Andromedayı Yalamaktan Ağzın Genişledi yeter artık ![]()
Sahte dostluklar
-
-
Andromedayı Yalamaktan Ağzın Genişledi yeter artık

Anromeda zaten benim eski ekibim abilerine sor

-
Anromeda zaten benim eski ekibim abilerine sor

hee yabancıyı yalıyacağıma eski ekibimdekileri yalıyorum diyorsun yani Anladım... Farklı lezzetler ararsan haber et

-
ben ve teksura vs sen devileye raven ?
Atsu herzaman hazıiriz bizde karşı taraf cacık.
-
hee yabancıyı yalıyacağıma eski ekibimdekileri yalıyorum diyorsun yani Anladım... Farklı lezzetler ararsan haber et

redep lezetli heralde bu kadar chat yaptığına göre burda yalayan varsa sensindir kardeşim emin ol
-
redep lezetli heralde bu kadar chat yaptığına göre burda yalayan varsa sensindir kardeşim emin ol
Burdanda yaladıkların olmuş galiba
lezzetli oldugunu belirttiğine göre -
Burdanda yaladıkların olmuş galiba
lezzetli oldugunu belirttiğine göreokuma yazma varmı herhalde diyoz
-
Sihinbou 2 gün önce arkandan küfür ediyordu şimdi ittifak oldunuz dicdaör desen ayrı bi alem anlamadım bu nasıl bir sevgi sizdeki
5 lonca birleşip sonra bunu söylemen akıl sağlığının yerinde olmadığını gösteriyor Yas yass glee

-
güzel kesitler yasin emeğinize sağlık
-
Aynen 12 YE 20 25 GELDİLER ESKİ DÜŞMANLARI DOST EDİNDİLER

20 25 kişi hiç bir zaman olmadık onu siz attığınız videolarda ki hidra önü ve şeytan kulesinde gösterin bizim max 10 12 arası en en en fazla 15 kişi çıkar savaşan oda çözmecilerle burda gelip de tribünlere oynamaya gerek yok 20 25 kişi 4 lonca birleşip karşımıza gelen sizsiniz.
-
Eline Emeğine sağlık kardeşim..
-
Seni şimdi hatırladım videonun sonunda kesilmemek için bizim gruba loncaya gelmeye çalışıyordun... Anlıyorum tutarsız bir çocuksun laf sokmaya çalışıyorsun kendince

-
kım 12 vs 20 gelmıs var mısın 50k epıne 5vs2 ?
Yerim sanmam
-
Yerim sanmam
Yerim*
-
Presçi vardiyasına başlamış eline sağlık
-
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!