bazı arkadaşlara sınırsız ban yeterli gelmemiş.

• Aranızdakı mevzu nedir tam olarak bilmiyorum ama sanki birazda tahrik var gibi duruyor. Yat lan yere gibi kışkırtıcı kelımeler kullanılmış.

Cesaret, Yüreklilik, Atılganlık olmayan hiçbir dava başarıya ULAŞAMAZ.!
    -HAYAT KORKAKLARI AFFETMEZ.

Somebody has said that I'm dead, now know that the boss is back. |- 25.05.2019-| (BABAM İÇİN ÇOK KAN AKIYO )

https://www.blackhawk.com/

• adam gibi dursana yavrum kışkırtıcı değil aynen reis yorum yapmak için yorum yapma

Yorum yapmak için yorum yapmıyorum, Sunucu içerisinde birbirinize nasıl bir kin besliyorsunuz bu benim inan hiç umrumda dahi degil ben oyunuma bakarım stresimi atar çıkarım. Anladığım kadarıyla sunucu içerisinde mafyacılık oynuyorsun saga sola sataşarak isim nam rütbe sahibi olma hayalleri ile yaşayan bir oyuncusun. Sana tavsiyem bu yoldan ivedi bir şekilde dönmen ve saygı sevgi çerçevesinde sunucu içerisinde oyuncuların huzurunu bozmadan oynamandır. Onu bunu keserek video alarak bir isim sahibi olmak istiyorsun fakat bu şekilde isim nam sahibi olunmaz. Güzel ahlak kullandığın ve saygını bozmadıgın sürece namında olur isminde olur :thumbup:

Cesaret, Yüreklilik, Atılganlık olmayan hiçbir dava başarıya ULAŞAMAZ.!
    -HAYAT KORKAKLARI AFFETMEZ.

Somebody has said that I'm dead, now know that the boss is back. |- 25.05.2019-| (BABAM İÇİN ÇOK KAN AKIYO )

https://www.blackhawk.com/

• Yorum yapmak için yorum yapmıyorum, Sunucu içerisinde birbirinize nasıl bir kin besliyorsunuz bu benim inan hiç umrumda dahi degil ben oyunuma bakarım stresimi atar çıkarım. Anladığım kadarıyla sunucu içerisinde mafyacılık oynuyorsun saga sola sataşarak isim nam rütbe sahibi olma hayalleri ile yaşayan bir oyuncusun. Sana tavsiyem bu yoldan ivedi bir şekilde dönmen ve saygı sevgi çerçevesinde sunucu içerisinde oyuncuların huzurunu bozmadan oynamandır. Onu bunu keserek video alarak bir isim sahibi olmak istiyorsun fakat bu şekilde isim nam sahibi olunmaz. Güzel ahlak kullandığın ve saygını bozmadıgın sürece namında olur isminde olur :thumbup:

benim bi başkası ile problemim kimseyi ilgilendirmez özellikle seni hiç ilgilendirmez isim sahibi olma gibi bir derdim yok çok şükür ama ama senin yalakalık yapma gibi derdin var aferin çocuk abinden 1k ep kazandın başkalarının avukatlığını yapmaya devam et bidaha da üstüne vazife olmayan şeylere yorumda bulunma özellikle benim gönderimin altına hiç bulunma ALTINDA KALIRSIN.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!