuşmaya devam ettikçe ben sana doğrularını kanıtlarımla sunmaya devam ederdim. Ama ciddiye alınacak birisi değilsin
-
-
AvşarEli Atmamız birşeyi değiştirmiyor bu küfür ve hakaretleri edenlerin arkadaşları ne yazıkki yönetim ekibinde ne yapalım şikayetlerimizi düşmanlarımıza mı iletelim burdan yazmakda arıyoruz çaremizi
tarafsız olmaları gerektiğini sizlerde hatırlatırsanız seviniriz. Erebor oyuncusu bu durumdan müzdarip durumda şuan