Zamaninda, ZODIAC (Emin) Rohan2 Erebor KRALLIGINI ALDIGINDA O ZAMANLAR NERDEYDİN? PORTAKALDA VITAMIN MI? SENDE LONCANDA(KOVALAGELSIN) VARDI SERVERDA AMA CÜRMÜNÜZ YETMEDI ADAMA.
mordor34 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu loncada; Oyunda kesilince öfkesinden köpürüp discord'da ozelden ailevi degerlere kendi ailesi yokmuş gibi kufurler yagdirip engel atan Berthilda murat (sanirim kufur etmedigi kime kalmamistir) ve bu konuda ki arkadas cidden aşiri tiksinç insanlar ve yaptiginiz acizlikten baska bisey degil. Birde utanmadan "dc gel sovucem" yazmis. Adama sövseniz size karsilik bile vermicektir. Rohan2 nin kalitesini düşüren şu iki şahis olmadan Rohan2 çok daha guzel bir yer olucaktir. Loncanin kalan uyesi gayet efendi kimsenin namusunda akli olmayam ŞEREFLİ insanlar
-
Video 3 dk yarisi intro ve harici gönderiler... Olmamiş. Ayrica bu görüntülerin kamera arkasi görüntülerin sızmış foruma 😥
-
ben hakaret etmedim sadece ben değilim farklı bi kişidir dedim
Sokratesin savunmasina taş çıkartır😄
-
bunlar yine yeni hesap acıp ayıp tutmaya basladılar kaç tane daha yeni forum hesabı acıcaksınız fırıldaklık yapmayın ana hesabınızdan yazın
1. Uyarı devamında form hesapların ve oyun hesapların kapatılır [CoMa] - ExorcisT
😉
Bana uyari atmadan once bu mahlukatin yukarda yazdiklarina bakin kufur. Kufur etmiyorum suan.
-
süper game adminim gerekli kontrolleri yaparken benim yorumumuda göz önünde bulundururmusunuz orda birini kast ederken hakaret ediyorsam bu şahısta beni kast ederken bana hakaret ediyo demek oluyo o halde onada cezai işlem uygulanması gerekiyo...
Hayatimda bu kadar KARAKTERSIZ bir sahis görmedim vesselam. Ulan hem olaya adamın Anasini katiyosun hemde normalleştirmeye calisiyosun. Yetmemiş gibi polemigi burdan devam ettiriyorsun seni hala neden o loncada ya da bu swda tutuyorlar pes.
-
Emin 18k zehirli bulut atmayı nasıl beceriyorsun ağzında hıyar varken anlatsana denedim denedim olmadı

Peki sen çözme 94k yemeyi nasil becerdin? Söz konusu "Hiyari" agzinla yemiyordun o esnada😄