Durduk yere mi loglara bakılsın lütfen yönetici arkadaşlar bence bunun öncesi vardır..
Not; iki kişiyide tanımıyorummm
Durduk yere mi loglara bakılsın lütfen yönetici arkadaşlar bence bunun öncesi vardır..
Not; iki kişiyide tanımıyorummm
lan melodi sende kendin kaşınıyorsun sonra buralarda ağlıyorsun boş adam
:dddddddddddddddddd
Dagrain kelebek gibi uçar arı gibi sokar.
Zeka bugu yaparken adama dalıp damageni videoya alıp paylaşmandan Dagrain'in dengi olmadığını kanıtlamış oluyorsun.
Hahahahhahahahahaaaaaaaaa çok haklısın hahahahaaaaaaaa
Tavsiyemdir ikiye bölünüp kendi kendinize rakip olun ağalar bu nedir yaw
Maşallahhh
Gerekli ayarlamalar ve düzenlemeler oranlarla ayarlanmıştır. Eğer ki iyileştirme ve farklı önerileriniz mevcut ise discordumuzda 'Öneri' kanalını kullanabilirsiniz.
Discord.gg/rohan2
İyi günler dileriz.
Sayın SUPER GAME ADMİNİM eğer ki her şeyi discord dan bildireceksek kapatalım forumu? ne dersin..
01.01.2024 13:05 İTİBARİ İLE OYUN BAKIMDA MI YOKSA BENİM İLE İLGİLİ BİR SORUN MU VAR?
BAKIMDA İSE OYUN BAKIMA ALINDIĞINDA VEYA BİR SORUN OLDUĞUNDA FORUM DA BAŞLIK İSTİYORUM.... ![]()
Merhaba,
Rohan2 genel sorunu simya + basması beni öldürüyor ve çıldırtıyor zaten bol bol atıyor + basma demeyin az atsın gerekirse geçsin yav neden zorluyor bende anlamıyorum... ![]()
evet hesabımın oto avının süresi bedavadan gitti ve benim değerli vaktim 3 deki bakımı bekledin 4-5-6 civarı birdaha atmışsınız tşkler
Merhaba,
Ticaret camında özellikle cor ve + basma ürünlerinde hesaplarının adını 2000 200 100 1000 gibi koyup ve yang kısmına 2000 yazıp 1 adet coru 40 wona atmışlar dalgınlıkla insanlar alabilir ve bu farmcı emekci adamın wonu hırsızlara geçebilir önlem alınmasını rica ederim ve yönetici arkadaşların bu kişiler hakkında işlem yapmasını arz ederim efendim
![]()
VALİNOR GİRİŞŞ YAPAMIYORUMM
OYUNA GİREMİYORUM Bİ SORUN MU VAR?
merhaba,
Valinor sunucumuzda balıkçılık etkinliği aktif durumda. Oyuncunuz olaraktan bende katılmak istedim fakat F6 dan açtığım balık botu penceresini ilk defa kullanıyorum ve süre ayarını yapmadım. En iyi süre ayarı hangisi veya hangi balıkları tutmak için hangi süreye ayarlıyoruz. Ve tutabileceğimiz balıkların listesi olan bir yer konu var mı? Konu hakkında desteğinizi rica ederim...
İyi forumlar...