KARTALIRIMHA
-
LUNOR -
7 Haziran 2026 12:32 -
Kapalı
-
-
Bazı arkadaşlar dua etsin benim sayemde hesapları adam oldu, çok fazla ötmeyin papağan gibi

-
-
-
ADAM DENİZ BAYKAL GIBI İFSALANDI :DDDDDD
-
Rezilliğe bak
adamın sürekli ifşası çıkıyo
tombişim sayemizde canavar kartını yaptı büyüdüde kafa tutar olmuş 
-
Rezilliğe bak
adamın sürekli ifşası çıkıyo
tombişim sayemizde canavar kartını yaptı büyüdüde kafa tutar olmuş 
Bir tanesi de sorsan zengin, 10 yıldır çar dizicek aslan parçası

-
Yoruma bile gerek yok; bize düşman olan kişi bile farkında olmadan fanlık yapıyor.
-
-
250K YERİMHA ( KRİTİKSİZ )
-
250K YERİMHA ( KRİTİKSİZ )
yemeğe alışkın tombişim

-
-
korkudan bana ağzını açamıyordun hayırdır gelene geçene knka buro diyip yalamaya devammı ver numaranı adres at bana aslan parçasını göstereyim sana
ben oyunu bıraktım iyi veya kötü desteğe geldim beyinsiz aklınız çalışmıyor defalarca yazdım bunu
Can sen kimsin de senden korkucaz bilader neyin hayal dünyasını yaşıyorsunuz siz lonca olarak ya hahaha hadi git işine random adamsın
Bırakmasaydın oyunu bana mı bıraktın ? -
-
He ayrıca lonca işi yardımlaşma yok diyip te ben ağlamadım senin gibi sen ağlayıp kendin gemileri yaktın o günleri de unutma bilader.Madem item dizebilecek paran var bunun lafını etmezsin şahsen ben hiç bir zaman bunun lafını etmedim çünkü dizebilecek gücüm vardı olmayana da az biraz destek çıkmışımdır.Çok boş çarsın vesselam.Senle muhattap olmuyorum daha da çok alınmaya değmezmişsin gördük

-
ver adresini boş gavara yapma lan tipsiz çocuk
Maradon çemberinden çıkabilirsen söz vericem sana özelden sarı papatya

-
He ayrıca lonca işi yardımlaşma yok diyip te ben ağlamadım senin gibi sen ağlayıp kendin gemileri yaktın o günleri de unutma bilader.Madem item dizebilecek paran var bunun lafını etmezsin şahsen ben hiç bir zaman bunun lafını etmedim çünkü dizebilecek gücüm vardı olmayana da az biraz destek çıkmışımdır.Çok boş çarsın vesselam.Senle muhattap olmuyorum daha da çok alınmaya değmezmişsin gördük

ulan kafir vatan haini seni kim varsa epten tut iteme destek verdim androyla 5ws10 20ws10 savaştık dayak attık dayak yedik her şekilde dolu dolu girdim sen ne anlatıyorsun gülüyorum A:SDSADADASDADADA
kimin bişiye ihtiyacı varsa elimden geldikce destekledim verdiğin yanlış infolar kendin gibi çirkin infolar neyse beni bilen biliyor kimlere düştük ne hallere düştük tipe bak az
adres versene zenginliği göstercem ben maddi olarak -

boş yapma yalaka seni buroooo knkağğğğ knkağğğğ şalak ağız seni yalamaya devam et şapur şupur
-
boş yapma yalaka seni buroooo knkağğğğ knkağğğğ şalak ağız seni yalamaya devam et şapur şupur
senin gibi insanları hayatıma almıyorum işten atıyorum yalamaya devam et
-
ulan kafir vatan haini seni kim varsa epten tut iteme destek verdim androyla 5ws10 20ws10 savaştık dayak attık dayak yedik her şekilde dolu dolu girdim sen ne anlatıyorsun gülüyorum A:SDSADADASDADADA
kimin bişiye ihtiyacı varsa elimden geldikce destekledim verdiğin yanlış infolar kendin gibi çirkin infolar neyse beni bilen biliyor kimlere düştük ne hallere düştük tipe bak az
adres versene zenginliği göstercem ben maddi olarakAynen kardeşim kesin yaşanmıştır bu
Vatan haini ve kafir diyor laflara bak
Beni kendinle karıştırma hadi samsuna benzemez buralar geldiğinle kalırsın, öpüyorum seni abicim sana bol şans çarı dizince haber et bize 
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!