evet biliyorsunuz arkadaşlar kırmızı bayrakta yeni bir lonca girişiminde bulunan 2 lider benim kasabın altında döner oluyorlar
İyi seyirler
evet biliyorsunuz arkadaşlar kırmızı bayrakta yeni bir lonca girişiminde bulunan 2 lider benim kasabın altında döner oluyorlar
İyi seyirler
Kızın fotoğrafı Dubai'deyse bizden birileri götürmüş onu
Yani kötü olmuş, moruk, kurabiye gibi yemişler onu
Kızın fotoğrafı Dubai'deyse bizden birileri götürmüş onu
Yani kötü olmuş, moruk, kurabiye gibi yemişler onu
Zevzeklik yapma abiniz kurabiye oldu 😁
sürekli tek atmaktan sıkılmadın mı bu ezişkolara
akşam gelecek videoyu izle de kim kurabiye olmuş görürsün loncanın orman kaplanı 😂😂🤫
Artık sırtını dayayacak bi abin kalmadığını görüyoruz😁
Dün 3 lonca bir olup kaçarken ki videonuzu atayım mııı
Artık sırtını dayayacak bi abin kalmadığını görüyoruz😁
5dakikalık videonda 3 parti var ve 3ünde hem dönüşüm hem beceri hemde düz atak yiyerek dayak yiyorsun ve utanmayıp bide evcil hayvanınla kaçıyorsun😂😂
Burada yorum yapması gereken yasin ve emrullahtır. Emrullah ya da yasin olmadan betondan çıkamayan çocuk yani zurnanın son deliği burayı kirletiyor. Belki de hayatındaki en iyi damageyi attı ona övünüyor. Önce bi gidin elit bir kaç item ayarlayın sonra gelin aslanım siz bizim kalibremiz değilsiniz canın kurabiye istiyorsa bizim buranın leblebili kurabiyesi meşhur göndereyim afiyetle ye sonra biraz çaba göster Ep yükle Çarına iki item al
Normal halinle yapabileceğin hiç bi şey yok zaten bu konuda tebrik ediyorum dönüşümle hasarlar vurmaya devam et 😁
Normal halinle yapabileceğin hiç bi şey yok zaten bu konuda tebrik ediyorum dönüşümle hasarlar vurmaya devam et 😁
kanka seni videoda 3 kez kesiyorum 1 dönüşüm 1 skill 1 düz ne anlatıyon tek yarı becli okunla bana meydan mı okuyabileceksin 3v1 atıyorum videoda hepinizi paspas ediyorum
Bu çocukta akıl eksikliği var bu yorum yazınca cevap vermemek lazım teklifim hala geçerli kardeş 17 level Çarımla kafa kafaya değiştim senin çarı nesne senden ama o kadar etmiyor çarın
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!