murat2534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
uçan sinek melody
-
1. Uyarı devamında form hesapların ve oyun hesapların kapatılır [CoMa] - ExorcisT
Oyun içi gerekli ceza verilmiştir, Forum üzeri 1. Uyarı [CoMa] - ExorcisT
-
Hayatimda bu kadar KARAKTERSIZ bir sahis görmedim vesselam. Ulan hem olaya adamın Anasini katiyosun hemde normalleştirmeye calisiyosun. Yetmemiş gibi polemigi burdan devam ettiriyorsun seni hala neden o loncada ya da bu swda tutuyorlar pes.
bunlar yine yeni hesap acıp ayıp tutmaya basladılar kaç tane daha yeni forum hesabı acıcaksınız fırıldaklık yapmayın ana hesabınızdan yazın
-
ben orda hakaret ediyosam o zaman sende beni kast ederken bana hakaret ediyosun demek oluyo sana da cezai işlem uygulanamsı gerekiyor...
Gerekli kontroller sağlanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
İyi akşamlar dileriz
süper game adminim gerekli kontrolleri yaparken benim yorumumuda göz önünde bulundururmusunuz orda birini kast ederken hakaret ediyorsam bu şahısta beni kast ederken bana hakaret ediyo demek oluyo o halde onada cezai işlem uygulanması gerekiyo...
-
ben orda hakaret ediyosam o zaman sende beni kast ederken bana hakaret ediyosun demek oluyo sana da cezai işlem uygulanamsı gerekiyor...
-
ben hakaret etmedim sadece ben değilim farklı bi kişidir dedim
-
bu bir hakaret degildir ses tanıdık geldi senmişsin dedi bende tanıdık geldi deyince anandır belki dedim bi hakaret göremedim burada neye bu kadar agladın ki
-
gerçekten tebrik ediyorum erebor erebor olalı böyle film görmedi

-
bunu öncelikle ailevi değerlere hakaret eden takım arkadaşlarına söylesen daha güzel olmaz mı ufuk bey

-
yönetimi bu tarz suçlamalarla itham etmeniz ne kadar doğru bilemedim sayın avşareli size sesleniyorum bu arkadaşların bu tarz itthamları yüzünden yeni gelecek oyuncuda yönetim taraf tutuyo vs muhabbetleri yüzünden oyuna baslamaktan vazgeçiyorlar bence bu tarz iftira ve ithamlara da ban getirilmesi lazım saygılar herşey rohan için
-
adam bildiğin tüküre tüküre s..... saplamış adamlara