Bizim Olmadığımız Yerde En İyiler
-
-
kral okçuyu benden özendin son video girişini benden özendin biraz kendi kararlarını kendin ver derim kardeşim
bu kadar özendiğini belli etme -
kral okçuyu benden özendin son video girişini benden özendin biraz kendi kararlarını kendin ver derim kardeşim
bu kadar özendiğini belli etmeYasin bak ustan burda onu takip et şimdi
-
Yasin bak ustan burda onu takip et şimdis
Sen konuşma soner
-
bu kadar özendiğini belli etmeVideo hoşuna gitimi?

-
Video hoşuna gitimi?

KENDİNE ÖZGÜ OLURSA ÇOK DAHA İYİ OLUR BÖYLE TIRT
-
Eline Emeğine Sağlık..
-
eline sağlık güzel olmuş
-
kapıcı kızgın 😂
-
kapıcı kızgın 😂
Kapıcı Çöpleri temizliyor

-
Eline sağlık yasin
Beni neden videoya ekliyosun olum bilmiyomusun benim hesap efsun da gece gündüz

-
sonunda güzel komik bir video yapmış biri eline sağlık yasin
kel ve cüce olan istfatihi arkadaşımız azcık kudurmuş -
Eline sağlık güzel ezmişsin kardeşim. Bu daha başlangıç 2 nesneyle açığa vuranlara açıkda nasıl vuruldunu göster.
-
Öncelikle selamlar Jinvoo dan kaç k yiyorsun sen ben 147k sui yediğini duydum ama gerçek mi

-
Öncelikle selamlar Jinvoo dan kaç k yiyorsun sen ben 147k sui yediğini duydum ama gerçek mi

sen ful atak geze bilyomusun aslan parçası toplu vs de 49 yiyip arkana bakmadan kaçıyon atakta yakalasam neler olcak ki

-
eline sağlık güzel olmuş

-
Eline sağlık güzel ezmişsin kardeşim. Bu daha başlangıç 2 nesneyle açığa vuranlara açıkda nasıl vuruldunu göster.

-
sonunda güzel komik bir video yapmış biri eline sağlık yasin
kel ve cüce olan istfatihi arkadaşımız azcık kudurmuş
-
Eline sağlık yasin
Beni neden videoya ekliyosun olum bilmiyomusun benim hesap efsun da gece gündüz

-
sen ful atak geze bilyomusun aslan parçası toplu vs de 49 yiyip arkana bakmadan kaçıyon atakta yakalasam neler olcak
Ful atağa geçmeden 147k yiyosun ful atağa geçsem 500 yicen heralde o hasarları boş çarlara vuruyoruz biz ama sen bilirsin yas yas gleee

Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!