BAK GELİYO 97 KE ÇEK ÇEK :D

• Sen ve zeyl o loncanın en zayıf halkalarısınız o bahsettiğin damageleri agilede filan atmışsındır çünkü sende onu yapacak Çar yok şimdi gidin lonca liderinize ve Ercan abinize söyleyin ha birde Mahsun var tabi aranızda delikanlı olan o 3 kişi taşıyor loncayı yoksa sizden hiç bir cacık olmaz Göktuğ kardeş ayrıca hitaplarınıza dikkat edin elinkini görmeyen kendininkini balta sapı sanırmış beynim var diye gezme sokaklarda

Agilede seni kesip elinden bos aldığımı halen unutmamışsın - damagelere gelince 1. lonca savaşı 2-3 hidra önü toplu savaşlarda istersen akşam evdeki pc den yükleyip atabilirim. Okları beynine beynine vurmuştum o hasarlardan sonra senin beyin cerrahisine muayene olman gerektiğini bildirmiştim ama biraz söz tutman lazım ileride daha büyük sıkıntılar yaşayacaksın.

• 10 Kere savaştıysak 10 unda da yenildiniz bi kere de tebrik etmediniz. Burada saygı edebiyatı yapıyorsunuz. Engin yaşını başını almış adamsın patlak olmayan kalkanı patlak diye yalan söyleyip satmaya çalışıyorsun 3 kuruşluk adamsın senin hiç konuşmaya hakkın yok. Oldplayer sen iftira atacağına önce bi satıp tr ye geçtiğini tr de barınamayınca tekrardan illegal alıp dizebildiğini anlat bi 😂😂 Allah herkese düşmanının karakterlisini nasip etsin.

#dengimizdeğilsiniz

Abuk subuk konuşma birader. Ne zamandır, belki yıllardır savaşır, sonunda herkes birbirini tebrik eder dağılırız biz. Bunu andromeda biliyor. Seni tebrik etmedik çünkü savaşlarda bir icraatini göremedik. Öyle olsaydı biz karakterli insanlarız tebriğimizi ederiz. Uzatma daha fazla iftiralarını kendine sakla.

• Agilede seni kesip elinden bos aldığımı halen unutmamışsın - damagelere gelince 1. lonca savaşı 2-3 hidra önü toplu savaşlarda istersen akşam evdeki pc den yükleyip atabilirim. Okları beynine beynine vurmuştum o hasarlardan sonra senin beyin cerrahisine muayene olman gerektiğini bildirmiştim ama biraz söz tutman lazım ileride daha büyük sıkıntılar yaşayacaksın.

Ne boş yaptin la Göktuğ yok beyin cerrahisi yok bilmem ne XD Sizden zamanında Hidrayi aldım diye ,sizi tura sokmadım diye bir dünya Discord dan küfürler eden ben değildim. Ama haklısın ozaman lazımdı 1kutu bile demi :))) ? Yani demek istediğim yok o böle yok şu şöle diye uzatmayın. Neyse ne , savaş oyunu savaşırız, keseriz yada kesiliriz.

• Abuk subuk konuşma birader. Ne zamandır, belki yıllardır savaşır, sonunda herkes birbirini tebrik eder dağılırız biz. Bunu andromeda biliyor. Seni tebrik etmedik çünkü savaşlarda bir icraatini göremedik. Öyle olsaydı biz karakterli insanlarız tebriğimizi ederiz. Uzatma daha fazla iftiralarını kendine sakla.

Abuk Subuk konuşanlar belli 10 saniyelik video atan kendini bi halt sanıyor. Senin icraatin ne çok merak ettim 10k space mi 😂😂 Hem laf atıyorsunuz hem de ağlanıyorsunuz 😂😂 azıcık adam olun. Çıktım konudan sorunu olanı dc de bekliyorum sesli de 😂😂 🦴🦴

• Ne boş yaptin la Göktuğ yok beyin cerrahisi yok bilmem ne XD Sizden zamanında Hidrayi aldım diye ,sizi tura sokmadım diye bir dünya Discord dan küfürler eden ben değildim. Ama haklısın ozaman lazımdı 1kutu bile demi :))) ? Yani demek istediğim yok o böle yok şu şöle diye uzatmayın. Neyse ne , savaş oyunu savaşırız, keseriz yada kesiliriz.

