klasik toxic metin2 kitlesi her yerde aynı forumda bile
HeMan tarafından yazılan gönderiler
-
-
merhabalar bu da diğer video 'nun devamıdır 2. video da görüldüğü üzere ailevi değerlerime ağır küfür hakaret ediyor oyuncu lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum herkese iyi forumlar dilerim..
-
selamlar video da görüldüğü üzere bu oyuncu bana iftira atıyor genel chat' ten hiç bir şekilde birşey yazıp göndermediğim ve herhangi bir eşya yansıtmayıp paylaşmadığım halde beni hırsızlıkla dolandırıcılıkla suçluyor lütfen gereğinin yapılmasını rica ederim herkese iyi forumlar dilerim...
-
veled çocuk demek hakaret değil ki bu konudan birşey çıkmaz herkese iyi forumlar dilerim.
-
adam hala oyunda şaka gibi yine ana avrat sövüyor bana Revelations inanılmaz ya
-
Durduk yere mi loglara bakılsın lütfen yönetici arkadaşlar bence bunun öncesi vardır..
Not; iki kişiyide tanımıyorummm
kendimi bilmesem sana iki çift laf söylerdimde neyse bunun yeri burası değil, kimsen tanımıyorum ama bana sakın bulaşma!! ayrıca Melody'nin konusundan atlayıp buraya gelmende enteresan derecede şaşırtıcı
kimsin necisin bilmiyorum ben seni tanımam etmem görmüşlüğümde yoktur şunu demeye çalışıyorum şayet klasik metin2 oyuncusu toxic kitlesinden değilsindir umarım eğer öyleysen sakın benle uğraşma atışma tartışma ben o şeylerin yolundan gitmem de öyle biride değilim o yüzden benimle sakın o tarz münakaşalara girme iyi forumlar. -
yok artık bunu da bilmiyorsan daha neler

-
Videoda görüldüğü üzere hiç bir sebep yokken birden bire bana mesaj attı ve çok ağır küfürler sarfetti gerekli işlemin yapılmasını rica ediyorum teşekkürler herkese iyi forumlar dilerim.
-
Net hakaret var burda ima felan yok arkadaşlar reel hayatta karşınıza geçip size bu şekil bir laf konuşacak olsa kan dökülür siz neyin tartışmayı bırakın bu bir hakerettir ve cezası olmalıdır ayrıca andromeda ekibi kendi adamınızı burda savunmayın "Melody" savunduğum için buraya gelmedim rastgele önüme çıktı forumda eski konulara bakıp çıkmak istemiştim ama burda gezerken haksızlık yapıldığını farkettim Adminimiz gerekli gördüğü an cezai işlem gerekiyorsa uygulayacağından hiç şüphem yok teşekkürler iyi forumlar dilerim herkese.
-
-
Merhabalar adminlerim saygılarımı sunarım öncelikle 3 farklı video da tek bir şahsın kendi kullanmış olduğu asıl hesabı, yan hesaplarından paylaşımları ve tarafıma attığı özelden mesajları bulunmaktadır; gereğinin yapılmasını arz ederim teşekkürler. Ayrıca ne olursa olsun hiç kimse haksız veya hukuksuz ya da kanıtsız yere iftiraya uğramamalıdır asla tasvip etmiyorum iyi forumlar dilerim herkese iyi oyunlar.
-
hayırlı olsun arkadaşlar bol şanslar hepinize
-
Merhabalar vdeoda görülüyor bu oyuncu bana hakaretlerine devam ediyor üst üste lütfen gerekli cezai işlemin yapılmasını rica ediyorum teşekkürler iyi forumlar dilerim..
-
Merhabalar videoda görüldüğü üzere bu şahıs diğer yançarlarından engellememe rağmen hakaret ve küfür etmeye devam ediyor lütfen gereğini yaparsanız sevinirim teşekkürler iyi forumlar dilerim...
-
Merhabalar videoda görüldüğü üzere bu oyuncu şahıs yanındaki sözde arkadaşıyla birlikte beni tahrik etmeye çalışıyor ayrıca hırsızlıkla suçluıyor beni iftira atıyor lütfen gereğini yaparsanız çok sevinirim teşekkürler iyi forumlar dilerim..
-
HAKKIMDA ATILAN İFTİRALAR VAR BENİ HIRSIZ OLMAKLA SUÇLAYIP AİLEVİ DEĞERLERİME KÜFÜRLER EDİYORLAR AYNI KİŞİLER CHATTEN SPAM GEÇİYOR ŞAHISLAR AYNI LÜTFEN DİKKATLİCE İZLEYİN GEREĞİNİ YAPACAĞINIZA İNANIYORUM TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR DİLERİM..
Part 1 :
Part 2 :
-
Merhabalar videoda herşey görünüyor bu oyuncu küfür etmeye başladı hakaretlerine devam edip sürdürdü lütfen gereğini yaparsanız sevinirim iyi forumlar teşekkürler..
-
özür diliyorum video bağlantısını eklemeyi unutmuşum buyrun :
-
Merhaba video da izlediğiniz üzere herşey görünüyor oyunu kendi üzerinden domine etmeye çalışıyor üstünede hakaret küfür ve tahrik içerikli mesajlarına devam ediyor bu hadsiz terbiyesiz oyuncuya lütfen gereğini yaparsanız çok sevinirim teşekkürler kolay gelsin iyi forumlar dilerim...
-
Kardeşim eline koluna sağlık ağzının payını çok güzel vermişsin bu zavallılar loncaca ekipçe böyle full karaları dizip 110 lwl çara ölüp ölüp diriliyorsa diyecek söz dahi bulamıyorum