Rohan2 Erebor xKARSLIx 'dan Minik Bir Fragman... :)

• Keşke aciz ve zavallı takım arkadaşların da böyle karakterli şekilde efendi adabına göre Eline sağlık diyip konuyu böyle boş boş uzatmasalar. Savaş alanında Es diyip geçebiliyoken burada bu kin nefret ne anlamış değilim ama hiç sorun değil nasıl gelirsen öyle gidersin ben de Saygılar vesselam..

aciz ve zavallı olan sensın dostum sen mıllete baska konusup sonra gıdınce arkasından konusup nasıl benden fazla vurur dıye aglayan adamsın

• lycanla yediğin damage videoları yakın zamanda gelecek

95 Çiftel yapan lale düne kadar çöptün hala öylesin. Seni adamdan saymayıp ne safirde ne de pette lycan savunması diziyoruz. Bu kadar konunun dışında bi eziksin yani bunu da böyle bil IQsuz arkadaşım :)

• aciz ve zavallı olan sensın dostum sen mıllete baska konusup sonra gıdınce arkasından konusup nasıl benden fazla vurur dıye aglayan adamsın

Arkasından konuşuyon dediğin adama item dizmesini savunma dizmesini öğreten kişi benim Kısacası Ref1ectin Ustası Benim :) Benden Fazla vurabilir ee ne de olsa boynuz kulağı geçer demişler ;)

• Arkasından konuşuyon dediğin adama item dizmesini savunma dizmesini öğreten kişi benim Kısacası Ref1ectin Ustası Benim :) Benden Fazla vurabilir ee ne de olsa boynuz kulağı geçer demişler ;)

Sen cümle kurdukça sesli sesli gülüyorum, biraz daha yaz, çiz, bir şeyler anlat hadi; ben de keyifle okuyayım. :)

• 95 Çiftel yapan lale düne kadar çöptün hala öylesin. Seni adamdan saymayıp ne safirde ne de pette lycan savunması diziyoruz. Bu kadar konunun dışında bi eziksin yani bunu da böyle bil IQsuz arkadaşım :)

Buna gelecek olursak sen beni eğlendirmekle yükümlüsün ve eğlendirmeye devam edeceksin, çünkü başka bir işe yarayıp yaramadığın şu an belirsizken en azından bilgisayar başında oturup beni güldürmek gibi net ve talimatlı bir görevin var, sana verdiğim görevden vazgeçme ve devam et...

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!