aile değere hakaret
-
MeLoDy -
13 Kasım 2024 17:44 -
Kapalı
-
-
bu bir hakaret degildir ses tanıdık geldi senmişsin dedi bende tanıdık geldi deyince anandır belki dedim bi hakaret göremedim burada neye bu kadar agladın ki
-
lan melodi sende kendin kaşınıyorsun sonra buralarda ağlıyorsun boş adam
-
bu bir hakaret degildir ses tanıdık geldi senmişsin dedi bende tanıdık geldi deyince anandır belki dedim bi hakaret göremedim burada neye bu kadar agladın ki
sana günlük hayatta böyle şeyler diyebilirler normal karşılayabilirsin ama çoğu kişi senin bu dediğinin ne manaya geldiğini iyi biliyolar kurallar ortada okuyup gelirsen daha iyi olur buna karışacak vasfa sahip değilsin
-
ben hakaret etmedim sadece ben değilim farklı bi kişidir dedim
-
Net hakaret var burda ima felan yok arkadaşlar reel hayatta karşınıza geçip size bu şekil bir laf konuşacak olsa kan dökülür siz neyin tartışmayı bırakın bu bir hakerettir ve cezası olmalıdır ayrıca andromeda ekibi kendi adamınızı burda savunmayın "Melody" savunduğum için buraya gelmedim rastgele önüme çıktı forumda eski konulara bakıp çıkmak istemiştim ama burda gezerken haksızlık yapıldığını farkettim Adminimiz gerekli gördüğü an cezai işlem gerekiyorsa uygulayacağından hiç şüphem yok teşekkürler iyi forumlar dilerim herkese.
-
attğımız görmezdenmi geliniyor yoksa karşı tarafa cezai işlem uygulamıyormusunuz 15 saat'tir cevap vermediniz hakarete izin veriyorsanız bidaha konu açmiyalım
-
ben orda hakaret ediyosam o zaman sende beni kast ederken bana hakaret ediyosun demek oluyo sana da cezai işlem uygulanamsı gerekiyor...
-
Gerekli kontroller sağlanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
İyi akşamlar dileriz -
ben orda hakaret ediyosam o zaman sende beni kast ederken bana hakaret ediyosun demek oluyo sana da cezai işlem uygulanamsı gerekiyor...
İyi akşamlar dileriz
süper game adminim gerekli kontrolleri yaparken benim yorumumuda göz önünde bulundururmusunuz orda birini kast ederken hakaret ediyorsam bu şahısta beni kast ederken bana hakaret ediyo demek oluyo o halde onada cezai işlem uygulanması gerekiyo...
-
süper game adminim gerekli kontrolleri yaparken benim yorumumuda göz önünde bulundururmusunuz orda birini kast ederken hakaret ediyorsam bu şahısta beni kast ederken bana hakaret ediyo demek oluyo o halde onada cezai işlem uygulanması gerekiyo...
Hayatimda bu kadar KARAKTERSIZ bir sahis görmedim vesselam. Ulan hem olaya adamın Anasini katiyosun hemde normalleştirmeye calisiyosun. Yetmemiş gibi polemigi burdan devam ettiriyorsun seni hala neden o loncada ya da bu swda tutuyorlar pes.
-
Hayatimda bu kadar KARAKTERSIZ bir sahis görmedim vesselam. Ulan hem olaya adamın Anasini katiyosun hemde normalleştirmeye calisiyosun. Yetmemiş gibi polemigi burdan devam ettiriyorsun seni hala neden o loncada ya da bu swda tutuyorlar pes.
bunlar yine yeni hesap acıp ayıp tutmaya basladılar kaç tane daha yeni forum hesabı acıcaksınız fırıldaklık yapmayın ana hesabınızdan yazın
-
İyi akşamlar dilerizemre adminim kontrol biraz daha
sürecekmi merakla bekliyoruzda
-
bunlar yine yeni hesap acıp ayıp tutmaya basladılar kaç tane daha yeni forum hesabı acıcaksınız fırıldaklık yapmayın ana hesabınızdan yazın
1. Uyarı devamında form hesapların ve oyun hesapların kapatılır [CoMa] - ExorcisT
😉
Bana uyari atmadan once bu mahlukatin yukarda yazdiklarina bakin kufur. Kufur etmiyorum suan.
-
ben hakaret etmedim sadece ben değilim farklı bi kişidir dedim
Sokratesin savunmasina taş çıkartır😄
-
1. Uyarı devamında form hesapların ve oyun hesapların kapatılır [CoMa] - ExorcisT
Oyun içi gerekli ceza verilmiştir, Forum üzeri 1. Uyarı [CoMa] - ExorcisT
-
Vega
15 Kasım 2024 11:53 Konuyu kapattı. -
Konu üzerinde bir cok hakaret görülmesi üzerine uyarılar verilmiş ve konu kapatılmıştır oyun içi gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Bu konu haricinde farklı konularda atışmalar görülmesi üzerine devamı yaşanırsa Her iki tarafta cezai işlem uygulanacaktır.
[CoMa] - ExorcisT
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!