HAYALİNDEKİ NİNJA??
-
-
çoooook havalıııııııııı
-
bensiz savaş he eline sağlık

-
bensiz savaş he eline sağlık

çokda savaş sayılmaz rakip genellikle kaçtığı için

-
Rakip yine tarumar
-
çoooook havalıııııııııı
varsa bizden iyisi o bizden birisi xd
-
Rakip yine tarumar
sırt sırta verdiğimiz sürece rakiplere aman dedirtmeye devam

-
sırt sırta verdiğimiz sürece rakiplere aman dedirtmeye devam

Bizi yarı yolda bırakanlar düşünsün, pişmanlık onlara yakışır 😉🔥
-
varsa bizden iyisi o bizden birisi xd
Hep ole olmustur genelde

-
Bizi yarı yolda bırakanlar düşünsün, pişmanlık onlara yakışır 😉🔥
kim onlar kardeş?
-
kim onlar kardeş?
Maalesef politika kuralları nedeniyle isim veremiyoruz abi, iyi oyunlar!
-
Maalesef politika kuralları nedeniyle isim veremiyoruz abi, iyi oyunlar!
Sizlere de iyi oyunlar biz kimseyi yarı yolda bırakmadık yolda bize denk gelenlerde buna dahil
-
Sizlere de iyi oyunlar biz kimseyi yarı yolda bırakmadık yolda bize denk gelenlerde buna dahil
abi sen neden üstüne alındın ki?
-
Lafı vurup vurup neden üstüne alındın demende bir değil iki değil
-
Lafı vurup vurup neden üstüne alındın demende bir değil iki değil
3 olsun o da yetmezsse 4 5 olsun
herkes keyfine..... -
Kelimeleri seçerek kullanalım bu herkese bir tavsiyedir üstüne üstüne gidilen kızdırılan çocuklarla karıştırmayalım herkesi
-
Kelimeleri seçerek kullanalım bu herkese bir tavsiyedir üstüne üstüne gidilen kızdırılan çocuklarla karıştırmayalım herkesi
Merak etmeyiniz, herkes aynı değil zaten… Ama bazıları özellikle zorlayıp sonra “neden böyle oldu?” diye sormayı da pek seviyor. Kelimeleri seçmek güzel de, keşke davranışlar da biraz özenli seçilse......
-
Merak etmeyiniz, herkes aynı değil zaten… Ama bazıları özellikle zorlayıp sonra “neden böyle oldu?” diye sormayı da pek seviyor. Kelimeleri seçmek güzel de, keşke davranışlar da biraz özenli seçilse......
Şöyle söyleyelim de konuyu bitirelim bence. Seni var eden ya da kendini kanıtlamada katkısı büyük olan arkadaşlarına karşı ( bahsettiğim ben değilim) kullandığın kelimelere, ayrıca da abilerine karşı kullandığın kelimelere dikkat etmekte fayda var. Cesaret ile cahilliği, özgüven ile de egoistliği karıştırmayalım. Aslında ben seni aramıza almayı bir tık erteleyip Raven ve arkadaşlarının gönlünü yapıp seni alacaktım ama Ogün kardeşimiz tercihini senden yana yaptı ve Raven ve arkadaşları ile yolları ayırdık. İyi çocuksun hoş çocuksun ama saygıyı kaybetmemelisin. Kimseyi sevmek zorunda değilsin fakat saygı önemli
-
Doğru diyorsun, saygı önemli… Ama saygı, sürekli hatırlatılarak değil, karşılıklı hissedilerek olur.
“Seni var edenler” kısmında da açıkça egon belli olmuş; herkes kendi yolunu kendi çiziyor sonuçta. Katkı ayrı şey, sahiplenmek ayrı şey.
Cesaretle cahilliği karıştırmamak gerektiği gibi, nasihatle üstten bakmayı da karıştırmamak lazım. İnce bir çizgi var orada.
Yine de merak etmeyiniz, kimseye sevgimi zorla dayatmıyorum ama saygıyı da hak edene göre veriyorum.
Sizleri kastetmediğim bir yoruma kendinizi dahil etmeden önce benimle iletişime geçin ben görüşümü ve düşüncemi her zaman kem küm etmeden söyerim.
Şöyle söyleyelim de konuyu bitirelim bence. Seni var eden ya da kendini kanıtlamada katkısı büyük olan arkadaşlarına karşı ( bahsettiğim ben değilim) kullandığın kelimelere, ayrıca da abilerine karşı kullandığın kelimelere dikkat etmekte fayda var. Cesaret ile cahilliği, özgüven ile de egoistliği karıştırmayalım. Aslında ben seni aramıza almayı bir tık erteleyip Raven ve arkadaşlarının gönlünü yapıp seni alacaktım ama Ogün kardeşimiz tercihini senden yana yaptı ve Raven ve arkadaşları ile yolları ayırdık. İyi çocuksun hoş çocuksun ama saygıyı kaybetmemelisin. Kimseyi sevmek zorunda değilsin fakat saygı önemli
Şimdi katılın!
Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!