ÖYLE 5-10K DEĞİL VURDUMU OTURTAN CİNSTEN :D
-
-
2K 5K Değil hee hasar budur canım

-
birde kendileri atsinlar bakalim ama 3-2k anca

-
bide kendi kesmiş gibi herkese tabanca sesi koyması

-
5yıldız
-
Güzel hasarlar tebrik ederim 👍
-
sağlam vuruşlar
-
bide kendi kesmiş gibi herkese tabanca sesi koyması

bakıyorum da içerik bakımından da özentilik ve hırsızlık var izle izle kudur fatih belediyesi seni
-
bakıyorum da içerik bakımından da özentilik ve hırsızlık var izle izle kudur fatih belediyesi seni
Çok soktum heralde çıkarması zor oluyo değilmi?
-
Çok soktum heralde çıkarması zor oluyo değilmi?
ya olm kaç yaşında çocuksun adamsın hani bi susta herkes oynunu oynasın ne boş tatava yaptın en GRAL ı sensin la tamam yav
-
ya olm kaç yaşında çocuksun adamsın hani bi susta herkes oynunu oynasın ne boş tatava yaptın en GRAL ı sensin la tamam yav
Koç sataşan sensin cevap verince köpüren sensin dc den yazdığıma bi bak sana biri soru sordum cevap basit

-
Koç sataşan sensin cevap verince köpüren sensin dc den yazdığıma bi bak sana biri soru sordum cevap basit

eline KALIN gelirim k.OÇ seni
aklın sıra k büyük oç yazdın ya seni gidi istanbul belediyesi seniiiii
10 bin liraya devrette tekrar tr ye başla tr de yapamayınca yine gelirsin hahahahhaa
bu arada ticaret işini buraya dökeyim herkes kendi arasında ticaret yapıyor bunu herkes biliyor siz kendinizle biz kendimizle herkes düşmana dosta alıp veriyor gülüm ne yordun boş kafa boş çar kime ne yazıyorsam
-
Sana oyundan demedim mi seni çıktığın yere sokarım diye illa uygulamalımı deneyelim nabıyım kardeşim sen söyle oyun dışı ticaret yaptığımı söylüyosan elinde kanıt varsa buyur hodri meydan ama bende kanıt var senle alakalı ses kaydın hemde takımındaki arkadaşlarına karı gibi kız gibi diyosun ütüne yönetime item yaptırıyo diyosun ses kaydı mevcut nabalım yönetime atalım mı sen karar ver burağın 15 bin tlsine ne oldu oyundan yansıttığın büyü çözme hasarı +5 kimin zırhıydı ya beni yönetimede sorabilirsin tek seferde 100 bin tl lik ep çektiğimi ondan sonra parça parça kaç defa 20,30 bin tllik ep çektim böcek gibi ezerim seni kaliteli k.oç seni HODRİ MEYDAN İSTEDİĞİN YERE ŞİKAYET ET.
-
SORU BASİT YÖNETİME ATAYIM MI ATMAYAYIM MI HASANCAN
-
Sana oyundan demedim mi seni çıktığın yere sokarım diye illa uygulamalımı deneyelim nabıyım kardeşim sen söyle oyun dışı ticaret yaptığımı söylüyosan elinde kanıt varsa buyur hodri meydan ama bende kanıt var senle alakalı ses kaydın hemde takımındaki arkadaşlarına karı gibi kız gibi diyosun ütüne yönetime item yaptırıyo diyosun ses kaydı mevcut nabalım yönetime atalım mı sen karar ver burağın 15 bin tlsine ne oldu oyundan yansıttığın büyü çözme hasarı +5 kimin zırhıydı ya beni yönetimede sorabilirsin tek seferde 100 bin tl lik ep çektiğimi ondan sonra parça parça kaç defa 20,30 bin tllik ep çektim böcek gibi ezerim seni kaliteli k.oç seni HODRİ MEYDAN İSTEDİĞİN YERE ŞİKAYET ET.
Bana icraat göstersene seni çıktığın delipe sokarım diyorsun ya erkek sende o kalite o güç varmı? Gel sok yada ben geleyim ulaş bana da beni çıktığım delipe sok beni karşında görünce yamultacağım seni klavye delikanlısı Koç
-
Koçum benim sanane benim kavga ettiğim yada sevdiğim insanlardan ha gerçi doğru sen o kadar kibirlisin ki en büyük sensin hep dediğin olacak aha başını olur burda can yılmaz var senin gibi karaktersizlere hayat yok olm hem realite hem sanal çok yalancı çok karaktersiz bir insansın haline acıyoruz
-
Koçum benim sanane benim kavga ettiğim yada sevdiğim insanlardan ha gerçi doğru sen o kadar kibirlisin ki en büyük sensin hep dediğin olacak aha başını olur burda can yılmaz var senin gibi karaktersizlere hayat yok olm hem realite hem sanal çok yalancı çok karaktersiz bir insansın haline acıyoruz
kudurma lan karı gibi dediğim soruya cevap ver vermezsen atıyorum yönetime son kes uyarıyorum seni.
-
daha dcden mesajıma cevap veremiyon burda tribünlere oynuyon karrıı seni
-
kudurma lan karı gibi dediğim soruya cevap ver vermezsen atıyorum yönetime son kes uyarıyorum seni.d
sen babamız yaşında saygı sevgi duydugumuz adama kendini güvendirdin sonrasında itemlerini çaldın birincisi hırsızsın
ikincisi yalancısın üçüncüsü manipülecisin dördüncüsü güçsüz ve çirkinsin
-
videolarımda neler yaptım neler ettim müzikten tut edit efekte kadar çalmaya kalkmışsın ama güzel olmamış
birşey yapmış ve kıskandırıp kinlendirip çıldırtıp ilham kaynağı olduüum için mutluyum
ama senin gibi her konuda hırsız biri olunca maalesef mutluluk felan gelmedi iğrenç düşünceli iğrenç hayatında bol şans hırsızlık yaparken bir gün hapse girmezsin inş xD
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!