CUKELEKSS tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
öyle bir kesip biçip edit yapıyorlar ki farkla kaybettikleri savası bile kazanmıs gibi gösteriyorlar

ne alakaloo
güzel savaştı yenildik niye öyle bir sonuç çıkardın kendine zaten solda görünüyor her şey 
-
çok teşekkür ederim abi

-
-
-
OKEY KART ETKİNLİĞİNE 10X 20X GİBİ OYNAMA ÖZELLİĞİ GELEBİLİR TEK TEK OYNAMASI UZUN SÜRMEKTE ÖNERİDİİR.
-
cehennem kulesi bugda bir kontrol gerekiyor her mapa girişte karakter gelmiyor flamalar ve zamanımız boşa gidiyor .
-
-
+lı ruhtan ayırma parşomeni ile tılsım,simya,kemeri hemen ayıramıyoruz bunun sebebi nedir ?
-
kolay gelsin adminim son yapılan güncelleme sonrası önceden olduğu gibi şimdi de map değişimlerinde ch değişmeler de ekran gelmeme hatası alıyorum bilginize .
-
OTOMATİK AVDA BELLİ BİR SÜREDEN SONRA OYUNDAN ATMA SORUNU İÇİN OTO AV SİSTEMİNE OTO GİRİŞ EKLENEBİLİR Mİ

-
sen git maradondaki simyacıdan etp görevi al

olm siz niye her şeye kılıf buluyorsunuz böyle hallere girmenize gerek yok oyun mu oynuyorsunuz şaklabanlık mı ediyorsunuz belli değil otoya attığınız hesaplar benim değil yani 
-
meğersem gidiyormuş

-
ETP+ görevi yohara için 2nci mapa simyacı konulabilir .
-
valla canım benim şikayetçi olduğun kim var ise aynı şekilde video alıp banlanttırmanı tavsiye ederim sonuçta herkes için geçerli bu kurallar kimse burada küfür yemeye aç değil
-
Kullanıcının mesajları silindi zaten, devamı halinde forum üzerinden cezai işlem uygulanır.
heh işte demek istediğim de bu
sürekli hakaret ve küfürlere mağruz kalıp mesajlarının silinmesini değilde daha ciddi bir cezai işlemi anında bekliyoruz bundan şikayetçi arkadaşım çok ve sürekli tahrik peşindeler anlayış bekliyoruz -
İlgili karakterler incelendi, takımımızla bir ilgili yok oyuncunun. Diğer bir durum ise oyuncunun nickini dahi zor okuduk attığınız görsel silinmiş. Yukarıda ilettiğim şekilde lütfen bildirimlerinizi yapın, video kaydı almayı unutmayın. Diğer bir husus ise bir daha bu şekilde ithamda bulunur ve asılsız çıkarsa cezai işlem size uygulanır.
murat denen kullanıcı burada bile hakaretle başlıyor cümleye buna nasıl bir cezai işlem olmalı ?
-
discordun kapalı olduğu bir ülkede vpn ile giriş yapmadığımdan bilemiyorum ve taktığınız lakaplar bile hakaret içerikli yazık valla yaşınızın adamı olun diyecem de onada bir kılıf bulursunuz