Siz ittifak kurdunuz, biz üstünlük*. Sayı üstünlüğünün bir anlam ifade etmediğini bu konuda anlayacaksınız.

• Eline saglik cok guzel video olmus, isin traji komik tarafi, fark ettiyseniz zaten 2 vs 6 atiyoruz, Kari taraf belki daha fazla , birde utanmaz gibi yansitma hesabi getirmisler, gozleri gormeyen arkdasalar dakika 15:00 a zoom yapabilir :D Codex midir nedir carin adida nediyim yazik :thumbdown::(

• Eline saglik cok guzel video olmus, isin traji komik tarafi, fark ettiyseniz zaten 2 vs 6 atiyoruz, Kari taraf belki daha fazla , birde utanmaz gibi yansitma hesabi getirmisler, gozleri gormeyen arkdasalar dakika 15:00 a zoom yapabilir :D Codex midir nedir carin adida nediyim yazik :thumbdown::(

Yansıtma hesapları olmadan savaşa gelemezler :D

Biz aylarca 10a 4 10a 5 savaştık hic sizin kadar bunu dile getirmedik sayılara bu kadar takılmadık ağlıcaksanız oynamayalım

• Biz aylarca 10a 4 10a 5 savaştık hic sizin kadar bunu dile getirmedik sayılara bu kadar takılmadık ağlıcaksanız oynamayalım

Sen kendini o vurduğun 2 3 k spacelerle savaşta mı sanıyorsun? :D

Ayrıca bizim olayımız sayı olsa, son 3 dakikayı izleyince ne demek istediğimi anlarsın.

Sayı fazla olmasına rağmen yansıtmacı getiriyorsunuz. Taksici, halihazırda müşterin çıkmadan önce bu yazdıklarımı oku.

İyi işler, yollar riskli dikkat et <3

• Sen kendini o vurduğun 2 3 k spacelerle savaşta mı sanıyorsun? :D

Ayrıca bizim olayımız sayı olsa, son 3 dakikayı izleyince ne demek istediğimi anlarsın.

Sayı fazla olmasına rağmen yansıtmacı getiriyorsunuz. Taksici, halihazırda müşterin çıkmadan önce bu yazdıklarımı oku.

İyi işler, yollar riskli dikkat et <3

Bern herzaman Savaş meydanındayım senin gibi betona kusup da vur kaç yapmıyorum çık biraz dışarıda Savaş da erkekliğini görelim

• Belli belli oluyor bu kadar takmadınız ondan aldınızlar düşmüyor ben ağzındakini çıkardım Artık konuşabilirsin benden bu kadar👍👍

Bu kadar çaba, bu kadar kelime oyunu... Beni etkilemeye çalışırken harcadığın enerjinin yarısını kendi üslubuna harcasaydın, belki şu an karşımda muhatap alınacak biri olurdun. Şimdi direksiyon sallamaya devam et sana ilgi yok.

• Bern herzaman Savaş meydanındayım senin gibi betona kusup da vur kaç yapmıyorum çık biraz dışarıda Savaş da erkekliğini görelim

Yerse gec bire bire 8C ?? Istedigin car ile gelebilirsin. Gecenlerde agliyordun :D Sura savunmam yok diye, neyin savunmasi bu anlamadim?? Istedigin ep miktarina atarim WS cok guveniyorsan carina, delikanlisinya hani. Düüüt düüt :D :D

• Bern herzaman Savaş meydanındayım senin gibi betona kusup da vur kaç yapmıyorum çık biraz dışarıda Savaş da erkekliğini görelim

Yazım kurallarında yanlış yapman sinirlendiğini gösteriyor. Bu benim çok hoşuma gidiyor tırıtırırırırrın

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!