Dostlukla kurulan saf, bin kişilik ordudan üstündür.
-
IQOSTR -
9 Mayıs 2026 11:48 -
Kapalı
-
-
Kurt sürüsü az olur… ama avı her zaman onlar paylaşır
-
Eline saglik guzel video olmus, guzel savasta olsa birlik olmak başka, mecburen toplanmak başka.

-
Eğilmez,Bükülmez REDEMPTİON
-
tüm birlikleri bize olan korkudan, yine de çözüm olmadı
-
ELLERİNİZE SAĞLIK.
-
Yamuk Kafalı Korhan ve Kel Kafalı iStFatihi

Şeytan Kulesinin önündeki savaşın videosunu atın yavrum bu attıgınız video adamların maradonda en son sizi kovaladıgı yer baktılar siz alandan çıkmıyonuz gittiler

Adamlar gittikten sonra 3 4 kişiyi tutmuşlar savaş videosu diyede buraya atmışlar
ACİZLİK : ReDeMPTioN

-
Daha Çok Göster
Yamuk Kafalı Korhan ve Kel Kafalı iStFatihi

Şeytan Kulesinin önündeki savaşın videosunu atın yavrum bu attıgınız video adamların maradonda en son sizi kovaladıgı yer baktılar siz alandan çıkmıyonuz gittiler

Adamlar gittikten sonra 3 4 kişiyi tutmuşlar savaş videosu diyede buraya atmışlar
ACİZLİK : ReDeMPTioN

o kadar aptalsın ki dünkü savaşta olmadığımı bildiğin halde burdan prim kasmak için yazı yazıyosun. emin ol dün geceki savaşta olsaydım çoktan video gelmişti bu kadar merak etceğini bilseydim dünkü işimi bırakıp savaşa katılırdım ölü vefa
-
ölü vefa ne yazdığını okumadım git ötede oyna hadi abicim dc de sese geldiğin zaman dansöz gibi kıvırmasını iyi bilirsin sen. sana bundan sonra söz hakkı vermiyorum kaybol
-
ama ne yazıkki farklı mecrada olduğu için oyun içi bir yaptırımı yok .
-
ama ne yazıkki farklı mecrada olduğu için oyun içi bir yaptırımı yok .
zamanında sen ve ekibinin bana yaptığını yapıyorum. kısasa kısas kardeş
-
o kadar aptalsın ki dünkü savaşta olmadığımı bildiğin halde burdan prim kasmak için yazı yazıyosun. emin ol dün geceki savaşta olsaydım çoktan video gelmişti bu kadar merak etceğini bilseydim dünkü işimi bırakıp savaşa katılırdım ölü vefa
Yav su dingili gercekten takmaya degmez!! bosa vakit, yazsin cizsin dursun, iyi kudurmus
bosver buna prim kastirdigin bir yeri kalkmis lavugun. -
daha farklı hesaplardanda küfürler mevcut istersen atmıyım onları
-
O zaman sorununu gidip onunla halledeceksin o size küfür etti diye bana küfür etmeye kalkmayacaksınız.
Var mı benim küfür ettigim herhangi ss yada konuşma at bakalım ?
-
Özür dileyip çağırdınız gelmedigimiz için Küfüre başvurdunuz

Su yazdigin seyi, gercekten inanarak yazdi isen, sana bir sorum olacak !
Birader hakiakten ne kullaniyorsun sen ?
Sen kimsin ki seni cagiracagiz ?? Ozur dileyecegizde bilmem ne, hangi boyutda yol aliyorsun sen ? Komik

Neyse, dün kafana vura vura senide kırmızıya gecirdik iyi oldu =) az daha vururuz akıllanırsın belki , haydi isin gucun rast gitsin.
-
Yigite saygım ve sevgim olmasa şuan onun aracılıgı ile yalvardıgınız ısrarla çağırdınız SS leri buraya atardım ama hiç gerek yok

-
kardes buyuk buyuk yaziyon hakliymis gibi de senin kafa gitmis belli ki sen kimsin de biz sana yalvarcaz senin omurgan yok ki dun bizim yanimizdaydin bugun baska taraftasin gelip dcye ustten ustten konusuyosun hakettigin sekilde cevabini aliyosun insanlari yermeye, ezmeye calisiyosun sonra cevabini alinca burda otuyosun bul bul gibi. sen bizi senin yanindaki siginti eleman gibi zannettin heralde konuyu baska yerlere hic cekme senin omurgan yok. sana yalvardigimiz kisma ozellikle cok guldum sen ve yanindakiler icin uzuluyorum sizofrenik bir vakasin sen
-
kardes buyuk buyuk yaziyon hakliymis gibi de senin kafa gitmis belli ki sen kimsin de biz sana yalvarcaz senin omurgan yok ki dun bizim yanimizdaydin bugun baska taraftasin gelip dcye ustten ustten konusuyosun hakettigin sekilde cevabini aliyosun insanlari yermeye, ezmeye calisiyosun sonra cevabini alinca burda otuyosun bul bul gibi. sen bizi senin yanindaki siginti eleman gibi zannettin heralde konuyu baska yerlere hic cekme senin omurgan yok. sana yalvardigimiz kisma ozellikle cok guldum sen ve yanindakiler icin uzuluyorum sizofrenik
-
Atar misin hemen yolla buraya kim cagirdi seni ?
-
BEN DEDİM SESDE YÜZÜNE SEN ADAM OLSAN DOĞRULARI SÖYLERSİN DANSÖZ GİBİ KIVIRMAZSIN DEDİM ADAM YARRABİ ŞÜKÜR DEDİ XD HİÇ ZORUNA GİTMEDİ VALLA
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!