Sana kemik atan olmadı ama sen yırtık dondan çıkar gibi çıkmayı seviyorsun oyunda bilgisizken ercan dan bilgi alıp oyunu öğrenip ercan a düşman olan 1 kişisin muhattap dahi olmamak lazım seninle - Discorda ki mevzular hoşuna gitmiş ıslanmışsın belli bir ara müsait zamanda part 2 sini yaşatayım sana ozaman

• Sana kemik atan olmadı ama sen yırtık dondan çıkar gibi çıkmayı seviyorsun oyunda bilgisizken ercan dan bilgi alıp oyunu öğrenip ercan a düşman olan 1 kişisin muhattap dahi olmamak lazım seninle - Discorda ki mevzular hoşuna gitmiş ıslanmışsın belli bir ara müsait zamanda part 2 sini yaşatayım sana ozaman

Çocuğum sana kemik atan oldumuda burdan herkese cevap veriyosun lolipop

• Abuk Subuk konuşanlar belli 10 saniyelik video atan kendini bi halt sanıyor. Senin icraatin ne çok merak ettim 10k space mi 😂😂 Hem laf atıyorsunuz hem de ağlanıyorsunuz 😂😂 azıcık adam olun. Çıktım konudan sorunu olanı dc de bekliyorum sesli de 😂😂 🦴🦴

Kardeşim senin tipin gibi sesinde kötüdür ya hiç çekilmez şimdi yakışıklım xd

• Sana kemik atan olmadı ama sen yırtık dondan çıkar gibi çıkmayı seviyorsun oyunda bilgisizken ercan dan bilgi alıp oyunu öğrenip ercan a düşman olan 1 kişisin muhattap dahi olmamak lazım seninle - Discorda ki mevzular hoşuna gitmiş ıslanmışsın belli bir ara müsait zamanda part 2 sini yaşatayım sana ozaman

Valla ben herzaman müsaitim seversin tele k zlik yapmayı ama benle konuşmadan önce bir sirke mirke içte sesin kalınlaşsın önce senin, çok ciddiye alamıyorum seni kusura bakma. He bu arada lafı Ercanada dallandırmışsın adam donunda kavansitlerle gezerken ben Yoharada savaş veriyordum KovalaGelsin loncası ile. En azından Ercan sahada idi :) Ya sana ne demeli kutu peşilerinde koşan ben değildim. Şu oyunda belki bendende eskisindir ama seni savaşlarda hiç karamböle girerken bile göremedim. Ama doğru ruhuna işlemiş sende haklısın.

• Valla ben herzaman müsaitim seversin tele k zlik yapmayı ama benle konuşmadan önce bir sirke mirke içte sesin kalınlaşsın önce senin, çok ciddiye alamıyorum seni kusura bakma. He bu arada lafı Ercanada dallandırmışsın adam donunda kavansitlerle gezerken ben Yoharada savaş veriyordum KovalaGelsin loncası ile. En azından Ercan sahada idi :) Ya sana ne demeli kutu peşilerinde koşan ben değildim. Şu oyunda belki bendende eskisindir ama seni savaşlarda hiç karamböle girerken bile göremedim. Ama doğru ruhuna işlemiş sende haklısın.

Belliki Sözlerim ağrına gitmiş destansı yazılar yazmışsın komik çocuksun gülüyorum herkes herkesi cok iyi biliyor sen merak etme senin aklından geçirdiklerini ben altımdan geçirdim öpüyorum gözlerinden ;);)

• Belliki Sözlerim ağrına gitmiş destansı yazılar yazmışsın komik çocuksun gülüyorum herkes herkesi cok iyi biliyor sen merak etme senin aklından geçirdiklerini ben altımdan geçirdim öpüyorum gözlerinden ;);)

Canın mı sıkıldı aslanım :) Gerçekler ağır geldi galiba neyse sana bu kadar prim yeter. Öptüm alnından. ;)

• Abuk Subuk konuşanlar belli 10 saniyelik video atan kendini bi halt sanıyor. Senin icraatin ne çok merak ettim 10k space mi 😂😂 Hem laf atıyorsunuz hem de ağlanıyorsunuz 😂😂 azıcık adam olun. Çıktım konudan sorunu olanı dc de bekliyorum sesli de 😂😂 🦴🦴

Canın kemik yemek istediyse bende var ama kıkırdak bu kenik değil daha iyi olur sert seviyorsanda sertleştirmek sana kalmış rakip loncanın vasıfsız çocuğusun sen o loncada son söz hakkı senindir zurnaın son deliği seni

ꀘꋬ꓄ꋬꂚꋬ

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!