Seni Videoya koş gel Kim kimin neresine veriyor bakalım aslan parçası ...
Tamam dar şortli
Tamam dar şortli
Elinde Hasar videosu olmayınca kendini bunlarla mı avutuyorsun sen ufaklık ![]()
Elinde Hasar videosu olmayınca kendini bunlarla mı avutuyorsun sen ufaklık
Tunoş ben lafımın arkasında durup attım videonu delikanlı olmayıp silmeyen sensin ![]()
Alico bekliyorum çar burda oyun burda ![]()
Alico bekliyorum çar burda oyun burda
maradondayım bekliyorum şuan
maradondayım bekliyorum şuan
ya 100k atamazsın alico sen koyuyorsun ortaya ![]()
ya 100k atamazsın alico sen koyuyorsun ortaya
Bu ağlamaların sebebini biliyorum tunoş ![]()
Bu ağlamaların sebebini biliyorum tunoş
Dağılın la hadi oyunda karı gibi dırdır ettiğiniz yetmiyo bir de burda yapıyonuz aw. Kadından betersiniz hııımmınaa ![]()
Dağılın la hadi oyunda karı gibi dırdır ettiğiniz yetmiyo bir de burda yapıyonuz aw. Kadından betersiniz hııımmınaa
Bir cümlenizde yok karı gibi, yok at kafası yok... tarzı argo gibi vb. kelimeler olmadan cümle kurmayı bilmiyor musunuz? meraktan sordum
İstersen Youtube üzerinden sana Türkçe hocası önerebilirim?
hepiniz birbirinizi yeterince kızdırdıysanız artık yorum yapmayalım isterseniz gençler. tamam oyundur keseriz kesiliriz ama bir tık abartıyorsunuz gibi geldi bana. çaya çorbaya davet etmeler, eğitim zorbalamaları, ücret ya da maaş gibi kelimeler hiç birimize yakışmııyor. Tunahan sana söylemiyorum bak yazan herkese söylüyorum.
hepiniz birbirinizi yeterince kızdırdıysanız artık yorum yapmayalım isterseniz gençler. tamam oyundur keseriz kesiliriz ama bir tık abartıyorsunuz gibi geldi bana. çaya çorbaya davet etmeler, eğitim zorbalamaları, ücret ya da maaş gibi kelimeler hiç birimize yakışmııyor. Tunahan sana söylemiyorum bak yazan herkese söylüyorum.
Ben bunları durduk yere yaptığımı düşünmüyorum sokak yüzü görmemiş veled , ananın ne demek olduğunu bilmeden youtube videosunun altında ana bacı yaparsa insanlar çayada davet eder çorbayıda yiyebilirsen gel derler engin bey ... Adres sorup bunu saçma sapan yere kullananlar düşünsün derler ...
Bu ağlamaların sebebini biliyorum tunoş
Neymiş alico ? ![]()
Ben bunları durduk yere yaptığımı düşünmüyorum sokak yüzü görmemiş veled , ananın ne demek olduğunu bilmeden youtube videosunun altında ana bacı yaparsa insanlar çayada davet eder çorbayıda yiyebilirsen gel derler engin bey ... Adres sorup bunu saçma sapan yere kullananlar düşünsün derler ...
Arkadaşla görüşmemizde ısrarla YouTube üzerinden küfretmediğini sizden biri ona küfrettiği için ona küfrettiğini söylüyor bence uzatmayalım Tunahan en nihayetinde oyundur stres atmak için giriyoruz bilgisayar kapandığında her şey bitiyor o yüzden bu kadar birbirimizin üstüne gelmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bizler de Nişantaşı’nda büyümedik sokağı da jargonunu sa iyi biliyoruz. Kutsal sayılanlar üzerinden yürümekten hepimiz vazgeçelim. Bir kere lonca savaşı yaptık üstüne müzik ıvır zıvır koyulmayan video da herkesin küfrettiği aşikar bir şekilde duyuluyor ebet kendi aramızda konuşurken bazen ağzımızdan kaçıyor ama aileci değerleri katmayın diye hem sizi hem de bizi uyarıyorum
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!