Kesemediği için ancak bunu yapar :)
-
lorke -
8 Kasım 2024 20:45 -
Kapalı
-
-
-

Merhaba, lütfen ilgili bildirimleri site ticket veya discord destek sistemi üzerinden gönderin. 5-10 saniye kısa video almanızı rica ederiz.
-
AvşarEli Atmamız birşeyi değiştirmiyor bu küfür ve hakaretleri edenlerin arkadaşları ne yazıkki yönetim ekibinde ne yapalım şikayetlerimizi düşmanlarımıza mı iletelim burdan yazmakda arıyoruz çaremizi
tarafsız olmaları gerektiğini sizlerde hatırlatırsanız seviniriz. Erebor oyuncusu bu durumdan müzdarip durumda şuan -
AvşarEli Atmamız birşeyi değiştirmiyor bu küfür ve hakaretleri edenlerin arkadaşları ne yazıkki yönetim ekibinde ne yapalım şikayetlerimizi düşmanlarımıza mı iletelim burdan yazmakda arıyoruz çaremizi
tarafsız olmaları gerektiğini sizlerde hatırlatırsanız seviniriz. Erebor oyuncusu bu durumdan müzdarip durumda şuan+99 avşar adminim
-
AvşarEli arkadaşların güncellemelerden bile haberleri var bizde merakla bekliyoruz neler gelecek diye
yönetimin kendine bir reset atması ve tarafsız (mış) gibi davranmasını bekliyoruz . -
oyunu kurallarına göre oynadığınız zaman hiçbir şekilde yönetimle bir sıkıntınız olmaz.Forumda kurallar yazıyor kurallara uyalım lütfen.
-
yönetimi bu tarz suçlamalarla itham etmeniz ne kadar doğru bilemedim sayın avşareli size sesleniyorum bu arkadaşların bu tarz itthamları yüzünden yeni gelecek oyuncuda yönetim taraf tutuyo vs muhabbetleri yüzünden oyuna baslamaktan vazgeçiyorlar bence bu tarz iftira ve ithamlara da ban getirilmesi lazım saygılar herşey rohan için
-
tarafsız olmaları gerektiğini sizlerde hatırlatırsanız seviniriz. Erebor oyuncusu bu durumdan müzdarip durumda şuanİlgili karakterler incelendi, takımımızla bir ilgili yok oyuncunun. Diğer bir durum ise oyuncunun nickini dahi zor okuduk attığınız görsel silinmiş. Yukarıda ilettiğim şekilde lütfen bildirimlerinizi yapın, video kaydı almayı unutmayın. Diğer bir husus ise bir daha bu şekilde ithamda bulunur ve asılsız çıkarsa cezai işlem size uygulanır.
-
discordun kapalı olduğu bir ülkede vpn ile giriş yapmadığımdan bilemiyorum ve taktığınız lakaplar bile hakaret içerikli yazık valla yaşınızın adamı olun diyecem de onada bir kılıf bulursunuz

-
İlgili karakterler incelendi, takımımızla bir ilgili yok oyuncunun. Diğer bir durum ise oyuncunun nickini dahi zor okuduk attığınız görsel silinmiş. Yukarıda ilettiğim şekilde lütfen bildirimlerinizi yapın, video kaydı almayı unutmayın. Diğer bir husus ise bir daha bu şekilde ithamda bulunur ve asılsız çıkarsa cezai işlem size uygulanır.
murat denen kullanıcı burada bile hakaretle başlıyor cümleye buna nasıl bir cezai işlem olmalı ?
-
murat denen kullanıcı burada bile hakaretle başlıyor cümleye buna nasıl bir cezai işlem olmalı ?
Kullanıcının mesajları silindi zaten, devamı halinde forum üzerinden cezai işlem uygulanır.
-
Kullanıcının mesajları silindi zaten, devamı halinde forum üzerinden cezai işlem uygulanır.
heh işte demek istediğim de bu
sürekli hakaret ve küfürlere mağruz kalıp mesajlarının silinmesini değilde daha ciddi bir cezai işlemi anında bekliyoruz bundan şikayetçi arkadaşım çok ve sürekli tahrik peşindeler anlayış bekliyoruz -
bunu öncelikle ailevi değerlere hakaret eden takım arkadaşlarına söylesen daha güzel olmaz mı ufuk bey

-
valla canım benim şikayetçi olduğun kim var ise aynı şekilde video alıp banlanttırmanı tavsiye ederim sonuçta herkes için geçerli bu kurallar kimse burada küfür yemeye aç değil
-
heh işte demek istediğim de bu
sürekli hakaret ve küfürlere mağruz kalıp mesajlarının silinmesini değilde daha ciddi bir cezai işlemi anında bekliyoruz bundan şikayetçi arkadaşım çok ve sürekli tahrik peşindeler anlayış bekliyoruzZaten bu durumlara izin vermemek adına hiç bir sunucunun sınırsız yasak vermediği küfürleri bu kapsama aldık. Fakat kendi işinize geldiği gibi her şeyi evirip çeviriyorsunuz, bu da sabrımızı zorluyor.
Topluluk Ceza Yönetmeliği: https://rohan2.global/GameRules/
Genel Kullanım Şartları: https://rohan2.global/gis.html
Yukarıda belirttiğim gibi öncelikle kurallara uygun şekilde bildirimlerinizi yapın. Gereksiz uzamaması adına konu kapatıldı. -
AvşarEli
9 Kasım 2024 21:13 Konuyu kapattı.
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!