Kardeşim bu tür videolarla oyuna daha çok vakit ayırasımız geliyor ki sizlere oyunu ögreteyim bu vs videosu tamamiyle kör dövüşüdür.
AzizVefa tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline sağlık yasin
Beni neden videoya ekliyosun olum bilmiyomusun benim hesap efsun da gece gündüz

-
Eline sağlık kardeşim.
Senin attıgın videoları izleyip hesap dizmeye çalışan suralara yardımcı olduğun için ayrıca teşekkürler

-
İlla üstüme gelip sizin ettiginiz gibi size 'ANANIZI BACINIZI SİKERİM' , diye hakaret ettirmeye ugraşıyorsunuz ama ben sizin gibi küfür kullanarak acizligi seçen aşagılık bi insan değilim.hele de özellikle anneler gününde ..
Ben Küfür etmek yerine ancak sizin annelerinizin,
Anneler gününü kutlar ellerinden öperim o mübarek insanların..
-
Doğrudur normal değiliz kardeşim. DC davet edip anamıza bacımıza küfür edenler gayet normal insanlar.
Seni ve yigiti bu olayın dışında tutmak istedigim için bundan sonra ne yazarsan yaz hiç bi şekilde cevap vermeyeceğim.
Ref1ect
-
Yigite saygım ve sevgim olmasa şuan onun aracılıgı ile yalvardıgınız ısrarla çağırdınız SS leri buraya atardım ama hiç gerek yok

-
O zaman sorununu gidip onunla halledeceksin o size küfür etti diye bana küfür etmeye kalkmayacaksınız.
Var mı benim küfür ettigim herhangi ss yada konuşma at bakalım ?
-
ama ne yazıkki farklı mecrada olduğu için oyun içi bir yaptırımı yok .
-
İnsanla hayvanı ayıran şey akıldır kardeşim.
bu akılsız insanlarla birebir diyaloga girmekte akılsızlıktır.
asosyal hayatını bilgisayar başına adamış tabiri caizse boşa geçmiş bir ömüre sahip bu mahlukat grubundaki insanlarla
muhabbet, sohbete girmek insanın kendine yaptıgı en büyük hakarettir.
ben nacizane görüşümü belirtiyorum, oyunda görmek istemedigimiz muhabbetler diye
KİMSENİN CİNSEL TERCİHİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ LAKİN BU DURUM BİZİ İLGİLENDİRMİYOR DİYE
TERS CİNSELLİGE SAHİP ARKADAŞLAR OYUN İÇİNDEN FLOOD GEÇMEMELİ BEN YÖNETİMİN GEREGİNİ YAPACAĞINI DÜŞÜNEREK BU SS'İ PAYLAŞMIŞ BULUNUYORUM.
-
Yamuk Kafalı Korhan ve Kel Kafalı iStFatihi

Şeytan Kulesinin önündeki savaşın videosunu atın yavrum bu attıgınız video adamların maradonda en son sizi kovaladıgı yer baktılar siz alandan çıkmıyonuz gittiler

Adamlar gittikten sonra 3 4 kişiyi tutmuşlar savaş videosu diyede buraya atmışlar
ACİZLİK : ReDeMPTioN

-
-
Biraz geç geri dönüş yapıyorum bunun adına özür dilerim

Var ol Kardeşim..
-
Ayrıca oyun içi rakip olsak yada her hangi bir şekilde kavgalı olsakta ben bu konu da her zaman seninleyim.
Allah vergisi alay edilecek bir konu değildir.
-
İstanbul Fatih bölgesinde sağanak yağmur diye açılan bu konuda [ iStFaTiHi ] Kardeşimize KEL ve KÜÇÜK boylu oldugu için kasten onun adına açılmış sayıyorum ve bu konuyu açan arkadaşa yakıştırmıyorum.
Kişinin Fiziki yapısı bizi kesinlikle ilgilendirmemeli biz oyunun gerçekten oyun tarafında olmalıyız.
İtham ettigin şekilde [ iStFaTiHi ] nickli kardeşimizin küçük boylu ve kel olması bizi ilgilendirmemeli. Rica ediyorum bu konuyu silelim
vsauronnN
-
1. Afk Hesaba vurdugun damageyi atma canım kardeşim savaşırken vurdugun damageyi at bu
2. TeekSura Nickli Korhan kardeşimiz , seviyorsun sevmiyorsun muhabbeti senin zamanında bu serverde beni sevmiyorlar diye aglamandan kaynaklı seninle geçtiğimiz dalga dümendir
tamam seninle yaşıt olabiliriz ama sen bazı şeylerde çok duygusalsın ve ciddiye aldıgın için o muhabbetide ciddiye almışsın

-
AFK Hesaba 80 K Kritikle tek atmış bu minik kardeşimizi tebrik ediyorum

-
-
mzh47o0.jpg - Hızlı ResimBu görsel, Hızlı Resim'e 15 Mart 2026 tarihinde yüklendi, 1920×1017 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: mzh47o0hizliresim.com -
-
1 Kere yatmış olsam kurban keser bayram ilan edersin 3 kere kestin ve video almadın öyle mi gayet mantıklı bir açıklama kardeşim benim